ESEM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Meet ESEM

ESEM, ez egy üzleti iskola nemzetközi üzleti programok. Úgy alakult Madrid 1968 kialakítása érdekében tudományosan területén a marketing, menedzsment, Administration and Management szakemberek képesek a jelenlegi és a jövőbeli igényeket a vállalat és a piac.

Jelenleg a következő oktatási program:

  • Master Sport Management és a Master Sport Coaching
  • MBA in Management, Administration and Management (DAGE)
  • Master in Marketing és Kereskedelmi (MM)
  • Felsőfokú diploma Marketing és értékesítési menedzsment
  • Executive MBA in Business Management (EXE)
  • MBA Menedzsment szakterület egészségügyi ipar és a gyógyszeripar (Farma)

központ

1968 óta ESEM sikeresen nyújtott speciális vezetők megfelelő karrier és a fiatalok, akik elkezdték munkájukat képzés. Több mint 40.000 nemzetközi szakemberek áthaladtak a tantermekben, ahol amellett, hogy a képzés, elérték cseréjét gyakorlati ismereteket, így téve eleget a filozófia ... „learning by doing”

A cél ezeknek a programoknak a képzés minden gyakorlati eszközök és szükséges elemet Kereskedelmi Marketing, értékesítési menedzsment, pénzügyi menedzsment, emberi erőforrás menedzsment és a General Management multinacionális vállalat. Programok és tartalma rendkívül praktikus.

Aludni, és kihívást jelent minden profi, akkor sikeresen befejezte az összes ezeket a programokat, mert a hallgató a profilt, és tanácsot ad, hogy miért válasszon programot.

Ne habozzon, hívok minden ESEM tanfolyamok és programok, valamint a professzionalizmus és a tréning, akkor a tapasztalatok megosztása együtt, és a képesség, hogy ütemezni egy MBA, hogy tetszik.

Várunk.

Gyere Francisca Aliaga

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA menedzsment és üzleti menedzsment

Campus Nappali 2 év September 2019 Spanyolország Madrid

Az elméleti módszertan - ESEM gyakorlatban a tanuló fognak nyújtani alkalmazkodást az új technológiák, a szükséges és igényelt ma egy poszt a főigazgató. A gyakorlati program tartalma, az új technológiák, a minőség a tanárok és a tapasztalatcserét a diákok, teszi ezt a program megfelel a céllal, hogy magas üzleti minőség. [+]

Nemzetközi doktori professzionális szinten. Célja az emberek, akik vagy hívják, hogy elfoglalják a pozíciókat és funkcióit kereskedelmi és marketing igazgatói vagy cégvezetők.

ESEM, 47 éves tevékenységét és fejlődését, az üzleti iskola szakosodott üzleti területeken a kereskedelmi és marketing, menedzsment és üzleti adminisztráció, a felismerés, a nemzeti és nemzetközi vállalatok.

A mi tantermek és programok már több mint 20.000 diák az öt kontinensen.

Természetesen cél

Biztosítja a szükséges eszközöket menedzsment-fejlesztés. Ezek az eszközök játszanak hármas szerepe: Értékesítési és marketing menedzsment, menedzsment és üzleti adminisztráció.... [-]


MBA vezetői az üzleti coaching

Campus Nappali 2 év September 2019 Spanyolország Madrid

Ezzel persze a hallgató megszerzi a fejlett képzés Business Graduate Executive Coaching. Ön kap a szükséges tudást, hogy fejlesszék a szakmai gyakorlat és ösztönözze a személyes és a szakmai fejlődés a vezetők, kereskedelmi, középvezetők és a vezetők. [+]

Természetesen cél

A cél a program:

Megszerezzék a tudást, készségeket és képességeket gyakorlásához szükséges coaching a vállalati szintű Fellendítése a végrehajtó és az üzleti fejlődés révén a technikák használatára szervezeti coaching és tanácsadás területén. Fejlődés és az üzleti vezetés felé kiegyensúlyozott állapotban önismeret és praxis.

Ezzel persze a hallgató megszerzi a fejlett képzés Business Graduate Executive Coaching. Ön kap a szükséges tudást, hogy fejlesszék a szakmai gyakorlat és ösztönözze a személyes és a szakmai fejlődés a vezetők, kereskedelmi, középvezetők és a vezetők.

Ezért, az elejétől a International School of Business Management (ESEM), a nagy kihívás az volt, hogy olyan pedagógiai modellt a program, amely egyesíti a szoros kapcsolat az elmélet, módszertan és a gyakorlat, amely mögött a folyamatban lévő kutatások .... [-]


Kapcsolat

Ex'pression College

Cím Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Community of Madrid, Spanyolország
Honlap http://www.expression.edu/
Telefon +1 510-654-2934