EU Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EU Business School

Az 1973-ban alapított EU Business School (EU) egy nemzetközi, professzionálisan akkreditált, magas rangú üzleti iskola, ahol Barcelona, Genf, Montreux és München campusai vannak. Kis, dinamikus osztályokat nyújtunk angolul, mind az észak-amerikai, mind az európai egyetemi tantervek legjobbjaival. Pragmatikus megközelítésünk az üzleti oktatáshoz a mai gyorsan fejlődő és globalizált üzleti világban előkészíti a tanulókat.

138233_emailbanner_15july3.png

Az EU alapítványokat, főiskolai, mesterképzési, MBA és doktori programokat kínál mind az egyetemeken, mind az interneten az üzleti ügyintézés, a kommunikáció, az idegenforgalom menedzsmentje, a nemzetközi kapcsolatok, a sportmenedzsment, a digitális média menedzsment, a nemzetközi üzleti, marketing, pénzügyi, vállalati és humán erőforrás menedzsment területén. többek között.

  • EU Online MBA rangsorolt a vezérigazgató Magazin online globális rangsorában
  • A China Economic Review magazin a 20 legjobb üzleti iskola listáján szerepel
  • A hatodik legjobb üzleti iskola női diákoknak a Capital magazin szerint
  • A globális és az európai MBA programok felső rangsorában a CEO Magazine
  • A QS MBA útmutató ötödik helyen áll a befektetések megtérülési jelentésében az európai fizetésemeléstől

Az egyetemi partnerek globális hálózatán keresztül a diákok állami elismert fokozatokat szerezhetnek az EU egyetemeken a londoni Roehamptoni Egyetemmel, az Egyesült Királyság Derby-i egyetemével és a spanyolországi Universidad Católica de Murcia-val (UCAM). A New York-i Pace Egyetemmel, a Riverside-i Kaliforniai Egyetemen, a Boston College-ban és a Bangkok Shinawatra-i Egyetemen folytatott partnerségek lehetőséget nyújtanak arra, hogy a különböző és gazdag környezetben végzett tanulás során másodfokú végzettséget szerezzenek. Az EU Csoport programjait az Üzleti Iskolák és Programok Akkreditációs Tanácsa (ACBSP) és a Nemzetközi Tanulmányok Közgyűlése (IACBE) akkreditálja, amelyet a Felsőoktatási Tanács (CHEA) elismer. A Közép- és Kelet-Európai Menedzsment Fejlesztési Szövetség (CEEMAN) által elismert Nemzetközi Minőségi Akkreditációt (IQA) is tartunk. Az EU-csoportot az EduQua, az első svájci minőségi címke is akkreditálja, amely a felnőttek továbbképzésére irányul.

Az EU campusai a Földközi-tenger partvidékén, a svájci Alpok és Németország gazdasági fővárosában helyezkednek el, és lehetőséget nyújtanak arra, hogy négy különböző és gazdag környezetben éljenek. A diákok áthelyezhetik a campusokat és felfedezhetik Barcelona, Genf, Montreux és München sokszínűségét. Ez nagyszerű kifogás, hogy megtanuljon egy nyelvet és találkozzon különböző emberekkel, miközben új üzleti orientált lehetőségeket tapasztal. Ezenkívül a diákok részt vehetnek az USA, Kína, Egyesült Királyság, Spanyolország, Thaiföld, Malajzia, Tajvan, Mexikó, Brazília, Kazahsztán, Kanada és Oroszország partnerintézményeinek cseréjében.

116213_Capture4.PNG

Helyszínek

Barcelona

EU Business School

Telefonszám
+34 932 01 81 71

Genf

EU Business School

Address
Rue Kléberg 6
1201 Genf, Genf, Svájc
Telefonszám
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Address
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Svájc
Telefonszám
+41 21 964 84 64

München

EU Business School

Address
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 München, Bajorország, Németország
Telefonszám
+49 89 55029595

Svájc Online

Address
Svájc Online, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket