Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a GSEM-en

A Genfi Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola (GSEM) a Genfi Egyetem Közgazdaságtudományi és Hautes Études Commerciales (HEC Genève) szervezeteinek egyesüléséből adódott, és több mint 100 évig terjedő történelem volt. A két tanszék egyesülése a tanulmányi programok, a végrehajtó oktatási programok, valamint a gazdaság, a menedzsment, a pénzügyek, a statisztikák és az információs rendszerek területén végzett kutatási tevékenységek megerősítéséhez vezetett.

Genfben, számos nemzetközi szervezetnek, non-profit szervezetnek, multinacionális vállalatnak és pénzintézetnek otthont adó régióban támogatjuk stratégiai pozíciónkat a globális kormányzás, a fenntarthatóság és az üzleti elemzések területén. Erősségünk a genfi ​​intézmények és az iskola kari tagjai közötti erős kapcsolatokban rejlik. Erős, multidiszciplináris megközelítéssel kombinálva vezető szerepet töltünk be e három stratégiai területen.

A mintegy 200 elkötelezett személy teljes munkatársa által támogatott "Geneva Advantage" -et használjuk a hallgatók, a vezetők és szervezeteik, valamint a társadalom számára. Kínálunk több mint 2000 nagyon sokszínű diák jelenleg beiratkozott Bachelor, Master, Ph.D., (Executive) MBA, és egyéb képzési programok, a state-of-the-art oktatás. A változatos és változó társadalom felelős vezetőinek oktatására irányuló küldetésünket követően folyamatosan fejlesztjük tanulmányi programjainkat és kutatási tevékenységünket rendszeres minőségfejlesztési intézkedésekkel és külső akkreditációs folyamatokkal.

Meghívjuk Önt, hogy megismerkedjen az iskolánk genfi ​​előnyével azáltal, hogy beiratkozik valamelyik programunkba, vagy együttműködik velünk az egyik kutatási projektünkön.

Prof. Marcelo Olarreaga, Dean

Stratégia

A GENEVA ELŐNYE

A genfi ​​Közgazdaságtudományi és Menedzsment Stratégia 2025 középpontjában az úgynevezett "Genf előnye" - a mi iskolánk középpontjában olyan interdiszciplináris területek, amelyekben erősségeink megegyeznek a Genf által kínált egyedülálló lehetőségekkel.

KÜLDETÉSÜNK

  • Tanítunk felelős vezetőket egy változatos és változó társadalom számára.
  • Olyan bizonyítékokon alapuló tudást hozunk létre és terjesztünk, amely különbséget tesz a szervezetek fenntartható vezetésében.
  • A magán- és a közszférával együttműködünk a kutatás és a felsőoktatás területén.

A LÁTOMÁSUNK

Mint a Genfi Egyetem Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Kollégiuma, törekszünk arra, hogy kutatási és oktatási vezető legyen az analitika, az irányítás és a fenntarthatóság területén - ahol Genf egyedülálló.

STRATÉGIAI TERÜLETEK

A kortárs kihívások összetettségével foglalkozunk, három olyan interdiszciplináris területre összpontosítva, amelyek iskolánk és egyetemi karaink és munkatársaink összehangolt erőfeszítéseit követelik meg:

Analitika

Az üzleti elemzés, a nagy adatok, a digitalizálás és a mennyiségi elemzések a School egyik legfontosabb erőssége. Genf egy globális pénzügyi központ és számos fogyasztói és luxuscikk-vállalat székhelye, amelyeknek meg kell birkóznia a digitális átalakulással. A GSEM egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy segítse őket ezzel a kihívással.

Kormányzás

Iskolánk kulcsfontosságú szerepet töltött be a komplex vállalatok, intézmények és piacok gazdaságában és irányításában, amelyek fontos globális szerepet játszanak. A GSEM egyedülálló helyzetben van ahhoz, hogy ezt a szaktudást biztosítsa a számos nemzetközi szervezetnek és multinacionális vállalatnak Genfben.

fenntarthatóság

A fenntarthatóság, a vállalati társadalmi felelősségvállalás és a köz- és a magánszféra közötti partnerségek hagyományosan az iskola egyik legfontosabb erőssége, amely társadalomtudományi karként kezdődött. Mivel a Genf számos nemzetközi szervezet és civil szervezet otthona, amelyek a fenntarthatósággal kapcsolatos kérdésekkel foglalkoznak és / vagy szembesülnek, a GSEM egyedülállóan támogatja őket.

AZ ÉRTÉKEINK

Szigor

Nagyon törődünk a szigorral, ami azt jelenti, hogy minden tevékenységünket a lehető legszigorúbban végezzük. Tevékenységünkben törekszünk a kiválóságra és a folyamatos fejlesztésre.

fontosság

A relevanciára összpontosítunk, amely minden tevékenységünk vezérelve. A kérdések, amelyekkel foglalkozunk, fontosak a szervezetek és a társadalom számára.

Felelősség

Minden tevékenységünkben felelősségteljesen járunk el. Tevékenységeink következményeit több érdekelt számára is figyelembe vesszük, és másokat is ösztönözzünk.

tagságok

A Genfi Közgazdaságtudományi és Gazdálkodási Iskola országos és nemzetközileg elismert és akkreditált tanulmányi programjainak, végrehajtó oktatási, kutatási és támogatási tevékenységeinek minőségére.

AAQ

A Genfi Egyetem Iskolájaként a GSEM a svájci akkreditációs és minőségbiztosítási ügynökség (AAQ) részét képezi a minőségbiztosítási rendszerbe. Az AAQ rendszeresen ellenőrzi az összes svájci egyetemet.

AACSB

A GSEM tagja a Szövetségnek az Advance Collegiate School of Business (AACSB) tagjaiból. Az AACSB világszerte több mint 1600 tagszervezetet és közel 800 akkreditált üzleti iskolát biztosít minőségbiztosítási, üzleti oktatási intelligenciát és szakmai fejlesztési szolgáltatásokat.

AMBA

Az MBA-k (AMBA) 2006 óta akkreditálták az Executive MBA programot és a Nemzetközi szervezetek MBA-t, amely tükrözi tanulmányi programjaink minőségét és a felsőoktatási oktatást.

EFMD

A GSEM tagja az Európai Alapkezelői Fejlesztési Alapítványnak (EFMD). Az EFMD díjazza a rangos EQUIS akkreditációt.

TrMe

A GSEM 2017 óta a felelős menedzsment-oktatás elveinek (PRME) fejlett aláírója. A PRME egy, az ENSZ által támogatott 2007-ben alapított kezdeményezés, amely platformot jelent a világon az iskolák fenntarthatóságának növelése érdekében, a mai üzleti hallgatók a megértés és a képesség, hogy a változás holnap.

Örökségünk

A Genfi Gazdasági és Menedzsment Gimnázium (GSEM) a Genfi Egyetem kilenc iskolájának egyike, amelyet 1559-ben alapított Jean Calvin. Az Académie de Genève-nek nevezték, az intézményt eredetileg teológiai és humanista szemináriumként fogalmazták meg, a reformtudomány őre. A felvilágosodás során a megkülönböztetett tudósok inspirációt találtak, és új tudományágakat, például fizikai és természettudományos tudományokat, jogot és filozófiát vezettek be. Az Akadémia az 1933-as évek politikai és társadalmi zavargásaiban az egyházi hivatását fészkelte, és 1873-ban az orvostudományi kar megalakulását követően egyetem lett.

1914- ben megalakult a Gazdasági és Társadalomtudományi Kar (SES). Az évek során a Kar a Genf Egyetem egyik legnagyobb iskolájává vált, és hét osztályt tartott: a közgazdaságtudomány, az ökonometria, az üzleti adminisztráció (Hautes Études Commerciales [HEC] Genève), a földrajz, a politikai tudományok, a nemzetközi kapcsolatok és a szociológia. 1999- ben befejeződött az új Uni Mail épület Genf városának szívében, és megnyitotta kapuit. Azóta is az SES Kar és a GSEM.

2014- ben a Genfi Egyetem úgy döntött, hogy megerősíti a közgazdaságtan és a menedzsment kompetenciáit a SES Karának gazdasági és üzleti adminisztráció (HEC) osztályainak egy új autonóm iskola - a Genfi Közgazdasági és Gazdálkodási Iskola (GSEM) létrehozásával. Ez a kezdeményezés célja Genf városának és kantonjának gazdasági és menedzsment oktatásának megerősítése, valamint a kutatás.

Azóta a GSEM jelentősen nőtt és számos új professzort vett fel, akik ötvözik a csúcstechnológiát végző kutatást a tanítás kiválóságával, hogy tovább javítsák a GSEM tanulmányi programjainak minőségét. 2015- ben a Bachelor of Economics és Management programot megújították, hogy megfeleljen a magas színvonalú, kétnyelvű alapképzés iránti igénynek. A GSEM továbbfejlesztette mesterképzését, mind az egymást követő (előtti), mind a szakmai (post-experience) diplomás programokat kínálva.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Geneva School of Economics and Management GSEM

Executive MBA vezetőkkel rendelkezik az első osztályú általános menedzsment oktatás nélkül megszakítja a karrierjüket. A program célja az elmélet és a gyakorlati alkalmaz ... [+]

UNIQUE LEARNING TAPASZTALAT

Executive MBA vezetőkkel rendelkezik az első osztályú általános menedzsment oktatás nélkül megszakítja a karrierjüket. A program célja az elmélet és a gyakorlati alkalmazás közötti egyensúly, valamint az osztálytermi tanulás és az interaktív személyes fejlődés kombinációját. Tapasztalt karunk nagyon tisztában van azzal, hogy a mai vezetők és az üzleti vezetők számára hatékony operatív megoldásokat kell kidolgozni és megvalósítani, miközben szervezetük stratégiai megújítását is biztosítani kell. A program túlmutat az üzleti élet alapjain, és felkészíti a résztvevőket a felsővezetői kihívásokra és felelősségekre.... [-]

Svájc Genf
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
2 év
Campus
Bővebben magyarul

MBA

Geneva School of Economics and Management GSEM

A Genf szívében, az Egyesült Nemzetek és más rangos nemzetközi intézmények közelében található az IO-MBA multidiszciplináris tananyagot, amelyet a világ vezető egyetemeit ... [+]

A Genf szívében, az Egyesült Nemzetek és más rangos nemzetközi intézmények közelében található az IO-MBA multidiszciplináris tananyagot, amelyet a világ vezető egyetemeitől és az IO-któl és civil szervezetektől érkező szakemberek tanítanak. A program összekapcsolja a szervezetek kontextusát a korszerű irányítási eszközök és technikákkal. Hozzáférést biztosítunk az Egyesült Nemzetek Szervezetéhez és számos más genfi ​​szervezethez, és a legkorszerűbb elméleti és alkalmazott tudást a legmodernebb oktatási módszerekhez társítják. Az élénk és aktív IO-MBA Alumni Egyesületen keresztül a diákok több mint 300 alsó hallgatókból érkeznek, akik különböző nemzetközi ágazatokban dolgoznak, beleértve az üzleti vállalkozásokat, a kormányokat, a civil szervezeteket és a szociális vállalkozásokat.... [-]

Svájc Genf
Kérj Információt
Angol
Nappali
Részidős oktatás
1 év
Campus
Bővebben magyarul

L'UNIGE en images