Institute For Advanced Management (CEU - IAM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás


Rólunk

A CEU IAM Üzleti Iskola (Fejlett Menedzsment Intézet) a CEU csoport üzleti iskolája . ahol olyan szakembereket képeznek, akik etikai és tartós módon irányítják a területüket.

Mi vagyunk a legnagyobb oktatási csoport Spanyolországban . A Propagandisták Katolikus Szövetségének több mint 85 éve alapított csoportja több mint 25 oktatási központtal rendelkezik, ahol több mint 200 hivatalos kurzus van . tanítják. Több mint 250 000 diák jutott át a tanteremben, és több mint 4000 szakember dolgozik minden nap, hogy felajánlja a legjobb oktatást.

A CEU oktatási csoport, amelynek neve a San Pablo CEU Egyetem Alapítvány, a Propagandisták Katolikus Szövetségének (ACdP) projektje . Az Alapítvány feladata, hogy a legmagasabb színvonalú oktatáson keresztül hozzájáruljon a társadalom javításához, amely a keresztény humanizmus alapelveivel, az evangélium által átadott értékekkel és a közéletben az igazságszolgáltatás és az igazságosság okán fellépő oktatási modellt kínál. az emberek védelmében.

A CEU csoport célja, hogy akadémiai és szakmai kiválóságot , oktatási projektek innovációját és a diákok emberi értékek és erények terén történő képzését keresse.

A CEU IAM Business School jellegzetességei a vezetőség és az etika a növekvő digitális, globális és folyamatosan változó világra válaszolva. Elkötelezettek vagyunk a tartós és fenntartható értékek és elvek mellett az emberek és szervezetek vezetése érdekében.

Nagy teljesítményű nemzetközi partnerségekkel , valamint olyan amerikai intézményekkel közös programokkal rendelkezünk, mint a Berkeley, a Kaliforniai Egyetem (rangsorolva az első egyetem és a Top 4 a globális egyetemek rangsorolásában), a Babson Főiskola (a világ első számú elismert intézménye a vállalkozói ismeretek oktatásában) ) és a Kreatív Vezetés Központja (a Leadship Top 5, a Financial Times).

A továbbfejlesztett menedzsment intézet (CEU IAM) Üzleti Iskola szintén tagja az AACSB Internationalnak (a Business Advance Collegiate Schools of Business).

Nemzetközi megállapodások

A CEU IAM Üzleti Intézete (továbbfejlesztett menedzsment intézet) a CEU csoport üzleti iskolája. Tudományos kiválóságát a hallgatók nemzetközi vetületeivel összekapcsolja, és nemzetközi programjaiban is növeli ajánlatát. A cél a globális vízió fenntartása az interkulturális és a különböző látásmódok által nyújtott gazdagodásnak köszönhetően.

A CEU nemzetközi programokat kínál a Babson Business School-ban (Boston, USA), Columbia Egyetemen (New York, USA), Boston Egyetemen (Boston, USA), Fejlett Menedzsment Kutatóintézet (Kobe, Japán), Berkeley Egyetem Fordham Egyetem (New York, New York). USA) és a Chicagói Egyetem (USA)

Személyes fejlődés

A továbbfejlesztett menedzsment intézet (CEU IAM) Business School mindent nyújt, amire szüksége van a karrierjének előrehaladásához. Szakmai pályafutása van, amely segít a diákoknak a tanulmányi folyamat során és a tanulmányok befejezése után. Lehetővé teszi továbbá a CEU Emprende , a vállalkozói szellem támogatására irányuló egyedi program elérését, ahol új és tartós üzleti kezdeményezések születnek.

A professzionális karrierosztály a CEU kapcsolatait számos céggel csoportosítja, hogy olyan megoldásokat találjon, amelyek megfelelnek a diplomások toborzási igényeinek és karrierfejlesztési törekvéseinek. Több mint 4500 megállapodást írtak alá a világ különböző vállalataival.

Helyszínek

Madrid

Address
c/Tutor 35
28008 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Madridi közösség

Address
Calle Tutor,35
28008 Madridi közösség, Spanyolország

Akkreditáció

AACSB Accredited