UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk Az International Business School, a Business School és a Francisco de Vitoria Egyetem Aden nemzetközi tudományos intézmény a jelenlét több mint 17 országban keresztül 27 iroda.

Fő célunk, hogy a vonat a következő generációs vezetők és segíteni a diákokat, hogy "újra feltalálni", és hogy növeljék az olyannyira szükséges változás holnap cégek vezetnek.

A nagy kihívás az oktatási modell kialakulását szakemberek középpontjában a személy és hivatása, hogy átalakítsa magát, hogy a változás a társadalomban, és hogy járuljanak hozzá ehhez, hoztunk létre egy átfogó programot ösztöndíjak diákok számára tehetség, hogy hiányzik a gazdasági eszközöket, hogy jöjjön létre.

A szív egy nagy iskola zeneszerzés, ezért a diákok, és a ADEN International Business School célja, hogy hozzájáruljon a folyamatos növekedés a személyes és a szakmai kiválóság diákjaink.

Van egy felső kar minden tudományos tartalom, tagjai főállású tanárok tapasztalattal rendelkező alkalmazott kutatás és tanácsadás az üzleti világ kutatás, és egy sor járuléka kari, amely magában foglalja a legjobb szakemberekkel. Továbbá, mi büszkék vagyunk között Karunk kapni vendégtanárok a mi 27 nemzetközi helyszíneken.

Röviden, elkötelezett és lelkes tanári közösségnek, szakemberek és diákok egyesülnek, hogy hallgatóink a szükséges készségek lesz a változás a szervezetek, ahol dolgoznak, vagy futni, felelős módon, készségek nyitott és interdiszciplináris.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés Tanfolyamok »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Nemzetközi MBA

Campus Nappali 9 hónapok September 2019 Spanyolország Madrid

Módszertan alapján kísérletet terveztek, hogy megtanulják, hogyan kell döntéseket hozni, valós élethelyzetek és kisnyomású környezetet. [+]

"Megtanulni vezető úgy érjük el, irányítja"

ALAPJÁN tesztelési módszertan Úgy tervezték, hogy megtanulják, hogy a döntések valós élethelyzetek és kisnyomású környezetet. 32 szimulátorok + a pedagógia innovatív osztálytermi alapú kísérletezés. Bevált több mint 12 éve. A képzés céljára több mint 45.000 vezetők a vezető vállalatok Spanyolország és Latin-Amerikában. Játékos, interaktív és eredményorientált. Úgy tervezték, hogy optimális döntéseket, hogy segít abban, hogy a várt eredményeket.

"A siker tudva azt választotta az MBA akkor sikerül, mint egy profi"

TE KÖVETKEZEL. Több mint 45.000 diák vezet a nagy cégek Spanyolországban és Latin-Amerikában. Hálózatépítés a hálózat 17 országban + nemzetközi platform az ügyfelek számára. Egyedülálló és innovatív tanulási módszer, hogy valós döntéseket. Tanár Minőség: 1. az oktatás minősége Madridban. International: Tudod tanulni bármikor a mi nemzetközi irodák. Nemzetközi gyakorlatok hálózata több mint 1800 partner cégek. Akkreditált Európában, az USA és Latin-Amerikában címet. Az egyetlen prémium MBA, amelyek költsége 20% -kal alacsonyabb, mint a többi. [-]

Videók

Escuela de Negocios UFV