Rutgers Business School Asia Pacific

rutgersasiapacific

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Rutgers Business School Ázsia egyik leányvállalata Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Rutgers nyújt a magas rangú Executive Master of Business Administration (EMBA) Program a tehetséges szakemberek Szingapúrban. Amellett, hogy a EMBA program, mi is kínál nyílt beiratkozási és személyre szabott Executive Education programok mind az egyének és a vállalatok.

A EMBA program befejezett Szingapúrban. Rutgers Business School Asia Pacific van jegyezve a Bizottság Magánoktatás mint Magánoktatás Intézet (PEI). Mi van regisztrálva CPE egy 4 éves időszakra május 22-től 2016-21 May 2020-ban.

Pályakezdő Executive MBA program Szingapúrban keresni egy Master of Business Administration (MBA) fokozat által biztosított Rutgers, The State University of New Jersey (USA). Az MBA Certificate és átirat által kiadott Egyetemen. Pályakezdő Szingapúr meghívják az éves összehívását New Jersey, USA évente.

Rutgers

Lehetőségek a Rutgers Business School Asia Pacific Singapore

Osztályok tartják 1 Keong Saik Road, Singapore.

A tanterem 67 nm-es, és van szerelve projektor, tábla falra és WiFi kapcsolattal. Befogadóképesség 25-30 diák. A tanár a diák arány általában 1: 20-25.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Rutgers ügyvezető Master of Business Administration program (EMBA)

Campus Részidős 14 - 15 hónapok February 2019 Szingapúr Singapore

A Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) a premier választás üzleti oktatás a motivált szakmai törekvéseit gyorsított karrier növekedés és fejlődés. [+]

Program bemutatása:

A Rutgers Executive Master of Business Administration program (EMBA) a premier választás üzleti oktatás a motivált szakmai törekvéseit gyorsított karrier növekedés és fejlődés. Az Executive MBA nyújt magas szintű fenntartható tapasztalat, hogy tart az egész karrierjét, ahol egy kereszteződésben az elmélet és a gyakorlat biztosítja a maximális hasznot hajt az egyéneknek szándéka, hogy minden osztály száma. Alkalmazza mit tanult osztály ma az üzleti kihívásokra, ha az irodában hétfőn.

A Rutgers Előny:

Erősen rangsorol kiadványt. Néhány idéző ​​tartalmazza: Financial Times: # 7 Pénzügy (2016), 8-as vállalati stratégia világszerte (2015), # 10 Fizetés Progress in USA (2016/17), # 15 US (2016/17) # 16 előmenetelük Worldwide (2016/17) & # 67 Worldwide (2016/17)... [-]


Kapcsolat
Cím
Rutgers Business School Asia Pacific
1 Keong Saik Road
Singapore

Singapore, SG