ITAE Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

128671_rsz_austin-distel-wd1lrb9oeeo-unsplash.jpg

ITAE Business School egy egyedülálló és különleges eredetű üzleti iskola. A régi ITAE örököse, ideológiailag és pénzügyileg független intézmény, amely megszerzi márkáját és know-how-ját. A raison d'etre és annak létezése megegyezik a szakemberek azon akaratával, hogy kitűnően képzettséget nyújtsanak a társadalomnak.

Az intézmény története és élete azt jelenti, hogy az emberek, akik integrálják azt minden pillanatban, megváltoztak, de létezésük során az akadémiai kiválóság és a globális jövőkép értékei megmaradtak. Szakmai munkacsoportok, kiemelkedően magas szakmai végzettséggel, szakmai pályafutással, emberi minőséggel és elkötelezettséggel a diákjaink kapacitásának fejlesztésében . Az ITAE szakemberei azok, akik valóban jelzik projektjeink minőségi különbségét.

ITAE Business School azért jött létre, hogy vállalati igények szerint megoldásokat kínáljon az üzleti menedzsment minden területén szakképzés és tanácsadás révén .

Az évek során nagyon különböző jellemzőkkel és szektorokkal rendelkező cégekkel és szakemberekkel dolgoztak együtt , amelyek lehetővé tették számunkra, hogy olyan egyedi munkamódszertákat dolgozzunk ki, amelyek alkalmazkodnak minden esetben, és amelyeknek semmi köze a modellekhez vagy a statikus cselekvési mintákhoz .

Módszertanunk

 • Dinamika: képesek vagyunk forrásainkat különböző projektekre és üzleti helyzetekre alkalmazni.
 • Gyakorlat: a program teljes tartalmát szigorú, gyakorlati és teljes mértékben alkalmazható módon tanítják. Fogadunk egy olyan tanulási módszerrel, ahol tanulunk.
 • Cercanía: Annak érdekében, hogy a hallgató képes legyen a lehető legjobb szakembert szerezni, kényelmesen és nyugodtan kell éreznie magát, a személyre szabott és szoros bánásmód miatt.
 • Rugalmas: Mivel egy kis cég, lehetővé teszi számunkra, hogy alkalmazkodni minden körülményhez különleges módon. Az optimális készségeket, kompetenciákat, eszközöket és erőforrásokat a megfelelő időben használjuk személyre szabott válaszok nyújtására.128678_rsz_selective-focus-photo-of-man-in-official-shirt-sitting-in-2451645.jpg

Erősségünk

 • # Tapasztalataink
 • # Az Alumni elterjedt az egész világon.
 • # A hangszórók és a hangszórók
 • # Az ügyfelek elkötelezett szakembergárdája.
 • # Együttműködési megállapodások egyetemekkel és intézményekkel.
 • # 96% -a diákjaink elhelyezése.

Célunk

 • Adja át a tudást és fejlessze képességeit a legjobb szakemberek és a jelenlegi és jövőbeli vezetők képzéséhez. Irányítsd környezetünk fejlődését a szervezeti innováció útján, ötletek, lehetőségek és vezetés létrehozásához.
 • Minőségi szolgáltatások nyújtása, attitűdök és magatartások létrehozása a szabadságban, felejthetetlen élmények létrehozása.

ITAE Business School minden erőfeszítését összpontosítja magas színvonalú szolgáltatások nyújtására, amelyek elősegítik a szervezetek, az emberek és a munkacsoportok irányítását és irányítását. Így költözött fel, Fülbevalója a spanyol királynak, amikor 2009-ben a Zarzuela-ban való részvételre alkalmasnak fogadta az ITAE-t.

Manapság több, mint valaha a szervezeteknek át kell vállalniuk az üzlet és az emberek irányításának összetett feladatait, ezáltal a stratégiai célok elérésének fő elemeit.

Egy globális szervezet

Az ITAE Business School nemzetközivé ITAE Business School a kezdetektől fogva a differenciáló pozíció egyik alapvető célkitűzésévé vált.

A Portugáliával határos földrajzi elhelyezkedése stratégiai területté tesz bennünket, hiszen nemzetközileg a Hispano-Lusa referenciaiskolára helyezzük magunkat. Az a nemzetközi hivatás, amely mozog minket, az elmúlt évtizedek során az iskola fejlődésének sarokköve volt. Ugyanez a tendencia az, ami arra késztette minket, hogy az óceánokat átvessük, hogy nemzetközi stratégiánk átalakuljon egy új és szoros kapcsolatba Latin-Amerikával.

Helyszínek

Badajoz

Address
C/ Virgen de la Soledad, 6
06004 BADAJOZ (España)

06002 Badajoz, Extremadura, Spanyolország