King Fahd University of Petroleum and Minerals (KFUPM) - College of Industrial Management (CIM)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

1975-ben alapították, a CIM (College of Industrial Management) alapképzést kínál számviteli, pénzügyi, menedzsment, menedzsment információs rendszerek és marketing területén. Ezen túlmenően, a főiskola kínál három végzős okleveles: Executive Master of Business Administration (EMBA), Master of Business Administration (MBA) és Master of Accountancy. Minden posztgraduális programot időről időre felülvizsgáltunk és bench-markoztunk az Egyesült Államok vezető üzleti programjaival szemben, és felülvizsgáltuk, hogy továbbra is aktuálisak és aktuálisak legyenek a fejlődő üzleti trendekkel. A CIM doktori programjait a kollégium asszisztens dékánja koordinálja. A folyamatos fejlesztés, az új technológiák elfogadása, a globális perspektívákra és az etikai kérdésekre való összpontosításra törekvő kiemelkedő képzettség a CIM üzleti tantervét a világ vezető üzleti programjai közé sorolja. A program minden szempontját úgy tervezték, hogy megfeleljen az AACSB szabványoknak

A CIM elképzelése és küldetése kulcsfontosságú szerepet tölt be a kollégium számára, és útmutatást nyújt a tanításban, kutatásban és szolgáltatásban való kiválóság megvalósításában.

A Vízió

Ázsia legfontosabb öt üzleti iskolájának közé tartozik

A küldetés

Mi a hallgatók megfelelő ismeretekkel, készségekkel és vezetési potenciállal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik számukra a térség munkáltatóinak legkeresettebb helyzetét. Kiváló minőségű kutatást készítünk, amelyet az üzleti tudósok nagyra tartanak. A közösséget értékes és gazdagabb szolgáltatásokkal bonyolítjuk le.

Stratégiai célok

  1. Kiépítsen egy kiemelkedő kar testet a Saudis megfelelő képviseletével
  2. Innovatív és integrált tanulási tapasztalat biztosítása globálisan versenyképes diplomások előállításához
  3. Jelentősen javítani kell a kutatási teljesítményt és a minőséget
  4. Adjon hozzáadott értéket a közösségnek
  5. Igazítsa a struktúrát és biztosítsa a megfelelő kezelési rendszereket
  6. Fokozza a versenyképességet a kép és a márkaépítés révén

A CIM továbbra is vezető szerepet tölt be az üzleti oktatásban a Királyságban, biztosítja, hogy a tanterv továbbra is releváns és aktuális legyen az érdekeltek igényeihez, az iszlám tanait alapulva az etikához, az üzleti közösséghez kapcsolódjon, és előmozdítsa a szellemi fejlődését. kari.

Helyszínek

Dhahran

Address
University Blvd
31261 Dhahran, keleti tartomány, Szaúd-Arábia

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

AACSB Accredited