41 North Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Az északi rész új, magán és önálló, ami egyedülállóvá tesz minket Törökországban. Célunk, hogy javítsuk az üzleti gyakorlatot a digitális átalakítási korban. Célunk, hogy olyan tanulókat szolgáljunk, akik hisznek egy soha véget nem érő tanulási élményben, a vezetésben és a személyes életben.

A nyílt beiratkozási struktúra a testre szabott végrehajtó oktatási programok számára a nemzetközi üzleti iskola DBA-kat , Executive MBA-t és Digital Excellence Post Graduate Certificate-t kínál . Az északi fő hangsúly két alapvető témakörből áll: a vezetés és a technológia. Emellett az üzleti iskola interdiszciplináris platformot biztosít a társadalom, az üzleti élet és az egyetemek közötti diskurzus számára.

· Isztambul már az East Gateway városa

· A partnerintézményeink közé tartozik a Grenoble Ecole de Management (GEM-France) és az Európai Menedzsment és Technológiai Iskola (ESMT-Berlin), amelyek mindegyike rendelkezik az AACSB, az EQUIS és az AMBA ritka és áhított hármas korona akkreditációival. A kreatív vezetés központja (CCL-Greensboro, Brüsszel, Moszkva) befejezi a triót.

· A GEM EMBA, az ESMT Executive Education és a CCL vezetői programjai Isztambulban közel 50% -kal alacsonyabb árakat mutatnak, mint Európában. Ugyanolyan mértékű, ugyanolyan tartalom, azonos képesítés, sokkal kevesebb költség!

Találj meg minket, ahol East találkozik Westkel, a 41. északi szélesség mentén.

A vezetőségről

Hisszük, hogy a vezetés egyaránt művészet és tudomány, amely magában foglalja nemcsak racionális megközelítés használatát, hanem érzelmi kapcsolatot is.

Tanulási tapasztalat

A tanulási folyamatok és a kapcsolódó technológia drasztikusan megváltozott az elmúlt tíz évben. Ez már nem elegendő ahhoz, hogy időről időre összegyűjtsék a vezetőket, képessé kell őket tenni arra, hogy a nyertes előadások valós időben és a munkahelyen legyenek.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés EMBA » Megjelenítés DBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:


Executive Grenoble Ecole de Management Franciaország, Isztambul-Kohorsz Program a partnerségben

Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva) Részidős 19 - 24 hónapok September 2019 Törökország Istanbul

Grenoble Ecole de Managment (GEM) részmunkaidős MBA-t kínál Isztambulban, Törökországban, a 41 North Business School mal együttműködve. [+]

Grenoble Ecole de Management egy háromágyas akkreditált üzleti iskola (AACSB, AMBA, EQUIS)

Legfontosabb tényeketDátum: 2019. szeptemberNyelv: angolHelyszín: Isztambul alapú; Berlin, Párizs, Grenoble félreesőIdőtartam: 24 hónap, részmunkaidős / 4 nap / hónap (csütörtök délután, egész nap péntek és szombat és vasárnap reggel) A program utolsó 6 hónapjában a hallgató befejezi a végső menedzsment projektet (FMP), de a részvétel nem szükséges.Kreditpont: Mester (120 ECTS credits)Ár: 25 000 EuroMiért érdemes tanulmányozni egy EMBA-t Isztambulban?41 North Business School - Isztambul tanulási központjaIsztambul a Getaway City, nincs vízumszünetA tanulmányi költségek 50% -kal alacsonyabbak, mint a hasonló európai programokAlacsonyabb szállásköltségek, mint EurópábanA Grenoble Campus... [-]

Videók

A current business school for current leaders re-skilling on technology & innovation

Kapcsolat

Cím Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Istanbul, Istanbul, Törökország