Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Rutgers Business School Ázsia egyik leányvállalata Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers nyújt a magas rangú Executive Master of Business Administration (EMBA) Program a tehetséges szakemberek Szingapúrban. Amellett, hogy a EMBA program, mi is kínál nyílt beiratkozási és személyre szabott Executive Education programok mind az egyének és a vállalatok.

A EMBA program befejezett Szingapúrban. Rutgers Business School Asia Pacific van jegyezve a Bizottság Magánoktatás mint Magánoktatás Intézet (PEI). Mi van regisztrálva CPE egy 4 éves időszakra május 22-től 2016-21 May 2020-ban.

Pályakezdő Executive MBA program Szingapúrban keresni egy Master of Business Administration (MBA) fokozat által biztosított Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Az MBA Certificate és átirat által kiadott Egyetemen. Pályakezdő Szingapúr meghívják az éves összehívását New Jersey, USA évente.

Rutgers

Lehetőségek a Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Osztályok tartják 1 Keong Saik Road, Singapore.

A tanterem 67 nm-es, és van szerelve projektor, tábla falra és WiFi kapcsolattal. Befogadóképesség 25-30 diák. A tanár a diák arány általában 1: 20-25.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Rutgers Business School Asia Pacific

A Rutgers Vezetői Master of Business Administration (EMBA) a premier választás az üzleti oktatás az erősen motivált szakember törekvéseit a gyorsított karrierfejlesztés é ... [+]

Program áttekintés:

A Rutgers Vezetői Master of Business Administration (EMBA) a premier választás az üzleti oktatás az erősen motivált szakember törekvéseit a gyorsított karrierfejlesztés és fejlődés. Az Executive MBA olyan magas szintű fenntartható élményt nyújt, amely a karrierje során végig tartja a tiédet, ahol az elmélet és a gyakorlat kereszteződése maximális előnyökkel jár az egyének számára, akik minden osztály számlájára számítanak. Alkalmazza, amit ma tanult az osztályban az üzleti kihívásokra, amikor hétfőn visszatér az irodába.

A Rutgers előnye:

Nagyon rangsorolt. Néhány idézet: Financial Times: # 2 in Economics, # 3i n Corporate Strategy... [-]

Szingapúr Singapore
February 2020
Részidős oktatás
14 - 15 hónapok
Campus
Bővebben magyarul
Location address
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG