UE-IBM Tech & Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A vállalati profilok átfogó elemzésének eredményeként született, amelyeket a mai napig igényelnek, és amire holnap is szükség lesz. Az 2019-ben indult az IBM-nél az Universidad Europea Posztgraduális Iskola az IBM-vel, azzal a céllal, hogy szakemberek oktatására az üzleti és a technológiai háttérrel kombináljon. Az új technológiák teljes potenciáljának kiaknázásáról szól, hogy pozitívan befolyásolja az üzleti eredményeket és a hatékonyságot.

Az IBM, a digitális átalakulással és fejlesztéssel foglalkozó cégek tanácsadásának globális vezetője egyesítette erőit az Universidad Europea-val, az üzleti világhoz kapcsolódó intézménnyel, hogy számos posztgraduális képzési programot kínáljon azok számára, akik professzionális és személyes úton a következő lépést akarják megtenni. fejlesztés.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Az Universidad Europea Posztgraduális Iskola az IBM-rel az első dedikált üzleti és tech iskola Spanyolországban. Úttörője annak a vágyának, hogy vegyes profilú szakembereket oktasson, akik képesek kihasználni és felhasználni az innovációt és a technológiát az üzlet növekedéséhez.

Posztgraduális programokat és szakértői tanfolyamokat kínálunk a következő tudásterületeken: Menedzsment, Big Data & Analytics, Cloud & IT biztonság, Blockchain és Mesterséges intelligencia.

Az IBM aktívan részt vesz a programtartalom meghatározásában, oktatásában és az egyes posztgraduális programok irányításában az Universidad Europea-val. Ezen felül a hallgatók egyedülálló élményt kapnak az eszközökhöz és technológiához való hozzáférésüknek köszönhetően, tanulmányaik teljes ideje alatt és akár hat hónappal a diploma megszerzése után is. Meglátogatja az IBM laboratóriumait is Spanyolországban és külföldön, és hozzáférést biztosít exkluzív rendezvényekhez, biztosítva, hogy mindig kapcsolatban álljon a legújabb üzleti és technológiai fejleményekkel.

Sőt, valódi esettanulmányokon fog dolgozni egy nemzetközi környezetben, amely a globális világban professzionális növekedésére összpontosít. Ön egy dinamikus szakemberek, hallgatók és öregdiákok közösségének része lesz, konferenciákat, találkozókat vehet igénybe az IBM szakértőivel és szakembereivel, valamint a technológiai szektor más vezető vállalataival.

Használja ki a legtöbb lehetőséget a saját szakmai hálózatának fejlesztésére, amely elősegíti a karrierfejlődés felgyorsítását és az új kihívások leküzdését.

Helyszínek

Madrid

Address
Universidad Europea de Madrid (Campus de Alcobendas)
Av. de Fernando Alonso, 8, 28108 Alcobendas

Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket