Hivatalos Leírás

Rólunk

A Marconi Egyetem egy világszínvonalú egyetem, amely jelentős nemzetközi kutatást és innovációt folytat. Az egyetem túlmutat a hagyományos akadémiai tanulási környezeten, elősegítve az innovatív tanulási módszerek használatát a fejlett technológiai megoldások és a hagyományos tevékenységek, például az előadások, workshopok és szemináriumok egyesítésével.

A Marconi kutatása a közgazdasági és a művészeti tudományok és az alkalmazott tudományok és technológiák között, a társadalmi változásoknak és a haladásnak megfelelően folytatódik. A megközelítés az interdiszciplináris tudás, készségek és kompetenciák fejlesztésén alapul, különös tekintettel a globális perspektívára. A kiválóság és a minőség iránti elkötelezettség ösztönzi programjainkat, amelyek célja, hogy felkészítsék a diákokat a globális változások kezelésére és a tudományos ismereteik valós élethelyzetekre való sikeres alkalmazására.

Az egyetem arra törekszik, hogy értékeit és küldetését a nemzetközi és hazai diákok igényeinek kielégítésére hozza, különféle tanulmányi lehetőségeket kínálva számukra az egyetemi és posztgraduális szinten, rugalmas ütemezés, folyamatos beiratkozás, online osztályok, virtuális laborok és szimulációk.

Jelenleg sokszínű közösségünk több mint 16.000 hallgatója van a posztgraduális és posztgraduális programokban, 300 kar és egy tudományos tanácsadó csapat több mint 200 szakértőből. A jól felszerelt laboratóriumok támogatják kutatási tevékenységünket, mint például a Marconi Studios, a Filmművészeti és Digitális Média termelési irodája, ahol a diákok tudásukat alkalmazni tudják és gyakorlati tapasztalatokat szerezhetnek.

Küldetés

Marconi küldetése, hogy innovatív és megfizethető, magas színvonalú képzési programokat és tanulási lehetőségeket biztosítson mind a hazai, mind a nemzetközi diákoknak egyaránt, kihasználva a legújabb technológiákat, és válaszoljon a diákok igényeire az akadémiai, személyes és szakmai integritás érdekében.

Ha a Marconi Egyetemen szerzett diplomát, akkor nem csak a legújabb online tanulási technológiákhoz férhet hozzá, hanem az egyetemi szintű tanításhoz, a létesítményekhez és a támogatáshoz.

Aktív partnerségünk a helyi, nemzeti és nemzetközi intézményekkel hozzájárul a fenntartható közös cél eléréséhez, a diákok munkaerő-piaci elhelyezéséhez és előmozdításához.

célok

  • Kiváló minőségű szakmai képzési programok nyújtása.
  • Egy közösség felépítése és a diákok életének gazdagítása az oktatási és szakmai növekedés előmozdításával
  • Ösztönözni kell a diákközpontú tanulást minden szinten, technológiai erőforrások támogatásával, és képzett oktatók és személyzet vezetésével
  • Kiváló oktatási tapasztalat biztosítása tudományos és adminisztratív támogatási szolgáltatások révén
  • Az interdiszciplináris kutatás és innováció előmozdítása
  • A más intézmények közötti együttműködés és kölcsönhatás elősegítése azonos célokkal

Oktatási modellünk

A Marconi tudományos szakértelme gazdag európai oktatási hagyományokra épül, és biztosítja a kutatás és az innováció hozzáadott értékét a tanulási technológiák területén.

A Marconi oktatási modellje egyaránt tartalmaz egy online és kevert formátumot, amely ötvözi a szemtől-szembe és az interaktív tevékenységeket, és elősegíti a diákok és a kar közötti interakciót és az intézményi erőforrások hatékonyabb felhasználását.

A vegyes opció kiválasztásával a szemináriumokat és az egyetemi tanfolyamok egyikét látogathatja az online egyetemi tapasztalatok gazdagításához.

A Marconi Egyetembe beiratkozott tengerentúli hallgatóknak lehetőségük nyílik egy nemzetközi közösségben való részvételre, különböző kultúrákkal szembeni kitettségre és magasan tekintett európai fokozatra, anélkül, hogy el kellene hagyniuk a saját országukat.

Ha online fokozatot választ a Marconi Egyetemmel, közvetlen hozzáférést kap az egyetemi szintű tanításhoz, létesítményekhez és támogatáshoz. Oktatási személyzetünk közvetlenül felelős a saját online tanfolyamok megalkotásáért és tervezéséért, kihasználva a legújabb technológiai megoldásokat, amelyek garantálják Önnek a kiváló minőségű és vonzó tanulási élményt.

Az oktatási tervezés és a digitális technológiák legfrissebb eredményei a SIM-kártya (integrált multimodális rendszer) Marconi Virtual C @ mpus platformjának létrehozását eredményezték, amely az alábbi eszközök integrációját szolgálja:

technologies

Ezen a tanulási környezeten belül a multimédiás és interaktív oktatási anyagok (audio / video-leckék, virtuális laboratóriumok, szimulációk, esettanulmányok, tesztek) lehetőséget adnak a diákoknak saját tanulmányi tapasztalatuk testre szabására.

Nemzeti akkreditációk

Olaszország: Az első olasz online egyetem, amelyet az olasz oktatási minisztérium Olaszországban akkreditál

Görögország: A görög Oktatási Minisztérium által akkreditált akkreditált, modern nyelvek és irodalom, pszichológia és oktatási tudományok, valamint az oktatási vezetés, a menedzsment és a feltörekvő technológiák mesterképzése.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Guglielmo Marconi University

Keressen egy nemzetközileg elismert MBA diplomát a Marconi Egyetemen, hogy felgyorsítsa karrierjét és átalakítsa magát üzleti vezetővé. Mind az üzleti, mind a nem üzleti ... [+]

Master Of Business Administration (MBA)

A Marconi Egyetem MBA programja nemcsak üzleti program, hanem motiváló és életváltoztató tapasztalat, amely újra átgondolja és újraértékeli, hogyan működik az üzleti élet, és hogy képesek legyenek versenyezni a legjobb üzleti stratégiák megtanulásával.

MBA program kiemelt témáiIdőtartam - 10 -12 hónapMBA struktúra - 8 kurzus kutatási módszertan végső projektOsztályok - Szemtől hétvégi osztályok 18-20 kapcsolattartási órával az összes helyszínen (kattintson a linkre: rögzített osztályok a YouTube-on )Kar - Fly professzorok Európa Egyesült Királyság és az USA (linken: Részletek Kar profil )Kettős bizonyítvány - posztgraduális diploma az Egyesült Királyság MBA diplomájától a Guglielmo Marconi University , OlaszországAkkreditáció - Oktatási Minisztérium Olaszországban. Az ENIC NARIC által jóváhagyott egyetemek közé tartozik, és világszerte elismert.Lehetséges - Az összes helyszínen, köztük Rómában, OlaszországbanÉrtékelés - Kiosztás alapú tanfolyamokFizetés - Fizessen, ahogy megy - rugalmas havi részletekÉrettségi - Lehetőség a diploma megszerzésére Rómában, OlaszországbanLMS - A ProQuest Online Könyvtárhoz való teljes hozzáférés a Learning Management SystemhezSpeciális ajánlatok - Marketing HR Projektmenedzsment Ellátási lánc menedzsment HealthCare Management Vállalkozói pénzügyek... [-]
Szaúd-Arábia Al Khobar Riyadh Jeddah Egyiptom Kairó Katar Doha Kuvait Kuwait város Jordánia Amman Bahrein Manama  + 10 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Guglielmo Marconi University

Keressen egy nemzetközileg elismert MBA menedzsment diplomát a Marconi Egyetemen, hogy felgyorsítsa a karrierjét az egészségügyben, és fejlesszen ki egy egészségügyi szak ... [+]

Master of Business Administration (MBA in HealthCare Menedzsment)

MBA az Egészségügyi Menedzsment programban arra összpontosít, hogy az egészségügyi vezetők folyamatos tanulók, kritikus gondolkodók és etikai szakemberek legyenek, elismerve az emberi, társadalmi és szervezeti valóság többszereplős jellegét, valamint az egészségügyi szolgáltatók rendszerének és igényeinek összetett viszonyait. közösség.

MBA Egészségügyi Menedzsment ProgrambanIdőtartam - 10 -12 hónapMBA struktúra - 8 kurzus 2 HealthCare specializációs kurzusok Kutatási módszertani kurzus Végső projektOsztályok - Szemtől hétvégi osztályok 18-20 kapcsolattartási órával az összes helyszínen (kattintson a linkre: rögzített osztályok a YouTube-on )Kar - Fly professzorok Európa Egyesült Királyság és az USA (linken: Részletek Kar profil )Dual Certificate - posztgraduális diploma a stratégiai menedzsmentben és vezetőségben az Egyesült Királyság MBA-től az egészségügyi menedzsment szakon a Guglielmo Marconi University , OlaszországbanAkkreditáció - Oktatási Minisztérium Olaszországban. Az ENIC NARIC által jóváhagyott egyetemek közé tartozik, és világszerte elismert.Lehetséges - Az összes helyszínen, köztük Rómában, Olaszországban.Értékelés - Kiosztás alapú tanfolyamokFizetés - Fizessen, ahogy megy - rugalmas havi részletekÉrettségi - Lehetőség a diploma megszerzésére Rómában, OlaszországbanLMS - A ProQuest Online Könyvtárhoz való teljes hozzáférés a Learning Management Systemhez... [-]
Szaúd-Arábia Al Khobar Riyadh Jeddah Egyiptom Kairó Katar Doha Kuvait Kuwait város Jordánia Amman Bahrein Manama  + 10 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Guglielmo Marconi University

Keressen egy nemzetközileg elismert MBA-fokozatot a Marconi Egyetemen, hogy felgyorsítsa karrierjét a marketingben. ... [+]

Master of Business Administration (MBA Marketing)

Az MBA in Marketing program biztosítja a marketingfejlesztési folyamat ismeretét, beleértve a stratégiai megfogalmazást, a fogyasztói betekintést

MBA Marketing Program KiemeltIdőtartam - 10 -12 hónapMBA marketingstruktúrában - 8 tanfolyam 2 marketing szakirányú kurzus kutatási módszertan végső projektOsztályok - Szemtől hétvégi osztályok 18-20 kapcsolattartási órával az összes helyszínen (kattintson a linkre: rögzített osztályok a YouTube-on )Kar - Fly professzorok Európa Egyesült Királyság és az USA (linken: Részletek Kar profil )Kettős bizonyítvány - posztgraduális diploma a stratégiai menedzsmentben és a vezetésben az Egyesült Királyság MBA-jétől a Guglielmo Marconi University , Olaszországban.Akkreditáció - Oktatási Minisztérium Olaszországban. Az ENIC NARIC által jóváhagyott egyetemek közé tartozik, és világszerte elismert.Lehetséges - Az összes helyszínen, köztük Rómában, Olaszországban.Értékelés - Kiosztás alapú tanfolyamokFizetés - Fizessen, ahogy megy - rugalmas havi részletekÉrettségi - Lehetőség a diploma megszerzésére Rómában, OlaszországbanLMS - A ProQuest Online Könyvtárhoz való teljes hozzáférés a Learning Management Systemhez... [-]
Szaúd-Arábia Al Khobar Riyadh Jeddah Egyiptom Kairó Katar Doha Kuvait Kuwait város Jordánia Amman Bahrein Manama  + 10 Több
Nyílt Beiratkozás
Angol
Nappali
Részidős oktatás
10 - 12 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Our faculties

Address
Al Khobar, keleti tartomány, Szaúd-Arábia
Address
Riyadh, Riyadh tartomány, Szaúd-Arábia
Address
Jeddah, Makkah tartomány, Szaúd-Arábia
Address
Kairó, Kairói kormányzóság, Egyiptom
Address
Doha, Doha, Katar
Address
Kuwait város, Al Asimah kormányzó, Kuvait
Address
Amman, Ammán kormányzóság, Jordánia
Address
Manama, Fővárosi kormányzat, Bahrein