Hivatalos Leírás

A ZOE-ról

A globális közgazdaságtan nap mint nap bizonyítja nekünk a "legelső" és "vezető" tehetség szervezeti szükségességét annak érdekében, hogy sikerüljön az egyre összetettebb és versenyképesebb globális piacokon. Annak érdekében, hogy a szervezetek "legjobb" eredményt érjenek el, a megfelelő tehetségek fejlesztése annyira szükségszerű, mint a munkavállalók felvétele és megtartása.

Kik vagyunk mi?

A ZOE Talent Solutions egy globális képzési és tanácsadó cég, amely sok országban vezető üzleti tevékenységet folytat. Szakterületünk a kapacitásépítésre és a tehetségfejlesztési megoldásokra az egyének és szervezetek számára, rendkívül testreszabott tanfolyamok és tréningek segítségével, széles körű tudományágakban.

Mit csináljunk?

A ZOE segíti a szervezeteket a legfontosabb célok azonosításában, és irányítja az irányító csoportokat, szoros együttműködésben az egyes tagokkal, a teljesítményük tartós javításában. Ez a folyamat tehát a bevételek és a megtakarítások határozott növekedését, valamint magasabb megtérülési ráfordítást (ROI) ígér. Több mint egy évtized alatt csapatunk globálisan ajánlott, egyedülállóan felszerelt készségeket épített ki, többek között a coaching, a facilitáció, a tanácsadás és a stratégia területén.

Hogyan csináljuk?

A ZOE kiemelkedően elkötelezett és tapasztalt szakemberei a legmagasabb minőségi színvonalú képzésben és kapacitásépítésben versenyképes áron nyújtanak ügyfeleiket, és egyedi rugalmasságot nyújtanak ügyfeleik igényeinek megfelelően.

Elsődleges célunk a teljes ügyfélelégedettség. Ez képezi alapját a munkánk filozófiájának, kultúrájának és minden mást. Sikerünk lehetővé tette számunkra, hogy a közelmúltban egyre nagyobb volumenű projekteket valósítsunk meg. Ügyfeleink bizalmának megnyerése minden egyes alkalommal arra ösztönöz minket, hogy páratlan kiválóságra törekedjen.

Mi győzedelmeskedünk azzal, hogy szorosan együttműködünk minden szervezetnél, hogy felszabadítsuk az emberek hatalmát, és biztosítsuk, hogy képzési megoldásaink kielégítsék tanulási és fejlesztési szükségleteiket, valamint maximális üzleti sikerüket.

A ZOE átfogó ismeretekkel és tapasztalatokkal rendelkezik a munkavállalók és a szervezetfejlesztés területén. Ez, valamint az innovatív és vezető növekedési megoldások elkötelezettségével párosulva, folyamatosan növekszik, még a kedvezőtlen piaci feltételek mellett is.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Malajzia
Address
Mumbai, Maharashtra, India
Address
Maldives Online, Maldív-szigetek
Address
Accra, Greater Accra Region, Ghána
Address
Cairo, Cairo Governorate, Egyiptom
Address
Cape Town, Western Cape, Dél-afrikai Köztársaság
Address
Nairobi, Nairobi County, Kenya
Address
Amsterdam, North Holland, Hollandia
Address
Athens, Central Athens, Görögország
Address
Bratislava, Bratislava Region, Szlovákia
Address
Budapest, Magyarország
Address
Geneva, Geneva, Svájc
Address
Istanbul, Istanbul, Törökország
Address
London, England, Egyesült Királyság
Address
Lisbon, Lisbon, Portugália
Address
Manchester, England, Egyesült Királyság
Address
Paris, Île-de-France, Franciaország
Address
Prague, Prague, Csehország
Address
Vienna, Vienna, Ausztria
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek
Address
Amman, Amman Governorate, Jordánia
Address
Doha, Doha, Katar
Address
Riyadh, Riyadh Province, Szaúd-Arábia
Address
Houston, Texas, Amerikai Egyesült Államok
Address
Toronto, Ontario, Kanada
Address
Singapore, Szingapúr
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Egyesült Arab Emírségek
Telefonszám
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Kazahsztán