University of Lausanne UNIL - Executive MBA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

EFMD Equis Accredited

A University of Lausanne Egy felsőoktatási és kutatóintézet, amely hét karból áll, ahol körülbelül 14 300 diák és 3000 kutató dolgozik és tanul.

UNIL Több tudományágra, különösen az orvostudományra, az élet tudományokra, a földtudományokra, a környezetvédelemre, a vállalkozásokra, a bölcsészettudományokra és a társadalomtudományokra összpontosít.

A hangsúly az interdiszciplináris megközelítés, szoros együttműködésben a hallgatók, oktatók és professzorok.

A UNIL jelentése:

 • Nemzetközi hangulat . A hallgatói népesség egyötöde és a tanári egyharmada külföldről érkezik.
 • Korszerű létesítmények és technológia . A legkorszerűbb kutatólaboratóriumok: tágas, jól felszerelt előadótermek oktatói és hallgatói számára.
 • Három, a természetükön egyedülálló, Svájcban működő kar . Törvény, a büntető igazságszolgáltatás és közigazgatás; Biology and Medicine (FBM); Természettudományok és Környezetvédelmi (GSE). Az új fejlesztések olyan új szinergiákat.
 • Szoros együttműködés a Vaud Kanton Egyetemi Kórházával (CHUV) annak érdekében, hogy az orvosi ismeretek fejlődésének élvonalába kerüljön.
 • Az egyetemi és kantoni könyvtár - Lausanne (BCUL) , kétmillió dokumentumával, modern kutatási eszközökkel és egy ideális munkakörnyezetgel, amely a Genfi-tóra néz.
 • A filozófia és a munkahelyi etika az Értékek és Értelmek Chartájában fejeződik ki.
 • Kivételesen zöld és tágas tóparti környezetben . Alig néhány perc alatt kitűnő tömegközlekedési hálózat köti össze az egyetemi Lausanne, a főváros Vaud, megjegyezte, a változatos kulturális tevékenységek.
 • A folyamatos továbbképzés és interdiszciplináris tanfolyamok széles skálája , valamint számtalan sport és kulturális tevékenység a különböző sportágakban : nyelvi és informatikai tanfolyamok, labdarúgás (futball), capoeira, fitnesz vagy víz alatti búvárkodás a sportközpontban; Társaságok, mozi, kiállítások vagy színház a Grange de Dorigny-ban.
port-2468503_960_720

A Lausannei Egyetem (UNIL) hét karból áll:

 • Vallástudományi és Tudományi Kar;
 • A francia nyelv mint idegen nyelvű művészeti és iskolai kar;
 • Szociál- és Politikatudományi Kar;
 • Üzleti és Gazdaságtudományi Kar;
 • Jogi, Büntetőjogi és Közigazgatási Kar;
 • Biológia és Orvostudományi Kar;
 • Földtudományi és Környezetvédelmi Kar.

A 14465 hallgató 2016-ban, a University of Lausanne Szintén előnyös a szinergiák az EPFL campus található, csak a saját. 2016-ban 467 teljes és társprofesszor és 78 asszisztens tanár tanított UNIL, Napi feladataik során 1235 asszisztens és 470 egyéb tanár segített. A gazdálkodó egység zökkenőmentes működésének biztosítása érdekében az oktató személyzetet 1033 adminisztratív és technikai személyzet, valamint 48 gyakornok látta el.

Európában az ötödik helyen szerepel a kiadványok fontossága szempontjából, a kutatás a Lausannei Egyetem kulcsfontosságú témája.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

Campus Részidős 16 hónapok August 2019 Svájc Lausanne

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítják a karrier, megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. Mi azonban sokkal több, mint növeljék a munkahelyi kilátások. A 16 hónapos program segítségével az egyének átalakítani alapvetően. A résztvevők inspirált válni a változás a vállalatokhoz, közösségek, az ipar ... és néha, a világ. [+]

Ideje, hogy megváltoztassa?

A modern élet ritkán ad nekünk időt, hogy lélegezni, hogy lépjen vissza, és tényleg úgy, hogy mit akarunk elérni. Úgy döntött, hogy tanulmányozza egy MBA biztosítja a tér és idő a változásra.

A HEC Executive MBA Lausanne segít mid-life szakemberek átalakítja a karrier, Megragadja az új lehetőségeket, és tükrözik a személyiség, a teljesítmény és a kilátások. Mi azonban sokkal több, mint növeljék a munkahelyi kilátások. a 16 hónapos program segítségével az egyének átalakítani alapvetően. A résztvevők inspirált válni a változás a vállalatokhoz, közösségek, az ipar ... és néha, a világ. által akkreditált EQUIS és AMBAA program már következetesen rangsorolva a legjobbak között első 100 vezetői MBA világszerte A Financial Times. Amellett, hogy a magas színvonalú oktatás és gazdagságát a HEC Lausanne közösség, mi elismerten a mi úttörő megközelítést Személyes és szakmai fejlődés. Azt tervezték, hogy a tananyag adni ezt a hatalmas dimenziót alapvető üzleti koncepció modulok és így kísérjük a résztvevőket a transzformáció. ... [-]


Kapcsolat
Cím
CH-1015 Lausanne
Lausanne, Vaud, CH