IESIDE Business Institute

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (IESIDE) egy 1987-ben létrehozott nemzetközi egyetemi központ, amelynek küldetése a kiválóságon, az innováción és az új tanulási technológiákon alapuló minőségi felsőoktatás kínálata, amely képezi a hallgatókat. diákok, mint a jövő vezetői.

előadás

Az IESIDE a vezető üzleti iskola Galíciában és Észak-Portugáliában. A több mint 30 éves múlttal rendelkező, saját innovációs és kiemelkedően gyakorlati megközelítésen alapuló oktatási modelleket dolgozott ki. Foglalkoztathatósági százaléka kevesebb, mint egy év alatt 96%, ami meghatározó adat több mint 60 000 diplomával és a félsziget északnyugati részén fekvő több mint 7000 céggel, amelyek az INDITEX CSOPORTHOZ hasonlóan vezető diplomájukkal rendelkeznek a vezetőkáderekkel . Együttműködési megállapodásokat köt az európai, amerikai és ázsiai egyetemekkel, amelyek lehetővé teszik hallgatóinak, hogy különböző országokban végezzenek tréningeket. Exponenciális MBA-jában 35% nemzetközi hallgató van a világ 7 országából. Az IESIDE az Afundaciónhoz tartozik, Abanca vezető galíciai pénzintézet szociális munkájához, amely alapító aláírója az Egyesült Nemzetek felelős banki tevékenységének és a 2019-es éghajlatváltozással kapcsolatos kollektív elkötelezettségnek.

141098_iconos_datos_en_horizontal_ok.jpg

Küldetés és jövőkép

Az IESIDE küldetése az, hogy előzetes és innovatív oktatási munkát végezzen, különös tekintettel a felsőoktatásra.

Az IESIDE a vállalatra és a nemzetköziesedésre irányul, a legszigorúbb minőségi előírások alapján.

A cél hozzájárulni a humántőke kialakításához, a vállalati társadalmi felelősségvállaláshoz, az üzleti innovációhoz és a nemzeti és nemzetközi vállalatok versenyképességének javulásához, különös tekintettel a félsziget északnyugati részére és az Atlanti-tengelyre.

A különbség jellemzői:

 • Üzleti orientáció: Hatékony és felelősségteljes üzletvezetés, vállalkozói szellem, innováció, új technológiák és a feltörekvő ágazatok.
 • Kiválóság és az ismeretek generálása.
 • Nemzetközivé válás minden dimenzióban: Tartalom, hallgatók és stratégiai szövetségek különböző területek intézményeivel.
 • Linkek és együttműködés a vállalatokkal:
  • Bevonás az oktatási folyamatba (szakmai gyakorlatok, cserék stb.).
  • Innováció vállalatirányítási tanácsadási szolgáltatások fejlesztésére.
  • A vállalathoz aktívan kapcsolódó oktatók bevonása.
 • Tevékenységek összekapcsolása a termelő szektor fejlesztése érdekében (ABANCA Kutatási, Technológiai és Innovációs Központok).
 • Belső vállalati képzési tevékenységek az ABANCA számára.
 • A foglalkoztatásra, a társadalmi elkötelezettségre, valamint a nemzeti és nemzetközi egyetemközi tevékenységekre irányuló tanórán kívüli programok végrehajtása.

142355_Copiade_MG_4094.jpg

Campus és helyszínek

A több mint 16 500 m2 alapterületű IESIDE első osztályú létesítményekkel rendelkezik, decentralizált jelenléttel egész Galíciában. Három helyszín A Coruñában, Pontevedra és Vigo, egy diák rezidencia Pontevedrában és négy műholdas egység Santiagóban, Ferrolban, Lugóban és Ourense-ben alkotja azokat a tereket, ahol személyes képzést tartanak. Van egy virtuális campusa is az online képzésekhez, amely lehetővé teszi a kevert képzést. A több egyetemen működő könyvtárak a három helyszínen találhatók, és digitális hozzáféréssel rendelkeznek.

Minőségi elkötelezettség

A Vigo Egyetemhez való csatlakozás eredményeként az IESIDE az egyetlen képzési központ galíciai vállalatok számára, amely hivatalos üzleti igazgatási diplomát és MBA-t kínál. Pontosan az egyetemmel és a galíciai céggel folytatott együttműködés teszi lehetővé a jelenlegi egyetemi ajánlat teljesítését, elsősorban a vállalatnál alkalmazott posztgraduális képzésre specializálódva. A tudományos kiválóság modellje, amely a nemzetközivé válást egy másik alapvető pillérként foglalja magába a külföldi intézményekkel kötött megállapodások aláírása révén.

A minőség iránti elkötelezettség olyan intézmények elismerését jelenti, mint az ANECA (Nemzeti Minőségértékelési és Akkreditációs Szövetség), amely jóváhagyja az üzleti igazgatás és menedzsment, valamint az üzleti menedzsment és adminisztráció diplomáinak hivatalosságát - MBA és tagság a vezetők és a felsőoktatás képzésében minőségi előírásokat meghatározó testületekben, például az AEEN (Spanyol Gazdasági Iskolák Szövetsége), az EFMD (Európai Vezetésfejlesztési Alapítvány) és a CLADEA (Latin-amerikai Vezetőiskolák Tanácsa) . 2019-ben az IESIDE csatlakozott a HACU-hoz (Hispanic College of Főiskolák és Egyetemek).

A minőség iránti elkötelezettség tükrözi az alábbiakban bemutatott átfogó minőségbiztosítási rendszer bevezetését és használatát, amely az IESIDE tevékenységét irányítja.

elismerések

Az ENSZ kezdeményezései elismerték az IESIDE-t a vállalati társadalmi felelősségvállalás befogadása iránti elkötelezettsége iránt, amely tanulmányi terveinkben látható. Ezek a kezdeményezések:

 • A felelős vezetői oktatás (PRME) alapelvei
 • Fenntartható Fejlődési Megoldások Hálózata (SDSN)

Az IESIDE-t elismerték a 25 legjobb spanyol edzőközpont között, és a világ 1000 legjobbja között, és a legnagyobb nemzetközi befolyással.

Nyolcadik egymást követő évben az Instituto de Educación Superior Intercontinental de la Empresa (korábban Afundación Business School néven ismert) a világ 1000 legjobb üzleti iskolája közé került, a legnagyobb nemzetközi befolyással. Hazánkban csak 21 intézmény került be ebbe a világranglistába.
(Eduniversal, a világ 1000 legjobb üzleti iskolájának rangsorolása, 2008 óta)

A Nemzetközi Üzleti Mester, az MIB, az öt legjobb kétnyelvű program között a nemzetközi üzleti menedzsmentben Spanyolországban.
(Diario El Mundo, 250 mester rangsorolása, 2008, 2009, 2010 és 2011)

Az ingatlanvezetés mestere az öt legjobb kategóriában Spanyolországban
(Diario, El Mundo, 250-es rangú mester, 2008. május)

Spanyolország 20 legjobb üzleti iskolájának egyike a több mint 125 üzleti iskola között. Az egyetlen galíciai.
(Diario, El Mundo, MBA rangsor és üzleti iskolák, 2006)

A spanyol MBA-k tíz legjobbja
(Actualidad Económica, 2004. május)

A képzési minőség iránti egyértelmű elkötelezettséget a közelmúltban Xunta de Galicia a "Leaders in Quality 2013" díjjal tüntette ki.

nemzetközivé

A nemzetközivé válás az egyik stratégiai cél, amelynek célja a gazdasági, társadalmi és kulturális érték megteremtése, együttműködési és csereprogramokat folytatva nemzeti és nemzetközi egyetemekkel.

Ezekben az években a nemzetközivé váláshoz kettős célt fordítottunk: lehetőséget kínálunk a hallgatóknak arra, hogy más országokban végezhessék képzéseiket, és vonzzák a külföldi hallgatókat. E célkitűzés elérése érdekében erőfeszítéseinket mind a képzési programok kidolgozásában, mind pedig az európai, amerikai és ázsiai nemzetközi egyetemekkel való szövetségek aláírására irányítottuk.

Helyszínek

A Coruña

Address
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Spanyolország

Pontevedra

Address
Augusto Glez Besada 2-4
36003 Pontevedra, Galicia, Spanyolország

Vigo

Address
Madrid Avenue, 60
36204 Vigo, Galicia, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket