Hivatalos Leírás

Kik vagyunk Az International Business School, a Business School és a Francisco de Vitoria Egyetem Aden nemzetközi tudományos intézmény a jelenlét több mint 17 országban keresztül 27 iroda.

Fő célunk, hogy a vonat a következő generációs vezetők és segíteni a diákokat, hogy "újra feltalálni", és hogy növeljék az olyannyira szükséges változás holnap cégek vezetnek.

A nagy kihívás az oktatási modell kialakulását szakemberek középpontjában a személy és hivatása, hogy átalakítsa magát, hogy a változás a társadalomban, és hogy járuljanak hozzá ehhez, hoztunk létre egy átfogó programot ösztöndíjak diákok számára tehetség, hogy hiányzik a gazdasági eszközöket, hogy jöjjön létre.

A szív egy nagy iskola zeneszerzés, ezért a diákok, és a ADEN International Business School célja, hogy hozzájáruljon a folyamatos növekedés a személyes és a szakmai kiválóság diákjaink.

Van egy felső kar minden tudományos tartalom, tagjai főállású tanárok tapasztalattal rendelkező alkalmazott kutatás és tanácsadás az üzleti világ kutatás, és egy sor járuléka kari, amely magában foglalja a legjobb szakemberekkel. Továbbá, mi büszkék vagyunk között Karunk kapni vendégtanárok a mi 27 nemzetközi helyszíneken.

Röviden, elkötelezett és lelkes tanári közösségnek, szakemberek és diákok egyesülnek, hogy hallgatóink a szükséges készségek lesz a változás a szervezetek, ahol dolgoznak, vagy futni, felelős módon, készségek nyitott és interdiszciplináris.

Program oktatási nyelve:
  • Spanyol

Az intézmény további kínálata:

MBA

UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Módszertan alapján kísérletet terveztek, hogy megtanulják, hogyan kell döntéseket hozni, valós élethelyzetek és kisnyomású környezetet. ... [+]

"Megtanulni vezető úgy érjük el, irányítja"

ALAPJÁN tesztelési módszertan Úgy tervezték, hogy megtanulják, hogy a döntések valós élethelyzetek és kisnyomású környezetet. 32 szimulátorok + a pedagógia innovatív osztálytermi alapú kísérletezés. Bevált több mint 12 éve. A képzés céljára több mint 45.000 vezetők a vezető vállalatok Spanyolország és Latin-Amerikában. Játékos, interaktív és eredményorientált. Úgy tervezték, hogy optimális döntéseket, hogy segít abban, hogy a várt eredményeket.

"A siker tudva azt választotta az MBA akkor sikerül, mint egy profi"

TE KÖVETKEZEL. Több mint 45.000 diák vezet a na... [-]
Spanyolország Madrid
Szeptember 2020
Spanyol,Spanish (Spain)
Nappali
9 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Escuela de Negocios UFV