Hivatalos Leírás

1911 óta a HEC Lausanne a jövőbeli vezetőket és üzleti vezetőket képezi, hogy aktív szereplővé váljanak az üzleti és gazdasági világban. A HEC Lausanne szintén felkészíti a hallgatókat, akik akadémiai karriert kívánnak folytatni.

A HEC Lausanne a legmagasabb szintű vezetői és közgazdasági iskolákként elismert, a legmagasabb szintű oktatáson és kiváló kutatásokon keresztül. Küldetésének középpontjában ez a szinergia a tanítás és a kutatás között több mint 100 éve biztosítja az iskola sikerét. A HEC Lausanne kutatást végez az illetékes és felelős vezetők és vállalkozók képzésére, valamint szervezetek, vállalkozások és döntéshozók tanácsadására.

Az iskola és programjainak helyszíne a nemzetközi rangsorban és a tudományos folyóiratok kiadványaiban igazolja a képzés és a kutatás minőségét, ugyanúgy, mint a rangos EQUIS és az AMBA szervezetek által elnyert akkreditációk.

Az erőteljes nemzetközi hírnevet élvezve a dinamikus HEC Lausanne az európai és globális szintű integrált irányítási és gazdasági képzésben vezető vezető intézményként kívánja fejleszteni magát.

HEC Lausanne röviden

. A tanítás kiválósága, amely szilárd alapot nyújt a jövőbeli karrierhez. Magas szintű kutatás 350 kutatóval
. Erős nemzetközi befolyás: évente több mint 130 nemzetközi egyetemi partnerség és 400 csereprogram
. Határozottan rögzítve az üzleti világban a 13'000-es alumínium hálózata és a Svájcban és külföldön működő vállalatokkal, szervezetekkel és közhatóságokkal szoros kapcsolatokkal
. Több mint tizenöt hallgatói szövetség, amelyek mind nagyon aktívak az egyetemen
. A Karrier Központ, amely a diákok és a vállalatok közötti kapcsolattartó pontként szolgál
. A folyamatos oktatási platform az Executive MBA és Executive Education programokkal

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

University of Lausanne UNIL - Executive MBA

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítják a karrier, megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. M ... [+]

Ideje, hogy megváltoztassa?

A modern élet ritkán ad nekünk időt, hogy lélegezni, hogy lépjen vissza, és tényleg úgy, hogy mit akarunk elérni. Úgy döntött, hogy tanulmányozza egy MBA biztosítja a tér és idő a változásra.

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítja a karrier, Megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. Mi azonban sokkal több, mint növeljék a munkahelyi kilátások. a 16 hónapos program segítségével az egyének átalakítani alapvetően. A résztvevők inspirált válni a változás a vállalatokhoz, közösségek, az ipar ... és néha, a világ. által akkreditált EQUIS és AMBAA program már következetesen rangsorolva a legjobbak között első 100 vezetői MBA világszerte A Financial Times. Amellett, hogy a magas színvonalú oktatás és gazdagságát a HEC Lausanne közösség, mi elismerten a mi úttörő megközelítést Személyes és szakmai fejlődés. Azt tervezték, hogy a tananyag adni ezt a hatalmas dimenziót alapvető üzleti koncepció modulok és így kísérjük a résztvevőket a transzformáció. ... [-]

Svájc Lausanne
Augusztus 2019
Részidős oktatás
16 hónapok
Campus
Bővebben magyarul

Why choose HEC Lausanne for your Executive MBA?

Our Vision. Your Experience.

Location address
Extranef
Lausanne, Vaud, 1015 CH
Social Media