IMPACT Business School - Universidad Europea

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A világ gyorsan változik, és csak a legjobbak valamit mondani ezt a változást. Generációk adják át a helyüket az emberek, akik készek edzés után intenzíven az élet. Maverick vezetők szeretnének teljesíteni tudja álmait élni egyedülálló élményt, középpontjában a hatása a társadalomban.

A szakképzésre szakemberek számára, hogy átalakítsa a világot, lehetővé tette számunkra, hogy azonosítsa a releváns tényezők regenerálására képzési megközelítések, hogy mi elősegítik:

Tudás és gyakorlati tapasztalat, hogy lehetővé tegye, vonat, inspirálja és fokozza a készségek jövőben a változás. A képzés középpontjában az innováció, annak érdekében, hogy megbirkózzanak az új globális kihívásokra. Képzések motiválja a szenvedély a változás és a folyamatos növekedés. A közös élmények, hogy inspirálja és fokozza a szemléletváltás. Hozzáférés a valós projektek cégekkel annak érdekében, hogy integrálják munkacsoportok által kialakított tapasztalt szakemberek. Ingyenes formája különböztethető hangját a jelenlegi általános ismeretén alapul, erőfeszítés és a lelkesedés a változásra.

Milyen hatással? Számunkra IMPACT elérni a globális megoldásokat az üzleti és társadalmi helyzeteket alkalmazásával megszerzett tudás szükséges Impact Business School.

Elkötelezett a közvetített műsorok, hogy megfeleljen a jövő kihívásainak tudás, a mesterek és felajánlja a szükséges tanfolyamokat diákjaink fejleszthessék képességeiket, és vált szerek a pozitív változás eszközöket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA Hatás Kezelése: Felkészülés A Jövő

Campus Nappali 4 félév November 2018 Spanyolország Madrid

Ha azt mondjuk, hogy a világ egy bonyolult és bizonytalan hely nem új. Ami új, az a sebesség, amellyel a nőnek mind a komplexitás és a bizonytalanság és a lehetséges változás - és megsemmisíti - iparágak és szektorok teljes és vállalatok, mérettől függetlenül vagy erő. [+]

MBA MENEDZSELÉSE HATÁS: Felkészülés a jövőre

Ha azt mondjuk, hogy a világ egy bonyolult és bizonytalan hely nem új. Ami új, az a sebesség, amellyel a nőnek mind a komplexitás és a bizonytalanság és a lehetséges változás - és megsemmisíti - iparágak és szektorok teljes és vállalatok, mérettől függetlenül vagy erő.

Szervezetek, állami vagy magán, szükség van az emberek, akik a legjobb teljesítményt nyújtják a volatilis és kétértelmű környezetben. Az emberek képesek előre jelezni a változás, meghajtó szervezeti átalakulás és elősegíti a tartós növekedés vállalatok, intézmények és társaságok szolgálnak. Nélkülük, elavulás már a veszélye, hogy egy tény, valamint a csökkenés, és végső soron a kihalás.... [-]