Hivatalos Leírás

ICADE Business SchoolEnnek szerves része a Kar Közgazdaságtudományi az Universidad Pontificia Comillas, ez egy kedvezményezett és örököse egy nagy hagyományokkal és tapasztalattal rendelkezik a képzés az üzleti szakemberek. Több mint 50 éves múltra tekint vissza garantáljuk a minőséget és megítélést a rendelkezésre releváns és aktuális programok, és fejlődik, hogy megfeleljen az igényeinek a társadalom és a gazdaság számára. Büszkék vagyunk a mi múlttal, mint az egyik legnagyobb intézmények idő a spanyol egyetemi jelenet, a bizonyítottan sikeres a tanítás üzleti szakemberek. Ezért vonalunk kiválósági egyértelműen gyökerezik és konszolidált.

ICADE Business School Így jelent stratégiai befektetés a jövőbe, amely egyesíti a legjobb idő újítás az oktatás, a kutatás és a tudás átadása az üzleti területen.

a személyazonosság

  • INTERNATIONAL: Szakterületünk szakemberek képzésében a nemzetközi kontextusban. Ennek bizonyítéka a mi stratégiai szövetség ARISTOS CAMPUS MUNDUS (az egyetemek Deusto, Ramón Llull, Georgetown, Boston College, és Fordham) és azokat a lehetőségeket kínálunk diákjaink nemzetközi cserék rangos egyetemeken.
INNOVÁCIÓ: Mi kreatív és merész üzleti képzés egy elképzelés. Mi bele technológiai és ágazati ismeretek szerint más központok Comillas (ICAI School of Engineering, székek Gazdasági és Üzleti Etikai nemzetközi üzleti, a sokszínűség és a szakmai fejlődés, a Bankia pénzügyi és adózási ismeretek, latin-amerikai vagy BP energia és fenntarthatóság).

INTEGRAL KÉPZÉS: Mi vagyunk a szakemberek elkötelezett a jó társadalom és etikai értékrendet, aggódnak csökkenő vállalati fenntarthatóság és a társadalmi és környezeti fenntarthatóság és elhatározta, hogy aktívan gyakorolja a vállalati társadalmi felelősségvállalás. Folytatott üzleti kapcsolata: Mi vesz egy kiterjedt vállalati kapcsolatok vezető vállalatok, amely megkönnyíti a foglalkoztathatóság diákjaink létrehozásáról az alapja a sikeres karrier (szponzorált, a szakmai, a munkalehetőségek, Comillas Foglalkoztatási Fórum, ...) . Vállalkozói szemlélet: via „Comillas Emprende” támogatni és kísérni a vállalkozói kezdeményezések (versenyek, képzés, mentorálás hálózati platform vállalkozók Comillas Nyitott Future, stb.) PÁLYAORIENTÁCIÓ: Segítünk nyoma a szakmai és a személyes karrier, köszönhetően a rendszer személyre szabott tanácsadást is. GYAKORLATOK ÉS FOGLALKOZTATÁS: Van együttműködési megállapodások több mint 5000 vállalat; Kaptunk átlagosan 20 ajánlat heti gyakorlatok; és 94,6% diákjaink dolgozó 6 hónap vége után (kivéve azokat, akik úgy döntenek, hogy növeljék a tanulmányok).

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

MBA

ICADE Business School

Mi egyéves MBA teljes munkaidőben célja a hallgatók, akik nem akarnak várni, hogy a szakmai gyakorlat, hogy megkezdje posztgraduális tanulmányokat üzleti (0-3 év tapaszta ... [+]

mi MBA Egy év teljes hosszúságú célja a hallgatók, akik nem akarnak várni, hogy a szakmai gyakorlat, hogy megkezdje posztgraduális tanulmányokat üzleti (0-3 év tapasztalattal).

A program egy szigorú alapot az üzleti alapjait, amely elkészíti Önnek, hogy adja meg a pénzügyek területén, marketing, tanácsadás, illetve az általános menedzsment, amely ismeretek és készségek, hogy a vezető bármely szervezet vagy saját vállalkozás.

A program egyesíti a kombinált műhelyek, üzleti ügyek, szimulációk, beleértve azt a lehetőséget, hogy megvalósuljon egy szakmai társaság elméleti tudás. Azt is szabhatja MBA kiválasztása specializáció: pénzügy, marketing és menedzsment.... [-]

Spanyolország Madrid
Október 2020
Angol,Spanyol
Nappali
11 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Vídeo Universidad Pontificia Comillas

Location address
Universidad Pontificia Comillas
C. Alberto Aguilera 23

Madrid, Madridi közösség, 28015 ES