Geneva School of Economics and Management - University of Geneva

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Hogy átfogó egyetemi oktatás

A főiskolai diplomát, hogy a Doktori keresztül a Masters, Geneva School of Economics és menedzsment (GSEM) átfogó egyetemi oktatás minden területére kiterjed irányítási és üzleti adminisztráció. A szakok két egymást követő ciklus: az alapképzés három év alatt, majd a Mester több mint három vagy négy félév. Az első egy általános, multidiszciplináris képzés míg a második lehetővé teszi a specializáció, hogy kapott egy bizonyos fegyelem.

Amellett, hogy a Bachelor diplomát üzleti adminisztráció, GSEM ötféle Masters különböző szakterületek. Így a diákok is bővíteni ismereteiket a filozófia, menedzsment (nemzetközi menedzsment és marketing), számviteli és ellenőrzési, pénzügyi, statisztikai és a nemzetközi kereskedelem.

Kompatibilis az egyetemi rendszer 45 európai országban, ezek a programok tartalmazzák a legfrissebb tudományos fejlemények figyelembe veszi a gazdasági realitások és az elvárások a szakmai környezetben.

Felajánlása folyamatos képzés

Két MBA és húsz végrehajtó programok GSEM Genf széles skáláját kínálja a folyamatos tanfolyamokat, amelyek lehetővé teszik minden profi, hogy fokozza a / saját képességeit a különböző területeken az irányítási és üzleti adminisztráció.

Executive programok gyümölcse közötti szoros együttműködést a tudományos és a szakmai szféra. A változatosság az érintett felek, akiket vonz mind az Egyetem és a különböző üzleti szektorok, lehetővé teszi a magas szintű szakértelmet kell elérni, és a programokat úgy alakítják, hogy a piaci követelményeknek.

Fenntartani egy kutatóközpont

Kutatási minősül alaptevékenysége GSEM. Ez magába foglalja az irányítás, és az eredmények minden évben a kiadvány számos munkát, cikkek, hozzájárulás a közös programok és papírok tudományos konferenciák.

A kutatási projektek vállalt GSEM az az előnye jelentős pénzügyi támogatást a FNRS, NCCR FinRisk, a svájci pénzügyi intézet, a CNRS és a különböző nemzetközi szervezetekben.

A professzorok is nyújtanak akadémiai folytonosság révén felügyelete doktori tézisek, amelyek jelenleg több mint negyven.

Hogy ösztönözze a hallgatói mobilitás

Összhangban a szellem a bolognai megállapodások GSEM ösztönzi a hallgatói mobilitást és az egyetemek közötti együttműködést. Azáltal, különleges kapcsolatokat élvez más egyetemekkel az egész világon, a kar folyamatosan bővül a lehetséges cseréket a diákoknak.

A GSEM csereprogramok a diákok egyedülálló lehetőséget, hogy vállalja részét természetesen partnerintézménynél, Svájcban vagy külföldön. Az ilyen tartózkodás Kulcsfontosságú képzési szakaszban a hallgatók törekvő karrier a nemzetközi vonatkozású. Azt is biztosítani a lehetőséget, hogy felfedezzék egy másik kultúrát, hogy a tudás az idegen nyelvet, hogy megtapasztalják a különböző tanítási módszerek, és néha, hogy megszerezzék a specializáció nem biztosítja a program.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

On-line Campus Nappali 2 év February 2019 Svájc Geneva + 1 további

Az Executive MBA program (EMBA) University of Geneva (UNIGE) nyújt vezetők egy első osztályú általános gazdálkodási oktatás megszakítása nélkül pályafutásukat. [+]

Executive MBA

Az Executive MBA program (EMBA) University of Geneva (UNIGE) nyújt vezetők egy első osztályú általános gazdálkodási oktatás megszakítása nélkül pályafutásukat. Úgy tervezték, hogy egyensúlyt az elmélet és a gyakorlat, és analitikus gondolkodás és a cselekvés, és úgy van kialakítva, hogy a résztvevők megszerezzék a vezetőképzés az aktív részvételt, és a vállalati vezető szemszögéből. Azt tanítja a résztvevőket, hogy építsenek alapvető készségek és bizalom kapacitásuk növeléséhez vezet, és szembenézni a kereszt-funkcionális kihívásokat. UNIGE EMBA körültekintően választja ki a résztvevő mix egy szigorú 4 lépéses kiválasztási folyamat, hogy magas minőségű peer-to-peer csere. A tantestület nagyon is tisztában van, hogy szükség van a vezetők és az üzleti vezetők kidolgozása és végrehajtása hatékony operatív megoldások komplex helyzetekben. UNIGE EMBA által akkreditált Szövetsége MBA (AMBA).... [-]


MBA

Nemzetközi szervezetek MBA

Campus Nappali Részidős 1 - 3 év February 2019 Svájc Geneva + 1 további

Felajánlott egy egyéves intenzív MBA valamint a részmunkaidős programot (2-3 év), a IOMBA kínál multidiszciplináris tanterv által tanított nemzetközi oktatók világszerte vezető egyetemek, valamint elismert szakemberek International Organization, Nemzetközi (IO) és nem-kormányzati szervezetek (NGO-k). Található, a város szívében egy kőhajításnyira számos ENSZ szervezetekkel és más rangos nemzetközi intézmények, a program lehetőséget ad a diákoknak, hogy folytassák pályafutásukat egy IO, egy civil szervezet vagy transznacionális vállalat. [+]

nemzetközi szervezetek MBA

Teljes munkaidőben (1 év) vagy részmunkaidős (2-3 év) program

Mint egy egyéves intenzív MBA valamint a részmunkaidős programot (2-3 év), az IO-MBA kínál egy multidiszciplináris tanterv által tanított nemzetközi oktatók világszerte vezető egyetemek, valamint elismert szakemberek International Organization, Nemzetközi (IO ) és a nem kormányzati szervezetek (NGO-k).

Ez a régóta fennálló programok (13. kiadás) 24 élvonalbeli lefedő modulok politikai és gazdasági környezet a multilaterális szervezetek, valamint a vezetői kihívások létező nemzetközi non-profit szervezet.

Található, a város szívében egy kőhajításnyira számos ENSZ szervezetekkel és más rangos nemzetközi intézmények, a program lehetőséget ad a diákoknak, hogy folytassák pályafutásukat egy IO, egy civil szervezet vagy szociális vállalkozások. ... [-]