Swiss School of Business and Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az SSBM-ről

134569_Artboard1-100.jpg

Az SSBM egy globális , innovatív és egyedi iskola, a világ minden tájáról hallgatva. Programjainkat több mint 30 ipari partnerrel terveztük. Garantáljuk a svájci minőségi oktatást és a kiválóságot.

Az SSBM alapvetően Svájcban, Genfben található, és a genfi kantonban CHE-131.073.981 regisztrációs számmal van bejegyezve.

Az SBM Geneva az EduQua akkreditációja. A továbbképző intézmények számára a Sciss minőségi címke (EduQua) (németül: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitution “EduQua”), a svájci nemzeti minőségbiztosítási testület és az első svájci minőségbiztosítási címke, amely a felnőttképzés folytatására irányul. Az EduQua egy akkreditáló testület, amelyet a Svájci Államszövetség kormány elismert és támogatott; ez az első minőségi tanúsítás állami és magán oktatási intézmények számára Svájcban. Az EduQua az elsődleges minőségbiztosítási testület akkreditációs rendszere a továbbképzés számára. A kantoni oktatási miniszterek svájci konferenciája (EDK) jóváhagyja az eduQua-t hivatalosan elismert minőségbiztosítási rendszerként.

Az EduQua minőségi címkét csak a SAS Svájci Akkreditációs Iroda (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) elismert ellenőrző testületén kaphatja meg, a svájci Gazdasági Titkárságon, a SECO hivatalánál, amely a Szövetségi Gazdasági, Oktatási és Kutatási Minisztérium része.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

A látomásunk

VÉLEMÉNYünk az, hogy egyedülálló, innovatív és nemzetközi üzleti és menedzsment iskola legyen, amely prémium kutatást, gyakorlatot és oktatást kínál.

Küldetésünk

Elkötelezettek vagyunk az oktatási kiválóság és az üzleti ismeretekkel kapcsolatos szakértelmünk folyamatos biztosítása mellett, innovatív, csúcstechnológiánk és kiváló minőségű tanulási tapasztalataink révén. Bátorítjuk a diverzitást és a globális összekapcsolódást hallgatóink, oktatók és üzleti partnerek között.

Releváns oktatás

Az SSBM segít elsajátítani a gondolkodás és a kritikus gondolkodás szokásait, amelyek nélkülözhetetlenek a mai társadalom megértéséhez. Felismerve azt a tényt, hogy az egyéni siker összefonódik a nagyobb világgal, arra ösztönözzük a hallgatókat, hogy vegyenek részt kritikai gondolkodásuk fejlesztésében.

Miért válassza az SSBM-et?

  • Az SSBM egy igazán innovatív és vezető üzleti és menedzsment iskola, amelynek célja az oktatás új szintre emelése!
  • Célunk egy kiváló tanulási tapasztalat biztosítása , amely közvetlen hatással lesz a szakmai fejlődésre.
  • Egyedi programjainkkal erősítheti stratégiai jövőképét, hatékonyságát és vezetőségét a mai szervezetek irányításában.

134557_Promo5.png

Programjaink

Programjainkat több mint 30 nemzetközi társasággal közösen terveztük!

Hisszük, hogy a tudás az ipari vezetőkkel fennálló szoros kapcsolatokból származik. Ezért partnerünk néhány vezető nemzetközi társasággal az üzleti realitásokhoz igazított programok kidolgozása érdekében.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Karunk

Karunk világhírű, és átlagosan többségük több mint 15 éve dolgozik különböző nemzetközi vállalatokban. Ez a tény segít bennünket abban a célkitűzésünkben, hogy kiemelkedő tanulási tapasztalatot nyújtsunk, amely közvetlen hatással lesz szakmai fejlődésére .

Székhelye: Genf, Svájc

Swiss School of Business and Management élet központjában fekszik, a svájci, vibráló Genf városában. A Genfi-tó partján, az Alpok lábánál fekvő Genf Európa egyik legszebb városa.

Genf egy globális város, pénzügyi központ és világszerte a diplomácia központja számos nemzetközi szervezet jelenléte miatt, ideértve számos vállalat székhelyét és nemzetközi ügynökségeket.

Campusaink

Az SSBM Geneva négy helyszínen kínál oktatási programokat: Genfben (Svájc), Zágrábban (Horvátország), Sanghajban (Kína) és Moszkvában (Oroszország).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Üzleti PARTN ERS

Az SSBM oktatói és munkatársai tanácsadást, oktatást és projekt-alapú szolgáltatást nyújtottak több mint 70 nemzetközi és nemzeti vállalat számára.

Hisszük, hogy az akadémiai tudásnak szoros kapcsolatban kell állnia az iparral, amely a mai ismeretek jobb hajtóereje a gyorsan változó környezetben.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Erős öregdiákok

A hálózatépítés kulcsfontosságú. Öregdiákjaink olyan vezetőkből állnak, akik különböző vezetői pozíciókat töltenek be a vezetőktől, a vezetőktől a CxOs szintjéig.

Minél több embert ismersz, annál erősebb a társadalmi és szakmai hálózata. Alumni klubunk hatékony és vonzó módon építi ki a szükséges hálózatot.

134560_Promo14.png

Helyszínek

Genf

Address
Rue de Chantepoulet 10
1201 Genf, Genf, Svájc

Zagreb

Address
Savska cesta 106
10000 Zagreb, Horvátország

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket