Hivatalos Leírás

Aalto Executive Oktatási Akadémia

Az Aalto Intézet Oktatási Akadémiája (Aalto EE) magas színvonalú vezetői fejlesztési szolgáltatásokat nyújt, kiterjedt nemzetközi hálózatának és az Aalto Egyetem kompetenciáinak kihasználásával. Az Aalto EE küldetése, hogy jobb világot építsen jobb vezetés és a vezetők új generációjának oktatása érdekében. A szervezet erősségei globális működési modellben és sokféle kínálatban rejlenek.

Az Aalto EE-nek két erőssége van: Helsinki irodánk összehangolja tevékenységünket Európában, míg az ázsiai-csendes-óceáni műveleteket Szingapúrból vezetik. Finnország és Szingapúr mellett oktatási programokat kínálunk Kínában, Indonéziában, Iránban, Lengyelországban, Oroszországban, Dél-Koreában, Svédországban, Tajvanon, Vietnamban és a balti országokban. Minden testreszabott fejlesztési megoldás globálisan szállítható.

Akkreditációk és hálózatok

Az Aalto EE egy nemzetközileg elismert és akkreditált vezetői oktatási és vezetési szervezet. Az Aalto Egyetem részeként mindhárom legelismertebb üzleti egyetemi akkreditációt tartja: az AACSB, az AMBAandEQUIS a világ üzleti iskoláiinak csak 0,5% -át adta.

Egy másik Aalto EE ereje az a sokszínű nemzetközi hálózat, amelyen keresztül naprakészen tartja a legfrissebb nemzetközi ismereteket és tendenciákat: a UNICON (Nemzetközi Egyetemi Konzultáció az Executive Oktatásért), az EFMD (Európai Kezelési Menedzsment Alapítvány) és a PIM Nemzetközi vezetőség). Az Aalto University School of Business tagja a CEMS-nek is, amely a vezető európai egyetemek és nagyvállalatok által egyesített hálózat.

Financial Times ranglisták

Az Aalto EE globálisan a 41. helyet foglalja el a Financial Times Executive Education rangsorában, ezért a világ vezető oktatói szolgáltatóinak legmagasabb százalékában van. A Financial Times rangsor csak a felső 50 oktatási oktatót foglalja magában. Globálisan a felsőoktatási és az MBA programokat mintegy 4000 intézmény nyújtja.

2012-ben, a második alkalommal egymás után, a Financial Times rangsorolta az Aalto Executive MBA programot a legjobb az északi országokban. Az FT értékeli a 100 vezető globális Executive MBA programot évente. Összesen mintegy 3000 EMBA programot kínálnak szerte a világon.

Honnan jöttünk

Az Aalto Egyetem határozottan jövőorientált, ugyanakkor három kiemelkedő egyetem kombinációjának 300 éves történelmére építve: a Helsinki Közgazdaságtudományi Kar, a Helsinki Műszaki Egyetem és a Művészeti Egyetem

Az Aalto EE különféle programokat kínál az egyéni, csoportos és szervezeti fejlesztésekhez: Executive DBA, Executive MBA és részmunkaidős MBA képzési programok, rövidebb végrehajtó programok, valamint egyedi megoldások a vállalatok számára.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA (korábbi nevén Helsinki School of Economics EMBA) az egyik vezető Executive MBA program világszerte. Úgy tartja a "Triple Crown" Az akkreditációk - a ... [+]

Aalto Executive MBA Szingapúrban

Utazás a vezetés átalakítása

Ez a program nyilvántartásba CPE

Aalto Executive MBA (korábbi nevén Helsinki School of Economics EMBA) az egyik vezető Executive MBA program világszerte. Úgy tartja a "Triple Crown" Az akkreditációk - a három legtekintélyesebb egyetemi akkreditálások nyújtott mindössze 0,5% a világ üzleti iskolák: AACSB, AMBA és EQUIS - és közé sorolható a top 100-program a világon a Financial Times.

Aalto Executive Education Academy leányvállalata Aalto Egyetem - innovatív multidiszciplináris egyetem Finnországban. Aalto Egyetem egy termék az egyesülés a három vezető finn egyetemek kombinált története több mint 300 éves. Aalto Executive MBA képviseli a magas színvonalú finn oktatási és azt felkínálták Szingapúrban 1999 óta. ... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
18 - 20 hónap
Campus
Bővebben magyarul
Aalto Executive Education Academy Singapore

Az Aalto Egyetem Executive MBA Program Taipei egy kétnyelvű EMBA program által oktatott nemzetközi és helyi Tajvan kari. A program már fut Taipei 2003 óta (korábbi nevén ... [+]

Aalto Executive MBA felajánlott Tajvan - True Nemzetközi Állandó és minőség

Találékony stratégiák, Novel vezetés

Az Aalto Egyetem Executive MBA Program Taipei egy kétnyelvű EMBA program által oktatott nemzetközi és helyi Tajvan kari. A program már fut Taipei 2003 óta (korábbi nevén Helsinki School of Economics Executive MBA), és az egyének jelentős szakmai tapasztalattal.

Szélesebb választéka révén a Global Portfolio

Amellett, hogy Észak-Európa vezető cégek és magánszemélyek szolgálunk egyre több tehetséges vezetők az ázsiai-csendes-óceáni és kelet-európai. Minden évben közel négyszáz diák képviselő több mint egy tucat nemzetiség vegyenek részt a portfolió Executive MBA program. Amellett, hogy globálisan releváns tartalom, az Aalto Executive MBA biztosítja a résztvevők számára lehetőséget, hogy bővítsék a kulturális tudást és készségeket. Akár hat modulokat lehet venni más Aalto EE helyen Európában vagy Ázsiában. Két választható Nemzetközi Hetek (iWeeks) és két választható Külföldi tanulmányutak hozzájárul továbbá a fejlődő cross-kulturális kompetencia.... [-]

Szingapúr Singapore
Augusztus 2019
Angol,Kínai
Nappali
18 - 20 hónap
Campus
Bővebben magyarul