Business School Lausanne

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Ki a BSL?

Az 1987-ben alapított Business School Lausanne (BSL) egy svájci székhelyű innovatív üzleti iskola. Olyan tanulási platformot biztosítunk, amely lehetővé teszi az egyének és a szervezetek számára, hogy életképes üzleti megoldásokkal álljanak elő bolygónk és népei számára.

Napjainkban, mint valaha, a világnak új vezetői és vállalkozói generációra van szüksége. Az egyik, hogy nem törődik arról, hogy a legjobb a világon, hanem inkább, hogy a legjobbat a világon. A munkánkat inspiráló diákjaink "légy a változás".

A hatvan nemzetiségű diák és a különböző háttérrel rendelkező diákok csatlakoznak a tapasztalt karunkhoz az üzleti tevékenység együttes feltárásához, mint a jó erő. A kis és személyre szabott tanfolyamokon tanáraink minden nap a legfrissebb üzleti ismereteket vezetik be az osztályterembe, és támogatják a diákjainkat abban, hogy teljes potenciáljukat elérjék.

A hagyományos oktatáson túlmegyünk. Bátorítjuk diákjaink együttműködését, nem versenyképességét. Oktatást és tanulást szervezünk a társadalmi, környezeti és gazdasági kérdésekben, mind globálisan, mind helyi szinten. Olyan nyitott teret hozunk létre, amelyben mindannyian, diákok, professzorok, munkatársak, kutatók és érdekeltek összegyűlnek, hogy bátor kérdéseket tegyünk fel, és maximalizáljuk az értékeket.

Svájcban a BSL rangsorolja a 2. helyet a Nemzetközi Mester programban

Üdvözöljük iskolánkban és örömmel csatlakozunk Önhöz!

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés BBA-k » Megjelenítés Diplomák » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

E / MBA

Campus Nappali Részidős 1 - 2 év February 2019 Svájc Lausanne + 1 további

A svájci BSL E / MBA olyan transzformációs, nem tranzakciós tapasztalat, amely megkönnyíti a tanulás és a személyes fejlődést, mint egy öntudatos, adaptív és felelős vezető a jobb világ számára. [+]

program áttekintés

A BSL E / MBA olyan transzformációs, nem tranzakciós tapasztalat, amely megkönnyíti a tanulás és a személyes fejlődést, mint öntudatos, adaptív és felelős vezető.

Egyéni átalakulási útra indulsz, amely lehetővé teszi Önnek, hogy jobban megismerje magát, újra felfedezze személyes célját, és ápolja vezetői képességét, hogy értelmes változást hozzon létre a világban. Egy olyan tanulási térbe merülsz, amely személyes készségedet segíti a puha készségek tanfolyamokon, egy-egy mentoráláson és más munkatársak számára.A fejét fejleszti, és a szokásostól eltérő gondolkodásnak kitett, mint a szokásosnál. Háromdimenziós tanulásunk, az "én", a "mi" és a "mindannyian" révén olyan képességeket és perspektívákat ápolunk, amelyek felhatalmazzák Önt, hogy megértse és reagáljon a globális üzleti kihívásokra egyéni, kollektív és szisztémás szempontból.Ön befektetni fog a szakmai növekedésbe, és feltárja azokat a lehetőségeket, amelyekkel korábbi tapasztalatait, erősségeit és szenvedélyeit egy teljes életciklusra összpontosítja. Az MBA Tanácsadói Projekten keresztül fogsz megnyerni, és azonnal megtanulja, amit megtanul: Válasszon üzleti tervprojektet egy induló vállalkozás, egy családi vállalkozás vagy egy választott vállalat között, és egy Dél-afrikai Szociális Impakt Tanácsadó Projektet.BSL aláírás funkciókKisebb osztályok legfeljebb 20 résztvevő személyre szabott figyelmet és támogatást professzorokProfesszorok, akik tapasztalt és jelenleg aktív üzleti szakemberek és szakértők a saját területénNemzetközi és sokszínű környezet a 60 nemzetiségű diákokkalProgrambeállítások... [-]

E / MBA a fenntartható üzletágban

Campus 2 év February 2019 Svájc Lausanne

Az EMBA a fenntartható üzletágban egy egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az MBA oktatást mélyen merülve az üzleti fenntarthatósággal a BSL - a St. Gallen Egyetem egyetemi diplomáját a fenntartható üzletben. [+]

Program áttekintés

Az E / MBA a fenntartható üzletágban egyedülálló program Svájcban, amely ötvözi az E / MBA oktatást mély merüléssel az üzleti fenntarthatósággal a BSL St. Gallen Egyetem egyetemi diplomáját a fenntartható üzletágban. Ideális olyan résztvevők és szakemberek számára, akik meglévő tapasztalataikra építenek, hogy valódi hatással legyenek az üzleti vállalkozásokra.

Ez a program két programot egyesít, az E / MBA és a Diploma in Sustainable Business, amely egy holisztikus tanulási élménnyel jár, amely átalakítja az üzleti és magad meghatározó módját a vezető változások és az innováció egy jobb világban. Gyakorlatilag minden alapképzést az E / MBA programból vesz át, és egyéves fenntarthatósági specializációval folytatja. Az eredmény egy olyan program, amely öntudatos, tudatos és fenntarthatóság-tudatos vállalkozóvá alakítja Önt.... [-]


Videók

Business School Lausanne: School of the 21st Century

Kapcsolat

Business School Lausanne

Honlap https://www.bsl-lausanne.ch