Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Graduate School of Management egy ambiciózus, kozmopolita, innovatív projekt, ami kulcsfontosságú kihívások és az alapvető értékek, a mai világban.

Az üzleti iskola alakult, mint a páneurópai intézmény, amelynek partner egyetemek egész Kelet-és Nyugat-Európa megosztása az ideális könyörtelen törekvés a felsőoktatási és kutatási kiválóság, és ez hajtja a világszínvonalú oktatók az oktatók gazdaság és pénzügyek. Az iskola célja, hogy széles körű szakmai és akadémiai-orientált fok irányítási és üzleti végzős hallgatók elkötelezettek, hogy megértsék a komplex társadalmi gazdasági és pénzügyi folyamatait egyre inkább globális társadalom. Amellett, hogy az ajánlat a kihívást jelentő mester programok, az iskola elősegíti az üzleti kiválóság és szervezeti kutatás szoros együttműködésben a három alapító tudományos testületek és a tágabb hálózat nemzetközi partnerekkel.

Küldetés

A fő jellemzője a Graduate School of Management Barcelonában elhelyezi az élen a legújabb és legjobb gyakorlat felsőoktatás tömörítő innovatív kiválóság a tudományos világ és a gyakorlati tapasztalat az üzleti világ és a társadalmi elkötelezettség az állami szervezetek.

Megközelítés

A diák a "vezetési-erő" a Graduate School of Management Barcelonában. Ez azt jelenti, elkötelezettek vagyunk a találkozó tanulók igényei keresztül optimalizálja a tanulási folyamatot és megteremti annak megértését, hogy mi a megfelelő környezeten belül az élethosszig tartó tanulást, hogy megfeleljen az élet változó kihívások az egyre integráltabb világban market.Our tanulási megközelítés gyakorlatias, ötvözve intellektuális és tapasztalati tanulás, tudás és készségek fejlesztése és a tudás-bázist egyéni és csapatmunka fejlesztése.

A mi történelmünk

Graduate School of Management egy ambiciózus, kozmopolita, innovatív projekt, ami kulcsfontosságú kihívások és az alapvető értékek, a mai világban. GSM Barcelona alakult, mint a páneurópai intézmény, amelynek partner egyetemek egész Kelet-és Nyugat-Európában, összekötve a könyörtelen törekvés a kiválóság a felsőoktatás és kutatási kiválóság, és ez hajtja a világszínvonalú oktatók az oktatók gazdaság és pénzügyek . Az iskola célja, hogy széles körű szakmai és tudományos fokozatot a menedzsment és az üzleti végzős hallgatók elkötelezettek, hogy megértsék a komplex társadalmi gazdasági és pénzügyi folyamatait egyre inkább globális társadalom. Amellett, hogy az ajánlat a kihívást jelentő mester programok, az iskola elősegíti az üzleti kiválóság és szervezeti kutatás szoros együttműködésben a három alapító tudományos testületek és a tágabb hálózat nemzetközi partnerekkel.

A GSMB Campus: befogadására tervezték a legújabb trendeket a posztgraduális képzés

A koncepció a campus drámaian megváltozott az elmúlt években, és a fogalom továbbra is fejlődni az elkövetkező években. Erre válaszul a Graduate School of Management Barcelonában már kidolgozott egy saját modellt, amelyen keresztül asszimilálni a sok erők érvényesülését. Az elsődleges cél a modell az, hogy GSMB a hallgatók magas színvonalú erőforrások és tapasztalatok, hogy felkészítse őket vezető szerepet menedzsment. A modell négy pilléren nyugszik:

A közvetlen környezetben - Barcelona, ​​Spanyolország, Európa A közvetett virtuális környezetben - Élvonalbeli technológia és online modulok A fogalmi keretet és oktatási modell - a gyakorlati eset módszertan Az együttes tapasztalata a három fent említett elemek

Ez a modell fontos következményei vannak minden szempontból a tanítás és tanulás, de talán a legfontosabb, hogy megváltoztatja a kapcsolatát intézmény és a diákok. GSMB válasza ezekre a változásokra táplálta a kereslet egyre több tudományos programok elterjedt az egész tanévben és nyáron.

A természeténél fogva az oktatás változó, egyértelmű, hogy az új gondolkodásmód, új együttműködési formákat, és új megközelítéseket egyetemi élet van szükség. GSMB felismeri ezt a valóságot, és válaszolt a páratlanul értékes módon. Tettünk egy európai posztgraduális képzés számára elérhető több millió diákok minden sarkából a bolygón.

Miért GSM Barcelona

GSM Barcelona funkciókat különböztetik meg a többi üzleti iskolák, hogy extra értéket a diákok: - A széles kapcsolatrendszerrel szerte a világon.

Részvétel a 96. egyetemek létrehozását ambiciózus projekt.

  • A szükséges szakmai tapasztalat és egy működő jövőben Barcelonában.

2000 cégek nyújtanak szakmai GSM Barcelona diákok.

  • Minőségi Masters nemzetközi hangsúly mi MBA növeli a siker valószínűsége az egyre inkább globalizálódó világban.

  • Kar, magas szintű oktatás és rengeteg nemzetközi tapasztalattal
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Mba

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Nappali 1 - 1.5 év February 2019 Spanyolország Barcelona

Diákok, akik nem diplomások is elismerte, ezeken a tanfolyamokon. Ezek a diákok jogosultak lesznek egyetemi kiterjesztése során igazolást. Tájékoztatás a felvételi követelményeket ebben az esetben lehet beszerezni során koordinátorok. [+]

Master in Business Administration és Marketing. digitális korban

Általános információ Végzettség: Master (Degree GSMB) Management: Kompaniets Tatiana, Jaume Juni Kreditek száma: 60,00 Hossza természetesen (akadémiai év): 1 Módjának (face-to-face / kevert / távolság): Blended Központ feladata: GSMB A vállalati gyakorlat (ok): IGEN Beiratkozási dij: 5.800,00 € (+ 200 € extra kifizetések) Regisztrációs díj - 350 € Bankköltség - 50 € Express Mail - 50 € Bevitel kezdődik: február 2017, szeptember 2017 Specializálódott: Global Business, International Marketing, International Finance, Szakmai területeken: Marketing és PR, Gazdaság / Pénzügy, Egészségügy / gyógyszeripar, a nemzetközi jog, Turizmus és Vendéglátás, menedzsment, Adminisztráció, természeti erőforrások - olaj / gáz, IT, média, Filológia és nyelvészet, Emberi erőforrások, / Építészet. Célok és felvételi Belépő a kérelmezők nem tart egy diplomát adó képzés: a diákok, akik nem diplomások is elismerte az ilyen tanfolyamok. Ezek a diákok jogosultak lesznek egyetemi kiterjesztése során igazolást. Tájékoztatás a felvételi követelményeket ebben az esetben lehet beszerezni során koordinátorok. [-]