UFV-ADEN INTERNATIONAL BUSINESS SCHOOL

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Kik vagyunk Az International Business School, a Business School és a Francisco de Vitoria Egyetem Aden nemzetközi tudományos intézmény a jelenlét több mint 17 országban keresztül 27 iroda.

Fő célunk, hogy a vonat a következő generációs vezetők és segíteni a diákokat, hogy "újra feltalálni", és hogy növeljék az olyannyira szükséges változás holnap cégek vezetnek.

A nagy kihívás az oktatási modell kialakulását szakemberek középpontjában a személy és hivatása, hogy átalakítsa magát, hogy a változás a társadalomban, és hogy járuljanak hozzá ehhez, hoztunk létre egy átfogó programot ösztöndíjak diákok számára tehetség, hogy hiányzik a gazdasági eszközöket, hogy jöjjön létre.

A szív egy nagy iskola zeneszerzés, ezért a diákok, és a ADEN International Business School célja, hogy hozzájáruljon a folyamatos növekedés a személyes és a szakmai kiválóság diákjaink.

Van egy felső kar minden tudományos tartalom, tagjai főállású tanárok tapasztalattal rendelkező alkalmazott kutatás és tanácsadás az üzleti világ kutatás, és egy sor járuléka kari, amely magában foglalja a legjobb szakemberekkel. Továbbá, mi büszkék vagyunk között Karunk kapni vendégtanárok a mi 27 nemzetközi helyszíneken.

Röviden, elkötelezett és lelkes tanári közösségnek, szakemberek és diákok egyesülnek, hogy hallgatóink a szükséges készségek lesz a változás a szervezetek, ahol dolgoznak, vagy futni, felelős módon, készségek nyitott és interdiszciplináris.

Helyszínek

Madrid

Address
Calle Orense 69
(Eurobuilding II)

28020 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Madrid

Address
Ctra. Pozuelo-Majadahonda (M-515) Km. 1.800
28223 Madrid, Madridi közösség, Spanyolország

Programok