Hivatalos Leírás

A Manchesteri Egyetem a transznacionális oktatás korai alkalmazója volt, és most 25 éves tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. Az évek során erős globális partnerséget alakítottunk ki a vállalatokkal és magas színvonalú oktatási partnerekkel, és 6 globális központot alapítottunk 4 kontinensen: Manchester, Dubai, Hong Kong, São Paulo, Sanghaj és Szingapúr.

A tanulás és a kutatás sikerének hagyománya több mint 180 évre nyúlik vissza, magában foglalva a modern számítógép születését, az atom felosztását és a modern közgazdaságtan alapelveit. Sokkal több, a világot megváltoztató újítás gyökerei itt vannak, a Manchester University-ben. Az Egyesült Királyságban a 2. kutatási hatalom szempontjából a 2014. évi kutatási kiválósági keretrendszerben globális hírnevünket élvezzük úttörő kutatásaink iránt, ami tovább javítja az egyetemi oktatás problémáin alapuló megközelítésünket.

Szingapúr, Délkelet-Ázsia Központ

A Manchesteri Egyetem, a Délkelet-ázsiai Központ 100% -ban tulajdonában lévő leányvállalata 1992 óta alapítja jelenlétét, és rugalmas globális MBA-t vezet a különféle háttérrel rendelkező szakemberek számára. Most közel 300 hallgatót támogat, és több mint 1000 hallgatót végzett Délkelet-Ázsia és Óceánia régiójában.

Nemzetközi akadémikusaink utazik a világon, és oktatják a hat globális központunkat. Számos akadémikusunk ipari ismeretekkel és széles körű kapcsolatokkal rendelkezik a magánszektorral, beleértve a harmadik szektor szervezeteit is szerte a világon. Vezetik a vitát, befolyásolják a véleményt és a politikát, és ösztönzik a változást.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

CPE regisztrációs szám: 201022477R
Időszak: 2016. szeptember 28-tól2020. Szeptember 27-ig

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Emelje fel a világszínvonalú, nemzetközi részmunkaidős MBA programra vonatkozó törekvéseit, amelyek a kezdetektől fogva vezető szerepet töltenek be. A vállalkozói szellem ... [+]

Emelje fel a világszínvonalú, nemzetközi részmunkaidős MBA programra vonatkozó törekvéseit, amelyek a kezdetektől fogva vezető szerepet töltenek be. A vállalkozói szellemtől a nemzetközi pénzügyekig a legutóbbi gondolkodásból és a készségekből fakadó előnyökből származik, amelyek a mai versenypiacon elválasztják egymást.

A januári és júliusi bevitelekkel ez a világszínvonalú nemzetközi MBA 18 hónapos oktatást, hat hónapos projektet és személyes és szakmai fejlődési lehetőségeket tartalmaz.

Előtt

Gyakorlati tanulmányi készségek

Építsd meg a szükséges készségeket az MBA-n

Arc-to-face indukció az otthoni központban... [-]

Szingapúr Singapore
Január 2020
Angol
Részidős oktatás
18 - 60 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul

Részidős MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

A Kelley-Manchester Global MBA az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok üzleti iskoláinak kettős szaktudását kínálja, és kombinálja a világ legjobb online MBA tanítás ... [+]

A Kelley-Manchester Global MBA az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok üzleti iskoláinak kettős szaktudását kínálja, és kombinálja a világ legjobb online MBA tanítását egymás közeli, 8 világviszonylatban kiválasztott helyszínével.

Az online tanulás mellett ez a rugalmas MBA magában foglalja a 18 napos tanítást, amely három lakossági műhelyben (plusz egy választható ötnapos műhelyben Washington DC-ben) terjedt el.

Kevert szállítás

A Kelley-Manchester Global MBA ötvözi a világ legjobb online MBA tanfolyamát, immersive, face-to-face oktatással 8 globális helyszín közül. Az eredmény egy rugalmas MBA, amely valóban nemzetközi tapasztalat.... [-]

Szingapúr Singapore
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
24 - 60 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Szingapúr
Honlap
Telefonszám
+65 6538 4470