Zigurat Global Institute of Technology

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A csúcsra való bejutás semmi, így mindent csinálsz. Egy óriási változás élvonalában vagyunk, készen állunk velünk.

A felső oktatási kiválóság a felső tanulási rendszerekkel

A Zigurat feladata, hogy fokozza a szakemberek, a vállalatok és a piac lehetőségeit arra, hogy alkalmazkodjanak a paradigmaváltás által vezérelt digitális átalakuláshoz, mivel az innováció szükséges ahhoz, hogy optimalizálni lehessen a szervezeteket a munka és a jobb társadalom számára.

A Zigurat az esettanulmányokon alapuló innovatív e-learning módszertan felajánlásával és a legjobb szakmai tanácsadással foglalkozik. Ezért a Zigurat vezet és ösztönzi a szakembereket, hogy elérjék céljaikat, biztosítva számukra azokat a készségeket, amelyek ahhoz szükségesek, hogy előrelépjenek az ipar következő területein:

  • Szerkezeti mérnöki programok
  • BIM és Advanced Management Systems
  • Innováció

Globális

A Zigurat elismeri az ipar globális kereteit, annak fejlődését és szükségleteit, és ennek eredményeképpen az egyes országok, fegyelem és egyéni igényekhez szabott szolgáltatásokra összpontosít.

Innováció

A Zigurat egyik alapja a folyamatos fejlesztés, amely a legjobb munkamódszer, az üzleti folyamatok optimalizálása és az állandó piackutatás keresésénél fogva vezető pozíciókban marad, hogy megértse a kielégítetlen igényeket, ezáltal új vállalkozásokat hozva létre.

Az ok, amiért

Nincs több kifogás, több késés. Ez az idő, hogy bátor és fejlődjön. Megmutatjuk Önnek, hogy nem csak hogyan lehet túlélni a változást, hanem arról, hogy hogyan fejlődjenek benne. Minden oldalról lépünk az Ön oldalán.

Munka a vezető szerepekben

Mindig vágyunk avantgárdra, szakértők, technikusok és üzleti filozófusok kíséretében. Programunk olyan gyakorlati eszközökkel tanul, amelyek hozzáférést biztosítanak a vállalat vezető pozícióihoz.

Szerezd meg a bérleti díjat a legjobbak szerint

Készülj fel dolgozni a legjobb cégeknél. Az előadók pontos eszközöket adnak Önnek, hogy készen álljanak a karrierre, amit tovább támogat a támogató hálózatunk.

Fejlessze vállalatát

A jelenlegi vállalatnak nagy útja van, ahol óriási potenciál vár. Mi vagyunk felelősek azért, hogy a legolcsóbb, leghatékonyabb és leggyorsabb lehetőséggel segítsük útját. Így garantálhatjuk a sikeres vitorlázás sikerét.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanish (Spain)
  • Portuguese (Brazil)
  • Portugál
  • Spanish (Argentina)
  • Spanish (Colombia)
  • Spanish (Mexican)
  • Angol

Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Kapcsolat
Közösségi Média