Hivatalos Leírás

ABOUT ÜZLETI ISKOLA

Az északi rész új, magán és önálló, ami egyedülállóvá tesz minket Törökországban. Elkötelezettek vagyunk az üzleti gyakorlat javítására a digitális átalakítási korban. Célunk, hogy olyan tanulókat szolgáljunk, akik hisznek egy soha véget nem érő tanulási élményben, a vezetésben és a személyes életben.

41 Észak-DBA, Executive MBA és Digitális Kiválósági Posztgraduális Tanúsítvány. Az északi régió a digitális kor vezető szerepére, az új technológiák értékelésére és kezelésére összpontosít. Az iskola interdiszciplináris diskurzusplatformot kíván biztosítani a társadalom, az üzleti élet és az egyetemek között.

Egyéni programok

Ha jelenleg dolgozik, és nem akarja elhagyni a munkáját, de magasabb pozícióra törekszik? Készen állsz a digitalizálásra? Mit jelent a mesterséges intelligencia (AI) és a robotika az Ön vállalkozása számára? Úgy érzi, hogy sürgős külső és szakértői segítségre van szükség? Ha igen, a 41 North a megfelelő partner.

Az északi együttműködés a legfelsőbb nemzetközi intézményekkel a legújabb és legmodernebb oktatási / tanulási környezet megteremtése érdekében, és a kreatív vezetői stílusokra összpontosít; digitalizálja az üzleti és a munkahelyi menedzsment-fejlesztés kevert változatait.

  • Isztambul már az East Gateway városa

  • Partnerintézményeink közé tartozik a Grenoble Ecole de Management (GEM-France) és az Európai Menedzsment és Technológiai Iskola (ESMT-Berlin), amelyek mindegyike rendelkezik az AACSB, az EQUIS és az AMBA ritka és áhított hármas koronával. A kreatív vezetés központja (CCL-Greensboro, Brüsszel, Moszkva) befejezi a triót.

  • A GEM EMBA, az ESMT Executive Education és a CCL vezetői programjai Isztambulban közel 50% -kal alacsonyabb árakat mutatnak, mint Európában. Ugyanolyan mértékű, ugyanolyan tartalom, azonos képesítés, sokkal kevesebb költség!

A HELYI HELYEKRŐL

ISTANBUL ÜZLETI KÖZTÁRSASÁG

Az Isztambulban, a kontinensek kereskedelmének középpontjában álló 41 North Business School inspirálja és segíti a vezetőket abban, hogy szerezzenek a szükséges készségeket ahhoz, hogy modern vezetővé váljanak. 41 North Business School , a világ vezető iskoláival együttműködve a technológia és az innováció területén, stb. Találjon meg minket, ahol East találkozik Westkel, a 41. északi szélesség mentén.

Egy üzleti iskola és vezetői képzési intézmény a Business District Isztambul szívében. A FERKO aláírási épület a boldog tervek összessége.

41 North Business School Isztambulban - Levent:

  • A Boszporusz európai oldalán
  • Körülvették a globális cégközpontot
  • Modern bevásárlóközpontok, éttermek, galériák, koncerttermek és előadóközpontok.

A mi campusunk könnyen megközelíthető utakon és földalatti járdákon keresztül, amelyek metrobuszok, metró- és gyalogos összeköttetések biztosítását szolgálják. Ezen túlmenően a campus maximalizálja termelékenységét a tanulókörnyezet élvezetesebbé tételét a helyszíni szolgáltatásokkal, mint például az elektromos járműtöltési pontok parkolóhelyek, üzleti concierge szolgáltatások, kávézók, éttermek és élénk parkok a társadalmi tevékenységek számára.

A VEZETŐSÉGRŐL

Hisszük, hogy a vezetés egyaránt művészet és tudomány, amely magában foglalja nemcsak racionális megközelítés használatát, hanem érzelmi kapcsolatot is.

Tanulási tapasztalat

A tanulási folyamatok és a kapcsolódó technológia drasztikusan megváltozott az elmúlt tíz évben. Ez már nem elegendő ahhoz, hogy időről időre összegyűjtsék a vezetőket, képessé kell őket tenni arra, hogy a nyertes előadások valós időben és a munkahelyen legyenek.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:


41 North Business School

Grenoble Ecole de Managment (GEM) részmunkaidős MBA-t kínál Isztambulban, Törökországban, a 41 North Business School mal együttműködve. ... [+]

Grenoble Ecole de Management egy háromágyas akkreditált üzleti iskola (AACSB, AMBA, EQUIS)

Legfontosabb tényeketDátum: 2019. szeptemberNyelv: angolHelyszín: Isztambul alapú; Berlin, Párizs, Grenoble félreesőIdőtartam: 24 hónap, részmunkaidős / 4 nap / hónap (csütörtök délután, egész nap péntek és szombat és vasárnap reggel) A program utolsó 6 hónapjában a hallgató befejezi a végső menedzsment projektet (FMP), de a részvétel nem szükséges.Kreditpont: Mester (120 ECTS credits)Ár: 25 000 EuroMiért érdemes tanulmányozni egy EMBA-t Isztambulban?41 North Business School - Isztambul tanulási központjaIsztambul a Getaway City, nincs vízumszünetA tanulmányi költségek 50% -kal alacsonyabbak, mint a hasonló európai programokAlacsonyabb szállásköltségek, mint EurópábanA Grenoble Campus... [-]
Törökország Isztambul
Kérj Információt
Angol
Részidős oktatás
19 - 24 hónap
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Address
Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Isztambul, Isztambul, Törökország