Rushford Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School a svájci Gevena-i James Lind Institute Business School hivatalos neve. Az iskola felsőfokú programokat kínál üzleti és menedzsment szakon. Egyedülállóak vagyunk abban is, hogy számos, műszaki szakterülettel rendelkező MBA programot kínálunk, és folyamatosan bővítjük a további műszaki szakterületeket.

A 100% -os online programjaink kiválóan alkalmasak a világ minden tájáról érkező hallgatók számára, akik megfizethető tandíjjal szeretnének kiváló minőségű oktatást kapni a premier európai üzleti iskolából. A JLI globális intézményének részeként hallgatóink számára kihasználjuk a hálózatokat, az ismereteket, a tapasztalatokat és a földrajzi elterjedést.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

A JLI egy nemzetközi oktatási intézmény, amelynek fő campusa Svájcban található. Diákjainkat felkészítjük közegészségügyi, egészségügyi adminisztrációs, gyógyszerészeti tudományok, klinikai kutatások, klinikai tudományok, mezőgazdaság és üzleti menedzsment pályafutására.

A világ több mint 80 országának hallgatói és több mint 5000 öregdiákja révén növekvő globális közösségünk tanúsítja a JLI hallgatók kiváló oktatását és készségfejlesztését. Diákjainknak rugalmas, önálló tempójú tanulási környezetet kínálunk, amely testreszabható az egyes hallgatók egyéni igényeihez. Karunk keveréke a tudományos élet és az ipar szakértőiből, így a hallgatók mind tanulmányi területüknek mind az elméleti, mind a gyakorlati szempontból ki vannak téve.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Küldetésünk

Kutatásközpontú intézményként innovatív és nemzetközileg elismert üzleti programokat folytatunk, amelyek pozitív hatással vannak az üzleti növekedésre és a társadalmi fejlődésre.

Tovább folytatjuk az üzleti magatartás és a kutatás ösztönzését az alábbiak révén:

 • A vezető akadémiai és cserepartnerek nemzetközi hálózatának fejlesztése és bővítése globális kutatási és oktatási környezet biztosítása érdekében.
 • Ipar-specifikus üzleti készségek fejlesztése a kulcsfontosságú véleménynyilvánítók bevonásával.
 • Vezetők fejlesztése a társadalmi felelősségvállalás és az egyedi szellemi és személyes kihívások elé állítása érdekében.
 • Érett és önbizalmas személyiségek fejlesztése interkulturális kompetenciával és kritikus gondolkodással.

A látomásunk

Elképzelésünk az, hogy Európában a legnépszerűbb üzleti iskolák közé tartozunk, és nemzetközileg elismertek az innovatív üzleti programok iránt, amelyek elősegítik a vállalkozásokat és intézményeket a kedvező növekedési görbén. Kutatásunk virágzó hatással lesz az üzleti gyakorlatra, a vezetésre és a tudományos irodalomra. Fejleszteni fogunk olyan vezetőket, akiknek globális ismerete van, és kihasználják a lehetőségeket, hogy kapcsolatba lépjenek a vállalkozásokkal és a társadalommal, hogy értékes, konstruktív és etikai különbségeket teremtsenek.

Az értékeink

 • A következő értékek irányítanak bennünket küldetésünk és elképzelésünk megvalósításában:
  • Tudományos kiválóság, speciális készségek és kutatási központ.
  • Gondolt vezetés és innováció.
  • Kritikus gondolkodás, igazságosság és integritás.
  • Etika, társadalmi felelősségvállalás, jóság, elszámoltathatóság, felelősség és átláthatóság.
 • Végtelen megközelítésünk van, hogy minden, amit csinálunk, túllépjük a minőségi és szolgáltatási elvárásokat. Diákjaink karrierjének alakítása minden tevékenységünk középpontjában áll. Ennek elérése érdekében feltárják az összes lehetséges eszközt, a mentorolástól a bemutatásig és az adott iparág előtti referenciáig.
 • Nagyra értékeljük minden diákunkat, és beruházunk személyes és szakmai növekedésükbe és fejlődésükbe, és segítjük őket karrierjük útjában az alapvető igényektől az önmegvalósításig.
 • Prudenciálisan tervezzük hallgatóinkat azáltal, hogy figyelemmel kísérjük az iparág legfontosabb változásait, és megtesszük a megfelelő intézkedéseket, amelyek idő előtt felkészítik őket a jövőbeli kihívások leküzdésére.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Online tanítási megközelítés

Az általunk alkalmazott képzési megközelítés célja az egyes egyének konkrét képzési igényeinek és karrier-törekvéseinek azonosítása. Ezen megértés alapján a leghatékonyabb személyre szabott mentori megoldást vezetik be, hogy az egyén a lehető legtöbbet hozza ki a képzési programból.

Meggyőződésünk, hogy minden embernek megvan a maga erőssége, és a megfelelő tanulási platform és megközelítés révén kihasználható. A JLI hallgatói tisztában vannak azzal, hogy az önismeret ugyanolyan fontos, mint az akadémiai tudás.

Hisszük, hogy az internet a világ legerősebb tanulási eszköze, ezért használjuk tudásunk megismertetésére a hallgatóink számára.

A statisztikák azt mondják, hogy manapság világszerte mintegy 1 688 840 408 internetes felhasználó van, és ez a szám tovább növekszik.

A mai generáció mindenhez azonnali hozzáférést akar, bárhol, amikor csak akar. Ugyanez vonatkozik a képzésre és az oktatásra. A hallgatók és a dolgozó szakemberek útközben továbbképzést akarnak, és a JLI az internet hatalmát használja fel ahhoz, hogy hatékonyan tudja megtenni, és kiküszöbölje az út előtt álló akadályokat.

A JLI-nál az internetet használjuk a tanulás hatékonyságának maximalizálása érdekében egy modern környezetben, ugyanakkor a hallgatók számára biztosítani kell az összes szükséges tudást ahhoz, hogy bekerüljünk a gyógyszerészeti / klinikai kutatásba / egészségügyi ágazatba.

A JLI nagyszámú, magasan képzett szakembert foglalkoztat az iparban, mint mentorokat a hallgatók számára, hogy valódi iparági perspektívákat kínáljon számukra. Ez segít törekvõ szakembereinknek elérni a kapcsolatot az iparral. A mentorálás sok tanácsot nyújt a képzéshez és a karrier-tervezéshez.

A JLI hallgatóit arra buzdítják, hogy vegyenek részt a legkorszerűbb online campus tutori központban vagy OCTC-ben, amelyet a hallgatók és a karok közötti hatékony információmegosztás céljából hoztak létre.

Hiszünk abban, hogy hallgatóinkat valódi tapasztalatok révén felkészítjük a valós helyzetekre, azáltal, hogy modelljeinket hatékony online képzési platformon keresztül vezetjük be.

Akkreditációink

138943_EduQua_LogoPhone.png

EduQua hitelesített svájci intézmény

Rushford Business School szülőiskola (James Lind Institute) révén az EduQua tanúsítvánnyal rendelkezik, amely a továbbképzési intézmények svájci minőségi címkéje. Az EduQua egy akkreditáló testület, amelyet a Svájci Államszövetség kormány elismert és támogatott.

Az EduQua az első minőségi tanúsítvány a svájci állami és magán oktatási intézmények számára, amelyet a következő szervezetek elismernek, támogatnak és támogatnak:

• Svájci szövetségi kormány
• A kantoni oktatási miniszterek svájci konferenciája (EDK)
• Gazdasági Államtitkárság (SECO)
• Svájci Szakmai Képzési Osztály (SBBK)
• Foglalkoztatási Osztályok Svájci Szövetsége (VSAA)
• Svájci Felnőttképzési Szövetség (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsa

Rushford Business School keresztül (James Lind Institute) az „Üzleti iskolák és programok akkreditációs tanácsának (ACBSP) tagja.

Az ACBSP az egyetlen globális akkreditáló testület, amely 1988 óta világszerte akkreditálja az üzleti programokat társult, érettségi és posztgraduális szintű szinteken. A Rushford Business School tagja annak a tagságnak, amely több mint 60 országban terjed ki. Az ACBSP tagjai a saját területük legjobb oktatói közé tartoznak, akik érdeklődnek az innovatív tanítási módszerek megtanulása, az üzleti oktatási programok továbbfejlesztésének és a kreatív érték növelése iránt.

136121_logo1.png

Svájci felsőoktatási intézmény

A James Lind Intézet egy jóváhagyott középfokú felsőoktatási intézmény, amelynek felhatalmazása van, hogy Svájcban magán diplomákat ítéljen oda. Az intézetet a svájci genfi kantonban a UID CHE-255.747.977 hivatkozási szám alatt vették nyilvántartásba.

136122_2logo.jpg

Nemzetközi Nyílt és Távoktatás (ICDE), Norvégia

A James Lind Intézet a tekintélyes Nemzetközi Nyílt- és Távoktatás Nemzetközi Tanácsának büszke tagja. Az ICDE konzultációs partner státusszal rendelkezik az UNESCO-val, és megosztja az UNESCO legfontosabb értékét - az oktatáshoz való mindenki számára biztosított jogot. Az ICDE pozícióját az egész világon tagjainak egyedülálló ismeretei és tapasztalatai képezik az új módszerek és a feltörekvő technológiák fejlesztésében és alkalmazásában.

136123_3logo.png

Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 9001: 2015 tanúsítvánnyal

A James Lind Intézetet (JLI) az AMERIKAI AKKREDITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK TANÁCSA (ABAS) teljes mértékben akkreditálta az ISO 9001: 2015 szabványok szerint az egészségügyi és rokon ágazatokkal kapcsolatos képzési és oktatási programok biztosítására.

Helyszínek

Genf

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Genf, Genf, Svájc

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket