S P Jain School of Global Management Singapore - EMBA

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Nagyon kellemes és barátságos környezet uralkodik a szingapúri egyetemen. A lenyűgöző campus, amelyet buja növényzet és lombozat közepette, több felújított örökségi épületből áll, amely 7 hektáron terül el, és közel van Szingapúr belvárosához. Könnyen megközelíthető közúton, a buszmegálló csak kívülről a campus, hogy a közelében más helyi iskolák, orvosi rendelők, kórházak, 24 órás élelmiszer üzletek, mint 7-11 és hipermarketek, valamint a rekreációs, vásárlási és vállalati központok. És a programok futnak Szingapúr campus Global MBA, BBA, MGB és az Executive MBA. A különböző épületek a campus ház tantermek, oktatási központok, könyvtár és több más lehetőség. Tanterem többszintű, és felszerelt state-of-the-art audio és video equipment.There 7 előadótermek (négy pedig 157 sq.mt., kettő pedig 80 sq.mt. és egy 58 sq.mt.). Két szemináriumi termek (az egyik 114,5 sq.mt. és a többi 75,5 sqmt) is használják előadások alkalmanként. A kávézó kínál a különböző multinacionális konyha előírja, hogy az élelmiszer-követelményeket a hallgató community.There is szendvicsbár az egyetem egy gyors falatot. Miután osztályok, diákok azt a lehetőséget, hogy frissítse és megfiatalítani gyakorlása a házon belüli tornaterem, elkényezteti a különböző játékok, mint a kosárlabda és asztalitenisz, vagy egyszerűen csak sétáljon nagyokat körül a campus, vagy a Mt. Faber Sky Walk kívül található a campus.

Ranglista és elismerése

Az Economist most helyet SP Jain Teljes munkaidőben MBA program, mint # 95. Forbes rangsorolt ​​SP Jain Global MBA # 5 Ázsiában: A legjobb nemzetközi üzleti iskolák 2013 SP Jain iskola Global Management (SP Jain) A globális MBA programot rangsorolják a Top 20 MBA programok a világon a Forbes legjobb üzleti iskolák (International) Ranglisták 2013. SP Jain helyre került # 11 a világon a legjobb nemzetközi 1 éves MBA program "kategóriában és a # 19 a világon a legjobb nemzetközi MBA programok kategóriában, amely rangsorolja egyaránt egy év és két éves MBA program. A rangsort a régiókban működünk:

  • Ázsia: # 5
  • India: # 1 (Mi vagyunk az egyetlen iskola indiai eredetű, hogy a listán)
  • Egyesült Arab Emírségek: # 1 (mi vagyunk az egyetlen iskola, hogy a listán)
  • Szingapúr: # 3 (INSEAD és a Szingapúri Nemzeti Egyetem is előttünk járnak)
  • Ausztrália: # 1 (University of New South Wales, az egyetlen ausztrál iskola a # 24 a listán)

Minden SP Jain nappali tagozatos hallgatók élni és tanulni nem egy, hanem legalább három különböző városban. A Dubai üzleti tevékenysége különbözik attól, hogy üzletet folytat Szingapúrban, Ausztráliában vagy akár az Egyesült Államokban. Lehet, hogy egy nagy sikert aratott a hazájában, hanem egy szerencsétlen hiba másik, ha nem értik, hogy az üzleti gyakorlat, a politikai rendszerek és a fogyasztói preferenciák eltérő lehet. Segítve a diákok megértsék, ez olyasmi, amit, az SP Jain, do egyedileg keresztül multi-campus tanulás modellje. Minden SP Jain nappali tagozatos hallgatók élni és tanulni nem egy, hanem legalább három különböző városban. Van egyetemen Dubaiban, Mumbai, Szingapúrban és Sydney. Tehát amellett, hogy a tanulás a különböző eszközöket az üzleti (mint a legtöbb diák), SP Jain diákok megértsék a globális jellegű üzleti a legmeggyőzőbb módon - át tényleges kitettség különböző kultúrákat, politikai meggyőződés, a hagyományok és a technológiai újítások.

Akkreditációs

A felsőoktatás minőségi és szabványügyi ügynöksége, Ausztrália Az SP Jain akkreditált a felsőoktatási minőségi és szabványügyi ügynökség (TEQSA), Ausztrália. Végén a program, a diákok ruházzák egy ausztrál mértékben. Ez nagymértékben növeli a nemzetközi elfogadottság mértékét, ezáltal lendületet a felsőoktatás és a karrier, globálisan. A KHDA, a Dubai Kormánya és az Emberi Fejlesztési Hatóság (KHDA), az UAE SP Jain engedélyt kap a Dubai Kormánya (KHDA), az Egyesült Arab Emírségekben. Az SP Jain által kiadott és a KHDA által hitelesített akadémiai képesítéseket az Emirátus a Dubai minden állami és magánszervezetet minden célból.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Végrehajtó Mba (emba)

Campus Részidős 18 hónapok August 2018 Szingapúr Singapore

Az SP Jain Executive MBA (EMBA) egy részmunkaidős integrált program célja, hogy megfeleljen az igényeinek dolgozó szakemberek, akik szeretnék folytatni az MBA megszakítása nélkül a karrierjüket. A tanfolyam szigorú és igényes; az eredmény az átgondolt vezetők átalakítása az általános menedzserekről globális perspektívával. [+]

Program áttekintése

Az SP Jain Executive MBA (EMBA) egy részmunkaidős integrált program célja, hogy megfeleljen az igényeinek dolgozó szakemberek, akik szeretnék folytatni az MBA megszakítása nélkül a karrierjüket. A tanfolyam szigorú és igényes; az eredmény az átgondolt vezetők átalakítása az általános menedzserekről globális perspektívával.

Miért SP Jain Executive MBA? A PROGRAM VONATKOZIK AZ ÖN ÁLTALÁNOS VEZÉRELŐKÉRT, AMELYRE A SZEMÉLYZET ÉS AZ EGYÜTT

EMBA hallgatóink számos fejlett multimédiás szimulációban vesznek részt, amelyek megtanítják õket arra, hogy intelligens, gyõzõ döntéseket hozzanak. Ezek a szimulációs gyakorlatok, amelyeket a legmodernebb szimulációs központokban valósítunk meg, egyedülállóak abban az értelemben, hogy a diákokat szemtől szemben szemléltetik valós idejű üzleti kihívásokkal, és lehetővé teszik számukra, hogy gyakorolják és élesítsék a valós világot és a döntéshozatalt készségek a leginkább innovatív módon és kockázatmentes környezetben.... [-]


Kapcsolat

Cím 119579 Singapore, Szingapúr
Honlap http://www.spjain.org/campuses-singapore.aspx
Telefon + 65 62704748