ESEM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Meet ESEM

ESEM, ez egy üzleti iskola nemzetközi üzleti programok. Úgy alakult Madrid 1968 kialakítása érdekében tudományosan területén a marketing, menedzsment, Administration and Management szakemberek képesek a jelenlegi és a jövőbeli igényeket a vállalat és a piac.

Jelenleg a következő oktatási program:

  • Master Sport Management és a Master Sport Coaching
  • MBA in Management, Administration and Management (DAGE)
  • Master in Marketing és Kereskedelmi (MM)
  • Felsőfokú diploma Marketing és értékesítési menedzsment
  • Executive MBA in Business Management (EXE)
  • MBA Menedzsment szakterület egészségügyi ipar és a gyógyszeripar (Farma)

központ

1968 óta ESEM sikeresen nyújtott speciális vezetők megfelelő karrier és a fiatalok, akik elkezdték munkájukat képzés. Több mint 40.000 nemzetközi szakemberek áthaladtak a tantermekben, ahol amellett, hogy a képzés, elérték cseréjét gyakorlati ismereteket, így téve eleget a filozófia ... „learning by doing”

A cél ezeknek a programoknak a képzés minden gyakorlati eszközök és szükséges elemet Kereskedelmi Marketing, értékesítési menedzsment, pénzügyi menedzsment, emberi erőforrás menedzsment és a General Management multinacionális vállalat. Programok és tartalma rendkívül praktikus.

Aludni, és kihívást jelent minden profi, akkor sikeresen befejezte az összes ezeket a programokat, mert a hallgató a profilt, és tanácsot ad, hogy miért válasszon programot.

Ne habozzon, hívok minden ESEM tanfolyamok és programok, valamint a professzionalizmus és a tréning, akkor a tapasztalatok megosztása együtt, és a képesség, hogy ütemezni egy MBA, hogy tetszik.

Várunk.

Gyere Francisca Aliaga

Helyszínek

Madrid

Ex'pression College

Address
Avd. de los Madroños, 55 (Parque Conde Orgaz)
28043 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország
Telefonszám
+1 510-654-2934