41 North Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A mi üzleti iskolánkról

Kínálunk testreszabott végrehajtó oktatási programok, a nemzetközi üzleti iskola kínál DBA, Executive MBA. 41 Az északi fókusz két alapvető témakörből áll: a vezetés és a technológia. Ezenkívül az üzleti iskola interdiszciplináris platformot biztosít a társadalom, az üzleti élet és az egyetemek közötti diskurzus számára.

Egyéni programok

Ha jelenleg dolgozik, és nem akarja elhagyni a munkáját, de magasabb pozícióra törekszik? Készen állsz a digitalizálásra? Mit jelent a mesterséges intelligencia (AI) és a robotika az Ön vállalkozása számára? Úgy érzi, hogy sürgős külső és szakértői segítségre van szükség? Ha igen, a 41 North a megfelelő partner.

41 North együtt fog működni számos nemzetközi oktatási intézménygel, hogy a legfrissebb és legkorszerűbb oktatási / tanulási környezetet hozhassuk ügyfélszervezeteink rendelkezésére. Konkrétan a kreatív vezetési stílusokra koncentrálunk; a vállalkozás digitalizálása és a munkahelyi menedzsment fejlesztésének kevert változata.

A helyünkről

Isztambul üzleti negyedében

Isztambulban, a két kontinensen folytatott kereskedelem középpontjában a 41 North Business School inspirálja és segíti a vezetőket abban, hogy megszerezzék a szükséges készségeket ahhoz, hogy átalakuljanak modern vezetőként. 41 North Business School , a világ vezető technológiai és innovációs iskoláival együtt stb. Találjon meg minket, ahol a Kelet találkozik a Nyugattal a 41. északi szélességi kör mentén.

Egy üzleti iskola és vezetői képzési intézmény a Business District Isztambul szívében. A FERKO aláírási épület a boldog tervek összessége.

41 North Business School Isztambulban - Levent:

  • A Boszporusz európai oldalán
  • Körülvették a globális cégközpontot
  • Modern bevásárlóközpontok, éttermek, galériák, koncerttermek és előadóközpontok.

A mi campusunk könnyen megközelíthető utakon és földalatti járdákon keresztül, amelyek metrobuszok, metró- és gyalogos összeköttetések biztosítását szolgálják. Ezen túlmenően a campus maximalizálja termelékenységét a tanulókörnyezet élvezetesebbé tételét a helyszíni szolgáltatásokkal, mint például az elektromos járműtöltési pontok parkolóhelyek, üzleti concierge szolgáltatások, kávézók, éttermek és élénk parkok a társadalmi tevékenységek számára.

A vezetőségről

Hisszük, hogy a vezetés egyaránt művészet és tudomány, amely magában foglalja nemcsak racionális megközelítés használatát, hanem érzelmi kapcsolatot is.

Tanulási tapasztalat

A tanulási folyamatok és a kapcsolódó technológia drasztikusan megváltozott az elmúlt tíz évben. Ez már nem elegendő ahhoz, hogy időről időre összegyűjtsék a vezetőket, képessé kell őket tenni arra, hogy a nyertes előadások valós időben és a munkahelyen legyenek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés DBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

EMBA

Executive MBA

Campus Részidős 18 hónapok June 2019 Törökország Istanbul

Három kritikus elem van, amelyek súlyosan mérlegelik a tapasztalt vezetők azon döntését, hogy felveszik az EMBA programot. Ezek a (A) KARRIER HATÁS az érettségi után; (B) TAPASZTALATOK a program során és (C) az üzleti iskola KULTÚRA. [+]

Executive MBA

Grenoble Ecole de Management (GEM) - 41 North Business School

Legfontosabb tényeketDátum: 2019. júniusNyelv: angolHelyszín: Isztambul alapú; Berlin, Párizs, Grenoble félreesőIdőtartam: 18 hónap, részidős / havonta 4 nap Csütörtök délután, péntekKreditpont: Mester (120 ECTS credits)Ár: 25 000 Europrogram áttekintés

Ahol a menedzsment, az innováció és a vállalkozói szféra találkozik!

Akadémiai tulajdonosa: Grenoble Ecole de Management (Grenoble - Franciaország)Akkreditáció: Hármas-akkreditált, AMBA, EQUIS, AACSB. A Grenoble Ecole de Management egyike azon kevés üzleti iskolának (az iskolák 1% -a), akik rendelkeznek a vezető nemzetközi üzleti iskolákat megkülönböztető három akkreditációval.Az iskolai ranglisták: A GEM 21. helyezést ért el a Financial Times európai üzleti iskoláiban (2017)Program ranglisták: Részmunkaidős MBA program rangsorolt ​​64. világszerte a program is 28. helyen Európában és 5. Franciaországban (2017)Ki?... [-]

Videók

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kapcsolat

Cím Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Törökország