IFM University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1971 óta az IFM University - Pénzügyi és Menedzsment Intézet az üzleti oktatásban és a jövőbeli menedzserek képzésében referenciaként szolgál Svájcban. Az akadémiai kiválóság elismeréseként az IFM-t teljes körűen akkreditálják számos fő akkreditációs testület.

Az IFM-nél az Ön foglalkoztathatósága a mi elsőbbségünk, és segítünk Önnek a személyes törekvéseinek és karriercéljainak elérésében.

A Bachelor diploma biztosítja Önnek a szilárd oktatási és egy erős alapot az üzleti, hogy készítsen egy ragyogó karrierjét.

 • BBA a nemzetközi üzleti életben
 • BBA Banking-ban
 • BBA a menedzsmentben
 • BBA a kommunikációban
 • BBA a családi üzleti menedzsmentben

MBA-junk segít Önnek abban, hogy felismerje vezetői potenciálját és szerezzen valós készségeket. Megtanulod gondolkodni és viselkedni, mint egy menedzser, köszönhetően egyedülálló cselekvési tanulás és valós üzleti megközelítés.

 • MBA - Nemzetközi üzleti
 • MBA - Nemzetközi Pénzügy
 • MBA - Nemzetközi Kereskedelem

Célunk, hogy kurzusokat és programokat alakítsunk ki az üzleti vezetők bevonásával, hogy értékes tudással és valódi készségekkel rendelkezzenek ahhoz, hogy versenyképes élménnyé válhassanak, amikor elkezdi pályafutását.

Nem egyszerűen elméleti vagy üzleti koncepciókat tanítunk, felkészítjük Önt arra, hogy felhasználja azt, amit megtanul, hogy értékes tagja legyen a jövőbeli munkáltatói csapatának.

Kínálunk egy átfogó, ösztönző és jutalmazó tapasztalat a tanulmányok.

Kulcsfigurák

 • Háromszoros akkreditált BBA program
 • A diákok 91 százaléka megtalálja a valós üzleti expozíciós programot, amely hasznos a karrierjük során
 • A BBA-diplomások 87% -a munkát talál, vagy 6 hónapon belül fejlettséget folytat
 • Az alumíniumok 32% -a kezeli saját cégét
 • A BBA hallgatók 92% -a elégedett a tanulmányaikkal
 • 85% ajánlja a BBA-t
 • 86% azt mondja, hogy pozitív hatással volt üzleti életükre

Mit mondanak az IFM-ről?

"Az IFM lehetővé tette számomra, hogy olyan hatékony stratégiákat szerezzek, amelyek az üzleti világban alkalmazhatók. A professzorok nagyon elkötelezettek és figyelmesek. A diák / tanár arány lehetőséget ad a csapatmunka készítésére és fejlesztésére. "

Estelle Meier, tulajdonos, Sogood Sa, nemzetközi értékesítési vezető, Martel

"Az IFM lehetőséget nyújt arra, hogy kitűnő professzorokkal találkozzon, és építsen egy hálózatot, miközben Genf szívében tanul. Nagyon emlékezem az osztályokra és az atmoszférára a hallgatók között. Ajánlom mindenkinek, aki jó akadémiai tantervet keres. "

Michel Khattar, Senior Private Banker, az Audi Bank

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés BBA-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA Nemzetközi Kereskedelemben

Campus Nappali 9 hónapok October 2018 Svájc Genf

Az iparági szakértőkkel tervezett iparági program az árucikkek piacának és a kereskedelem irányításának ismeretét biztosítja. Ez a program felkéri a kereskedelmi vállalatok, az import-export, a tanácsadó cégek, a befektetési bankok vagy a multinacionális vállalatok vezetőinek izgalmas pályafutását ... [+]

Az iparági szakértőkkel tervezett iparági program az árucikkek piacának és a kereskedelem irányításának ismeretét biztosítja

hogy éles kereskedővé vagy felsővezetővé váljon. A program globális megértést nyújt a nemzetközi menedzsment, a globalizáció és a világon a vállalatok által legfontosabb kihívásoknak. Ez biztosítja a fejlett tudást a közgazdaságtan, a pénzügyek, a kommunikáció, a nemzetközi kereskedelem, valamint építi készségeket a kockázatelemzés, a tárgyalások, a vezetés és a stratégia.

Ez a program egy egyedülálló kombinációja a neves MBA együtt szakosodás Commodities Trading. Ez a dinamikus ágazat geopolitikai, gazdasági vagy éghajlati tényezők miatt folyamatosan változik. MBA fokozatunk felkészíti Önt arra, hogy megfeleljen ezeknek a kihívásoknak és sikeresen kezelje az ágazatban rejlő kockázatokat és lehetőségeket.... [-]


MBA Nemzetközi Pénzügyekben

Campus Nappali 9 hónapok October 2018 Svájc Genf

A szakemberek által tervezett kiváló program felkészíti Önt arra, hogy megfeleljen a banki és pénzügyi világ kihívásainak. Ez az MBA felkészíti Önt kiemelkedő vezetői pozíciókra a pénzügyi intézményekben, bankokban, pénzügyi cégeknél, brókercégeknél, multinacionális cégeknél ... [+]

A szakemberek által tervezett kiváló program felkészíti Önt arra, hogy megfeleljen a banki és pénzügyi világ kihívásainak.

A nemzetközi környezet változik, és a vezetők fontos kérdésekkel szembesülnek az új piaci realitással és új szabályozással. A pénzügyi piac egyre inkább olyan embereket keres, akik nemcsak a legjobb oktatásban részesülnek az általános menedzsmentben, hanem a pénzügyi piacok, az új pénzügyi termékek, a kockázatkezelés és a jelenlegi pénzügyi struktúra versenyképes megértése is.

Ez az MBA kombinációja egy felső általános MBA program és a fejlett tudás a pénzügyi területen. Ez a sokoldalú és iparilag releváns oklevél fejleszti a vezetői pénzügyek, a közgazdaságtan, a menedzsment és a pénzügyi piacok átfogó ismeretét, és szilárd készségeket nyújt a kockázatelemzés, a tárgyalások és a portfóliókezelés területén. Az MBA biztosítja a hallgatók számára az eszközöket a fontos gyakorlati kérdések kezelésére. Ön olyan jól képzett szakember lesz, aki képes a nemzetközi bank- és pénzügyminiszter csúcsán végezni.... [-]


MBA Nemzetközi üzleti

Campus Nappali 9 hónapok October 2018 Svájc Genf

Ez a legkorszerűbb MBA célja, hogy biztosítsa Önnek a készségeket és gondolkodásmódot a nemzetközi piacokon való munkavégzésre. Ez a program felkészíti Önt felsővezetői pályára bármely típusú iparágban, a multinacionális vállalatoktól, az import-export vállalatoktól, a tanácsadó cégektől a nemzetközi szervezetektől. [+]

A szakemberek által kifejlesztett élvonalbeli MBA biztosítja a készségeket és gondolkodásmódot a nemzetközi piacokon való sikeres munka érdekében.

A program széles körű képet alkot a nemzetközi üzleti tevékenységről és részletesen megismerteti a globális vállalatok előtt álló fő kihívásokat. Az ágazatnak olyan rugalmas gondolkodási és viselkedési szokásokra van szüksége, amelyek egy versenyképes nemzetközi üzleti környezetben sikeresek lehetnek.

Ez a program kiváló kombinációja egy szilárd általános MBA együtt specializáció középpontjában a nemzetközi vonatkozások az üzleti és menedzsment. Ez a mértéke mélyreható képet ad a nemzetközi vállalkozások szervezeti felépítéséről és a nemzetközi kereskedelemről. MBA kiváló ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi menedzsment, a közgazdaságtan, a nemzetközi marketing és az éles készségek elemzés, tárgyalás, a vezetés és a stratégia. Ön képes lesz elemezni és felismerni az üzleti lehetőségeket, majd kezelni a benne rejlő kockázatokat a sikeres nemzetközi piacon történő sikeres ügyletek rendezésére.... [-]


Videók

Let Geneva surprise you!

Kapcsolat