Hivatalos Leírás

Az Ázsiai Műszaki Intézet (AIT) a thaiföldi felsőoktatás vezető nemzetközi intézete, amely az ázsiai-csendes-óceáni térségben a technológiai változásokat és a fenntartható fejlődést támogatja a felsőoktatás, kutatás és tájékoztatás révén. Alapítva Bangkok 1959-ben AIT egyetemi vált vezető regionális posztgraduális intézmény, és aktívan együttműködik az állami és magánszektorbeli partnerek egész régióban, és néhány, a legjobb egyetem a világon.

Felismerték, hogy a multinacionális, multikulturális szellemiség, az intézet működik, mint egy önálló nemzetközi közösség a campus található, 40 km (25 mérföld) északra Bangkok, Thaiföld.

AIT küldetése:

"Fejlesztésére magasan képzett és elkötelezett szakemberek, akik játszanak vezető szerepet a régió fenntartható fejlődése és integrációja a világgazdaságba."

NÉHÁNY TÉNYEK ÉS ADATOK

- 1700+ hallgató 60+ országból / területről
- 19800+ Alumni 90+ ​​országból / területről
- 29000+ rövidtávú gyakornok 70+ országból / területről
- 75 Nemzetközileg felvett kar 20+ országból
- 101 Adjunktus / Látogató Kar
- 500+ kutató és támogató személyzet 30+ országból
- Körülbelül 450 szponzorált kutatási projekt értéke 1,6 milliárd thai baht (THB)
- 300+ partner
- 33 Igazgatótanács tagjai 19 országból
- 3 iskola
- 1000 + tanfolyamot kínált
- 24 kutatási és tájékoztatási központ
- Működési forgalom: 1,2 milliárd thai dollár (THB)

AIT Ajánlatok
- Mesterképzés: MBA, MEng, MSc
- Executive Master Degree Programok
- Doktori fokozatok: DEng, DTechSc, PhD
- Diploma és bizonyítványok
- Intenzív angol nyelv és tudományos áthidaló program
- Non-degree továbbképzési tanfolyamok gyakorló szakemberek számára

AIT School of Management (SOM) 1987 októberében alakult, hogy megfeleljen a növekvő igényeknek Ázsiában a diplomás menedzsment oktatás. Összhangban AIT küldetése, SOM célja, hogy a különbség a minőségi menedzsment oktatás és gyakorlat az ázsiai-csendes-óceáni térségben, amely a fenntartható fejlődés, a technológiai vezető, a vállalkozói szellem, a jólét megteremtése és a büszkeség. SOM hisz a fejlesztés vállalati vezetők nem csak a jelen, de a jövőben is, hogy szembenézzen a kihívásokat, a drámai társadalmi, gazdasági, politikai és technológiai változások Ázsiában. A programok SOM egyedülálló versenyelőnyt a vezetők és a jövő vezetőit a régióban.

Küldetésünk, hogy dolgozzon ki a társadalmilag felelős és előrelátó vezetők, akik irányítani fenntartható üzleti növekedés a jólét az ázsiai és azon túl.

Célunk az, hogy lesz a vezető alkotója és terjesztője ázsiai menedzsment ismeretek, gyakorlatok és értékek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

Az MBA tananyag egy átfogó program célja, hogy fogalmi, analitikus és személyes készségek, hogy segítsen felkészíteni a résztvevőket, hogy hatékony legyen a vezetők a nem ... [+]

Áttekintés

AIT School of Management kínálja a legnépszerűbb MBA Thaiföldön. Az MBA tananyag egy átfogó program, amelynek célja, hogy koncepcionális, elemző és személyes készségekkel segítse elő a résztvevőket, hogy hatékonyan menedzserek egy nemzetközi üzleti környezetben. Interdiszciplináris, egyesíti a mérnöki, közgazdasági, szociálpszichológiai és irányítási területeket.

MBA programunk ösztönzi a részvételen alapuló tanulást, és számos interaktív tanulási módszert alkalmaz, hogy a hallgatók képesek legyünk új vezetési koncepciókat, technikákat és eszközöket tanulni, és ami még fontosabb, hogy fejlesszük a más emberek hallgatását és megértését, holisztikus gondolkodást, kollektív döntéshozatal, kommunikáció és tárgyalás.... [-]

Thaiföld Rangsit
Kérj Információt
Angol
Nappali
22 hónap
Campus
Bővebben magyarul