ESDEN Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Esden Business School 1996-ban alakult azzal a küldetéssel, hogy felajánl egy posztgraduális képzés minőségének, a legmagasabb tudományos szigor és a felfogása a személy és a társadalom mély erkölcsi gyökereit. Az innovatív tudományos módszertant, és mindig közel van az üzleti világban, több mint 7000 diák képeztek a tantermekben készségek elsajátítása szükséges, hogy maguk irányítsák a jövő képességeit.

VALUES Osztozunk az értékeket az üzleti iskolák nemzetközi benchmark élvonalbeli képzés támogatása a tehetség, a fejlesztés kritikus és kreatív gondolkodás, és különösen a vállalkozói szellem, kívánunk lenni a vezetési stílus, hogy tanítjuk a diákok .

Közel az üzleti világban Célunk a teljes körű szakmai fejlődés diákjaink, akár a vállalat, akár lényeges része a növekedés más szervezetek. Ez a szempont megköveteli, hogy tartsa a pulzus a piacvezető, tudván, hogy felveti a szükségletek és igények léteznek a készségek, ismeretek és képességek. Mi fejlesztésének elősegítése a szakmai gyakorlatot a hallgatók, akik kezdeni a karrier, vagy módosítsa a tevékenységüket, valamint a munka folyamatos mozgással a mi és a végzett hallgatók.

KAR Nem kétséges, hogy a csoport a szakemberek, akik alkotják a kar Esden Business School egyik fő pillére, amelyek alátámasztják a siker és a hallgatók. Minden tanár nagy szakértők az általuk tanított tárgyakban, a tudás származik szakmai tapasztalat kapcsolódik az üzleti világban, és végül, hogy a mindennapi életben, valós eseteket, hogy továbbítja a szenvedély, és bizonyította tanítási készségek a hallgatók az osztályteremben.

NEMZETKÖZI MEGÁLLAPODÁSOK A nemzetközi jellegét az egyik fémjelzi az üzleti iskola a kezdetektől fogva. Ez a megértés a tanítás során a mobilitás előmozdítása és a nemzetközi, mind a diákok és a tanárok. Esden Business School megállapodások két vezető legfőbb ellenőrzési intézmények, hogy létezik ma világszerte: London School of Economics (LSE) (London) és Istituto Marangoni School of Fashion (Milan). Keresztül közötti megállapodás Esden Business School és a két neves intézmény, a diákok hozzáférhetnek a képzés a legmagasabb szinten elismert világszerte, tanított a tanárok és a fejlett székhelyén vannak Angliában, illetve Olaszország, és minden bizonnyal egy egyedülálló élmény a karrierjük. Továbbá, azzal a céllal, bővülő tudományos lehetőségek Esden Business School megállapodásokat írt alá nemzetközileg elismert egyetemek, mint a Anahuac University és a University Tec de Monterrey Mexikó vagy az egyetem Externado és Jorge Tadeo Lozano University of Kolumbia.

TUDOMÁNYOS MÓDSZERTAN Mivel a születés, Esden Business School nőtte ki magát a Business School egy innovatív tudományos módszertan. Mi alapján fordított módszer Aulas fektetett Esden Business School, teszünk az új technológiák alkalmazása annak érdekében, hogy a diákok is maximalizálják időt és odaadást, az általunk használt online média, videók, technikai jegyzetek és bibliográfia egyéni hallgatói munka, és osztja a kontaktóra előadások, csoportmunka, esetek megvitatása és Mesterkurzusok tanáraink. A hallgató megszerzi a szükséges készségek és képességek a hatálya alá tartozó, a céljaik elérése vezérli az oktatók az iskola.

Multinacionális vállalatok ISKOLA

Esden Business School jelenleg jelen 4 országból 6 campus.

Van campusok Madrid (Spanyolország), Barcelona (Spanyolország), Bilbao (Spanyolország), Mexico City (Mexikó) és Bogota (Kolumbia).

GLOBAL NETWORK ALUMNI Az Alumni Network, EsdenAlumni a Esden Business School megtalálja a legfrissebb híreket, hasznos információkat, képzés ... és ami a legfontosabb: vegye fel a kapcsolatot a diákok, akik átmennek a tantermekben, öregdiákok és persze, szakemberek minden ágazatban.

Az emberek, akik átmennek a tantermekben szerezhet állapotát öregdiák és amint a Mester vagy MBA, Esden Business School, társul alumni egész pályájuk azáltal szemináriumok, szakok, hálózati és megkönnyíti a kapcsolatot közöttük. Emellett Esden Business School kezeli a dinamikus munka táska kulcsfontosságú partner cégek és közvetlenül kapcsolódik a tudományos kínálatát.

EGYESÜLETEK Esden Business School tartozik a fő Egyesületek üzleti iskolák a különböző területeken, ahol működik.

Esden Business School tagja: latin-amerikai Tanácsa Management Schools (CLADEA) Spanyol Szövetsége üzleti iskolák (AEEN)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés Global MBAs » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Global MBA

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 9 hónapok November 2018 Spanyolország Madrid Bilbao Barcelona + 2 további

Ebben a programban a célunk, hogy a hozzáadott értéket a karrier (kommunikáció, csapatmunka, jelentés, analitikus megközelítést, előadások, szakmai érettség, stb), és kívánjuk, hogy fejlessze a vállalkozói tehetség, mind, hogy alkalmazza azt a kezdeti akár új üzleti projektek, így válik az egyedi vezetési stílus ... [+]

Ebben a programban a célunk, hogy a hozzáadott értéket a karrier (kommunikáció, csapatmunka, jelentés, analitikus megközelítést, előadások, szakmai érettség, stb), és kívánjuk, hogy fejlessze a vállalkozói tehetség, mind, hogy alkalmazza azt a kezdeti akár új üzleti projektek, így válik az egyedi vezetési stílus.

KÖZÖNSÉG

Az MBA célja, hogy szakemberek bizonyítható tapasztalattal, szeretnének javítani habilididades túl a terület szakértői, bővülő karrierlehetőségek és elismerését az üzleti környezetben egyre versenyképesebb.

A program alkalmazkodik a jellemzői ennek a nyilvánosság számára a MBA Globális módban.

Megközelítés és módszertan ... [-]