Hivatalos Leírás

A Graduate School of Management egy ambiciózus, kozmopolita, innovatív projekt, amely a mai világhoz kapcsolódó legfontosabb kihívásokat és alapvető értékeket tükrözi.

A GSM Barcelona páneurópai intézményként működik, amely partneri egyetemekkel rendelkezik Kelet- és Nyugat-Európában, amely a felsőoktatásban és a kutatási kiválóságban folytatott kiválóság iránti törekvésében áll, és amelyet a közgazdaságtan és pénzügyek világszínvonalú egyetemi oktatói irányítanak .

Az iskola célja, hogy széles körű szakmai és akadémiai okleveleket a menedzsment és az üzleti a végzős hallgatók elkötelezett, hogy megértsék a komplex társadalmi gazdasági és pénzügyi folyamatok egy egyre inkább a globális társadalom.

A kihívást jelentő mesterképzések kínálata mellett az iskola az üzleti és szervezeti kutatás kiválóságát a három alapító egyetemi testület és a nemzetközi partnerek széles körű hálózatával szoros együttműködésben támogatja.

Küldetés

A barcelonai Posztgraduális Iskola egyik fő jellemzője, hogy a felsőoktatás legújabb és legjobb gyakorlatának élvonalába helyezi az egyetemek innovatív kiválóságát az üzleti világ gyakorlati tapasztalatával és az állami szervezetek társadalmi elkötelezettségével.

Megközelítés

A diák a "hajtóereje" a barcelonai Graduate School of Management-ben.

Ez azt jelenti, hogy elkötelezettek vagyunk a diákok szükségleteinek kielégítésén keresztül, a tanulás folyamatának optimalizálásával és az élethosszig tartó tanulás környezetének megfelelő megértésében annak érdekében, hogy az egyre inkább integrált világpiacon belül megválaszolhassuk az élet változó kihívásait.

Tanulási megközelítésünk pragmatikus, egyesítve mind az intellektuális, mind a tapasztalati tanulással, a tudás, a készségek és a tudásbázis fejlesztésével az egyéni és a csapatmunka fejlesztés révén.

Miért válassza ki a Graduate School of Management Barcelona-t?

A GSM Barcelona számos funkcióval rendelkezik, amelyek elkülönítik a többi üzleti iskolát
Tudományos kiválóságA kar választotta ki a világ legrangosabb szervezeteit.
Európai tapasztalat
2000 vállalat tekint a GSM Barcelona-ra a magas színvonalú gyakornokok számára.
Nemzetközi Focus
A GSMB biztosítja a készségeket ahhoz, hogy sikeres legyen az egyre inkább globalizált világban.
Diákélet
Van tapasztalatunk, hogy otthon töltsön Európában.
Legyen része egy teljes 100 egyetemnek, amely részt vesz ambiciózus projektünkben.
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Graduate School of Management in Barcelona (GSMB)

MBA programjaink dinamikus fiatal szakemberek számára készültek, akik szeretnék felfedezni az európai piacot, új szakmai lehetőségeket és üzleti partnereket találni, hogy ... [+]

MBA programok

A hallgatóknak lehetőségük nyílik arra, hogy fejlesszék az üzleti vállalkozások nemzetközivé válásának irányítását és technikáit, valamint a nemzetközi gazdaság elemzését az európai gazdaságra összpontosítva. A program ötvözi az üzleti és marketing elvek tudományos szigorodását gyakorlati tapasztalattal a spanyol / multinacionális vállalatok szakmai gyakorlataiban.

Szakosodott:

MBA. Üzletvezetés és marketing. Digitális korszakMBA Közegészségügyi és Egészségügyi. Digitális korszak

Minden kurzust angolul tanítanak, és magában foglalja a Szakmai Internship és a spanyol nyelvtanfolyamot

Általános információ... [-]

Spanyolország Barcelona
Kérj Információt
Angol
Nappali
1 - 1.5 év
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul