Hivatalos Leírás

Ki a BSL?

Az 1987-ben alapított Business School Lausanne (BSL) egy svájci székhelyű innovatív üzleti iskola. Olyan tanulási platformot biztosítunk, amely lehetővé teszi az egyének és a szervezetek számára, hogy életképes üzleti megoldásokkal álljanak elő bolygónk és népei számára.

Napjainkban, mint valaha, a világnak új vezetői és vállalkozói generációra van szüksége. Az egyik, hogy nem törődik arról, hogy a legjobb a világon, hanem inkább, hogy a legjobbat a világon. A munkánkat inspiráló diákjaink "légy a változás".

A hatvan nemzetiségű diák és a különböző háttérrel rendelkező diákok csatlakoznak a tapasztalt karunkhoz az üzleti tevékenység együttes feltárásához, mint a jó erő. A kis és személyre szabott tanfolyamokon tanáraink minden nap a legfrissebb üzleti ismereteket vezetik be az osztályterembe, és támogatják a diákjainkat abban, hogy teljes potenciáljukat elérjék.

A hagyományos oktatáson túlmegyünk. Bátorítjuk diákjaink együttműködését, nem versenyképességét. Oktatást és tanulást szervezünk a társadalmi, környezeti és gazdasági kérdésekben, mind globálisan, mind helyi szinten. Olyan nyitott teret hozunk létre, amelyben mindannyian, diákok, professzorok, munkatársak, kutatók és érdekeltek összegyűlnek, hogy bátor kérdéseket tegyünk fel, és maximalizáljuk az értékeket.

Svájcban a BSL rangsorolja a 2. helyet a Nemzetközi Mester programban

Üdvözöljük iskolánkban és örömmel csatlakozunk Önhöz!

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Business School Lausanne

A svájci BSL E / MBA olyan transzformációs, nem tranzakciós tapasztalat, amely megkönnyíti a tanulás és a személyes fejlődést, mint egy öntudatos, adaptív és felelős veze ... [+]

program áttekintés

A BSL E / MBA olyan transzformációs, nem tranzakciós tapasztalat, amely megkönnyíti a tanulás és a személyes fejlődést, mint öntudatos, adaptív és felelős vezető.

Egyéni átalakulási útra indulsz, amely lehetővé teszi Önnek, hogy jobban megismerje magát, újra felfedezze személyes célját, és ápolja vezetői képességét, hogy értelmes változást hozzon létre a világban. Egy olyan tanulási térbe merülsz, amely személyes készségedet segíti a puha készségek tanfolyamokon, egy-egy mentoráláson és más munkatársak számára.A fejét fejleszti, és a szokásostól eltérő gondolkodásnak kitett, mint a szokásosnál. Háromdimenziós tanulásunk, az "én", a "mi" és a "mindannyian" révén olyan képességeket és perspektívákat ápolunk, amelyek felhatalmazzák Önt, hogy megértse és reagáljon a globális üzleti kihívásokra egyéni, kollektív és szisztémás szempontból.Befektetsz a szakmai növekedésbe, és meg fogja vizsgálni a korábbi tapasztalatok, erősségek és szenvedélyek összefonódásának lehetőségeit egy teljesítő pályára. Megnyitod magad és alkalmazod azt, amit rögtön megtanulsz az MBA projekten keresztül: Választhatsz egy üzleti terv projektet egy indulónak, családi vállalkozásnak vagy egy választott cégnek.BSL aláírás funkciókKisebb osztályok legfeljebb 20 résztvevő személyre szabott figyelmet és támogatást professzorokProfesszorok, akik tapasztalt és jelenleg aktív üzleti szakemberek és szakértők a saját területénNemzetközi és sokszínű környezet a 60 nemzetiségű diákokkalProgrambeállítások... [-]
Svájc Lausanne
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul
Business School Lausanne

Az EMBA a fenntartható üzletágban egyedülálló program Svájcban, amely magában foglalja az MBA oktatást az üzleti fenntarthatóság mélyreható merülésével. ... [+]

Program áttekintés

Az E / MBA a fenntartható üzletben egy egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az E / MBA képzést az üzleti fenntarthatóság mélyreható merülésével. Ideális azoknak a résztvevőknek és szakembereknek, akik a meglévő tapasztalataikra építenek, hogy valódi hatást gyakoroljanak az üzleti életre.

Ez a program két programot ötvöz egybe: az E / MBA és a Fenntartható Üzleti Diploma, ami egy holisztikus tanulási élményt eredményez, amely átalakítja, hogyan határozza meg az üzleti életet és magát a jobb világ vezető változásainak és innovációjának. Gyakorlatilag az alapítványi kurzusokat az E / MBA programból veszi, és folytassa a fenntarthatóság szakosodásával. Az eredmény egy olyan program, amely önmaga tudatos, jól tájékozott és fenntartható tudatos vállalkozóvá alakítja Önt.... [-]

Svájc Lausanne
September 2019
Nappali
Részidős oktatás
1 - 2 év
Campus
Bővebben magyarul

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Business School Lausanne