Institute For Advanced Management (IAM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Executive szakmunkásképző CEU Group, a legnagyobb spanyol oktatási csoport. Ahol a szakemberek és vezetők, akik törekszenek, hogy vezesse a környezet elhagyása maradandó benyomást etikai és végül kialakult.

Vezetés

Több mint 80 éve oktatják felelős vezetők

A közös nevező az AMI programok vezetői. Az eredmény az, amely továbbra is egyedülálló együttműködés Spanyolországban a Center for Creative Leadership. Jelenleg tanít vezetői kurzusok minden az egyik legjobb programok világszerte vezető.

AMI megérti, hogy van nagy szükség, hogy a vonat képes szakemberek vezető szervezeteik a változó, a digitális és a nemzetközi környezetben. menedzserek hajlandó vezetni a változásokat, belül és határain kívül, és hogy a pozitív és mély hatást gyakorol az emberek és szervezetek szükségesek.

kolostor

A kolostor IAM egyik fő jellemzőket, áll a több mint 100 tanár különböző nemzetiségű, képzett a legjobb üzleti iskolák a világon, és összekapcsolják a tanítás a szakmai munkát. A nemzetközivé a rendház lehetővé teszi, hogy megosszák egy átfogó képet a diákok, és nemzetközi szempontból a cég.

szakmai fejlődés

Tanulás a szakmai előmenetelre

IAM mindent biztosít, ami a haladást a karrierjét. Ez a karrier szolgáltatás, amely segít a diákoknak az egész folyamatot, a tanulmányi és érettségi után tanulmányait. Ez egyben arra, hogy hozzáférjenek CEU Csatlakozzanak az adott programot a vállalkozások támogatására, ahol a születések új és tartós üzleti kezdeményezések fordul elő.

A Department of Career csoportok CEU kapcsolatok sok vállalat keres megoldásokat, amelyek megfelelnek a felvételi igényeit és törekvéseit a szakmai fejlődés a diplomások. Több mint 4500 megállapodást írtak alá a különböző cégek világszerte.

Nemzetközi megállapodások

IAM összekapcsolja a tudományos kiválóság nemzetközi profiljának hallgatók fokozza annak kínálatát nemzetközi programokban. A cél az, hogy fenntartsák a globális jövőkép köszönhetően a multikulturalizmus és a dúsító hozzák a különböző nézetek.

CEU kínál nemzetközi programok Babson Business School (Boston, USA), a Columbia University (New York, USA), Boston University (Boston, USA), Research Institute for Advanced Management (Kobe, Japán), a Berkeley Egyetemen (California, USA) Fordham University (New York, USA) és a The University of Chicago (Chicago, USA)

CEU-csoport

A CEU egy oktatási intézmény, több mint 80 éve elősegítő szerves fejlődés az oktatás minden szintjén.

Úgy alakult a katolikus Szövetsége propagandisták ACDP 1933-ban indított három magánegyetemek és 10 főiskola 11 városban Spanyolországban. A három egyetem CEU San Pablo, Madrid, Cardenal Herrera Valencia és a Barcelona Abat Oliba a fogadás egy versenyképes kutatási tevékenység stratégiai tengelye oktatási javaslat keretében K + F + I országos rendszerbe.

Több mint 210.000 diák CEU

Több mint 80 éves tapasztalattal

3 egyetem, 25 iskola

95% Foglalkoztathatóság

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Online Tanfolyamok » Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Global MBA

Campus Nappali 10 hónapok October 2019 Spanyolország Madrid

Vezetés és etikai digitális és nemzetközi környezetben. A program magában foglalja a tekintélyes tanúsítvány program Leadership Essentials "eredményeként a megállapodás a CEU és a CCL, egyedi Spanyolországban. Ez a Top 4 szolgáltató vezetői oktatás világszerte a Financial Times rangsorában. [+]

Vezetés és etikai digitális és nemzetközi környezetben.

Boston USA

Barcelona, ​​Spanyolország

Kobe, Japán

Global MBA CEU

Emberek vezető új üzleti projektek a digitális és a globális környezet, állandó mozgásban, egy mély etikus üzleti értelemben.

Jellemzők

Certified MBA csak három egyetem + oklevél Essential Leadership CCL

Abat Oliba CEU Egyetem (Barcelona). San Pablo CEU Egyetem (Madrid). CEU Cardenal Herrera University (Valencia). Center for Creative Leadership (Chicago)

A program magában foglalja a tekintélyes tanúsítvány program Leadership Essentials "eredményeként a megállapodás a CEU és a CCL, egyedi Spanyolországban. Ez a Top 4 szolgáltató vezetői oktatás világszerte a Financial Times rangsorában.... [-]


Videók

CEU Institute for Advanced Management