Hivatalos Leírás

Rólunk

Itt vagyunk, hogy megosszuk veletek a tudást, a készségeket és a jószándékot. Együtt sikerül elérni a szakmai sikereket és az elégedettséget.

Küldetés, látás és értékek

Az Üzleti és Vendéglátás Akadémiája az akkreditált tanterv és a nemzetközi tapasztalatok alapján minőségi oktatást nyújt. Célunk, hogy felkészítsük diákjainkat a szakmai kihívásokra, bővítsük a vízióikat, és segítsük őket a fuvarozóik építésében.

Képződményeink és tanfolyamaink lehetővé teszik a diákjaink számára, hogy vezetői ismereteiket és készségeiket építsék, és kritikus gondolkodásukat fejlesszék. Távolságon vagy az osztályteremben a tanulók a modern üzleti menedzsment, a turizmus és a vendéglátás elméleti alapjait és a tudás alkalmazásának gyakorlati szempontjait fogják kitenni.

A világ minden tájáról származó pályázatokat vonzunk, és célunk, hogy elismerjék a kiváló minőségű tananyagot, az egyénre szabott diáktámogatást és a pozitív tanulási környezetet.

Az elmúlt négy évben az ABH-akadémia világszerte jelen volt Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben részmunkaidős és MBA kurzusok egyidejűleg, online megközelítésen és osztályokon keresztül, Törökországban Törökországban és a távoktatási kurzuson, ahol több mint 70 diák érkezett Szaúd-Arábiából és az Egyesült Arab Emírségek sikeresen befejezték a Bachelor és MBA programot.

Büszkék vagyunk arra, hogy diákjaink voltak a programunk minden területéről.

Ez segített nekik, hogy mélyebb megértést szerezzenek az üzleti életben, és segítettek nekik a magasabb szintű pozíciók elérésében.

ABH és az együttműködés

Együttműködve az ATHE-vel, az Egyesült Királysággal és a magas színvonalú nemzetközi egyetemekkel, modern egyetemi és mesterképzéseket és nemzetközi diplomákat kínálunk az üzleti menedzsment, turizmus és vendéglátás terén. A diákok, akik akadémiai karrierjüket DBA vagy Ph.D. a legjobb brit, svájci és amerikai online programokon fog tanulni.

10 ok az ABH Akadémia kiválasztására

ATHE fok

Az Egyesült Királyság akkreditált és nemzetközileg elismert fokozatai az ATHE-től.

Egyesült Királyság, USA és AU diplomák

Lehetőség, hogy közvetlenül a magas rangú brit, amerikai és ausztrál egyetemekre haladjon, és egyetemi okleveleket szerezzen.

Tudás és készségek a vezetésben és a vezetésben.

Kínálunk olyan tanfolyamokat, amelyek a tudásukat és a készségeket a vezetés és a vezetés területén építik.

Csapatunk

Nemzetközi oktatói csoportunk nagy tapasztalattal rendelkezik a tanítás terén, és továbbra is aktívak az iparral, amely lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan frissítsék tudásukat és javítsák tanítási készségeiket.

Rugalmas tanulmányi lehetőségek

Kis osztályok, rendszeres kapcsolatok az oktatókkal, személyes oktatókkal és rugalmas tanulási lehetőségek. Tiszteletben tartjuk diákjainkat, akik a munkát és a tanulást összekapcsolják, és a délutáni és a hétvégén későn állítják össze tanárainkkal való konzultációkat.

könyvtárak

Modern tanulási környezet és hozzáférés a nemzetközi könyvtárakhoz.

ötletek

Ötletek cseréje a különböző országok társaival.

Szakmai

Honlapunkon közzétesszük a legfrissebb álláshelyeket, így részmunkaidős és alkalmi munkát találhat, hogy támogassa tanulmányait, valamint gyakornoki és diplomások elhelyezését.

Élethosszig tartó értékek

Mert élvezni fogja tanulmányait és élethosszig tartó értékeket.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

ABH Academy of Business and Hospitality

ATHE 7. szintű bővített diploma a stratégiai menedzsmentben (120 kredit) Egyetemi program (60 kredit) ... [+]

ATHE L7Diploma

ATHE 7. szintű bővített diploma a stratégiai menedzsmentben (120 kredit) Egyetemi program (60 kredit)

A diákok dönthetnek úgy, hogy teljesen online tanulnak, vagy vegyes tanfolyamokat tartanak. Tiszteletben tartjuk a munkát és tanulást összekapcsoló diákjainkat, és késő délután és hétvégén a tanárainkkal folytatott konzultációkat módosítjuk.

Az MBA

ATHE L7 Diploma

A 7. szintű tanfolyam 8 hónapon belül nyolc egységből áll. Sikeres érettségi után a hallgatók továbbtanulják a Top-upot egy kiválasztott brit egyetemen. A Top-up egy-három kötelező egységből áll (a választott egyetemi követelmények függvényében) és az értekezés munkája. Ezek 7-12 hónapig tartanak. A kiegészítés befejezése után a hallgatók egyetemi MBA diplomát kapnak.... [-]

Angol
Nappali
Részidős oktatás
18 hónap
On-line
Bővebben magyarul