Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Manchesteri Egyetem a transznacionális oktatás korai alkalmazója volt, és most 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Az évek során erős globális partnerséget alakítottunk ki a vállalatokkal és magas színvonalú oktatási partnerekkel, és 6 globális központot alapítottunk 4 kontinensen: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Sanghaj és Szingapúr.

A tanulás és a kutatás sikerének hagyománya több mint 180 évre nyúlik vissza, magában foglalva a modern számítógép születését, az atom felosztását és a modern közgazdaságtan alapelveit. Sokkal több, a világot megváltoztató újítás gyökerei itt vannak, a Manchester University-ben. Az Egyesült Királyságban a „Research Power” szempontjából a 2014-es kutatási kiválósági keretrendszer 2. helyezettjeként úttörő kutatásaink globális hírnevét élvezzük, ami tovább fokozza az egyetemi oktatás problémáin alapuló megközelítésünket.

Szingapúr, Délkelet-Ázsia Központ

A Manchesteri Egyetem, a Délkelet-ázsiai Központ 100% -ban tulajdonában lévő leányvállalata 1992 óta működik Szingapúrban, és rugalmas globális MBA-t működtet a különféle kulturális és szakmai háttérrel rendelkező szakemberek számára. Most közel 300 hallgatót támogat, és több mint 1600 hallgatót végzett Délkelet-Ázsia és Óceánia régiójában.

Nemzetközi akadémikusaink utazik a világon, és oktatják a hat globális központunkat. Számos akadémikusunk ipari ismeretekkel és széles körű kapcsolatokkal rendelkezik a magánszektorral, beleértve a harmadik szektor szervezeteit is szerte a világon. Vezetik a vitát, befolyásolják a véleményt és a politikát, és ösztönzik a változást.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

80 Robinson Road # 13-02 Szingapúr 068898

CPE nyilvántartási szám: 201022477R
Időszak: 2020. szeptember 28. és 2024. szeptember 27. között

Helyszínek

Singapore

Manchester Business School Pte Ltd

Address
80 Robinson Road #13-02
068898 Singapore, Szingapúr
Telefonszám
+65 6538 4470

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció