Hivatalos Leírás

1911 óta a HEC Lausanne a jövőbeli vezetőket és üzleti vezetőket képezi, hogy aktív szereplővé váljanak az üzleti és gazdasági világban. A HEC Lausanne szintén felkészíti a hallgatókat, akik akadémiai karriert kívánnak folytatni.

A HEC Lausanne a legmagasabb szintű vezetői és közgazdasági iskolákként elismert, a legmagasabb szintű oktatáson és kiváló kutatásokon keresztül. Küldetésének középpontjában ez a szinergia a tanítás és a kutatás között több mint 100 éve biztosítja az iskola sikerét. A HEC Lausanne kutatást végez az illetékes és felelős vezetők és vállalkozók képzésére, valamint szervezetek, vállalkozások és döntéshozók tanácsadására.

Az iskola és programjainak helyszíne a nemzetközi rangsorban és a tudományos folyóiratok kiadványaiban igazolja a képzés és a kutatás minőségét, ugyanúgy, mint a rangos EQUIS és az AMBA szervezetek által elnyert akkreditációk.

Az erőteljes nemzetközi hírnevet élvezve a dinamikus HEC Lausanne az európai és globális szintű integrált irányítási és gazdasági képzésben vezető vezető intézményként kívánja fejleszteni magát.

HEC Lausanne röviden

. A tanítás kiválósága, amely szilárd alapot nyújt a jövőbeli karrierhez. Magas szintű kutatás 350 kutatóval
. Erős nemzetközi befolyás: évente több mint 130 nemzetközi egyetemi partnerség és 400 csereprogram
. Határozottan rögzítve az üzleti világban a 13'000-es alumínium hálózata és a Svájcban és külföldön működő vállalatokkal, szervezetekkel és közhatóságokkal szoros kapcsolatokkal
. Több mint tizenöt hallgatói szövetség, amelyek mind nagyon aktívak az egyetemen
. A Karrier Központ, amely a diákok és a vállalatok közötti kapcsolattartó pontként szolgál
. A folyamatos oktatási platform az Executive MBA és Executive Education programokkal

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítják a karrier, megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. M ... [+]

Ideje, hogy megváltoztassa?

A modern élet ritkán ad nekünk időt, hogy lélegezni, hogy lépjen vissza, és tényleg úgy, hogy mit akarunk elérni. Úgy döntött, hogy tanulmányozza egy MBA biztosítja a tér és idő a változásra.

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítja a karrier, Megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. Mi azonban sokkal több, mint növeljék a munkahelyi kilátások. a 16 hónapos program segítségével az egyének átalakítani alapvetően. A résztvevők inspirált válni a változás a vállalatokhoz, közösségek, az ipar ... és néha, a világ. által akkreditált EQUIS és AMBAA program már következetesen rangsorolva a legjobbak között első 100 vezetői MBA világszerte A Financial Times. Amellett, hogy a magas színvonalú oktatás és gazdagságát a HEC Lausanne közösség, mi elismerten a mi úttörő megközelítést Személyes és szakmai fejlődés. Azt tervezték, hogy a tananyag adni ezt a hatalmas dimenziót alapvető üzleti koncepció modulok és így kísérjük a résztvevőket a transzformáció. ... [-]

Svájc Lausanne
Augusztus 2020
Angol
Részidős oktatás
16 hónap
Campus
Bővebben magyarul

Why choose HEC Lausanne for your Executive MBA?

Our Vision. Your Experience.