Hivatalos Leírás

A „Non scholae, sed vitae discimus” elvének elfogadása (nem az iskolára, hanem az életre való tanulás) İstanbul Bilgi University a Bilgi Oktatási és Kulturális Alapítvány által benyújtott kérelem után a török felsőoktatási rendszerben, polgári vállalatként vett részt. 1996. június 7-én, és a török Nagy Nemzetgyűlés későbbi jóváhagyását a 4142. számú törvény szerint.

Idővel İstanbul Bilgi University 4 egyetemre terjedt ki, amelyek majdnem összesen 206 000 m2-esek, és ezeken a négy egyetemen (Kuştepe 32 000 m2, Dolapdere 21 000 m2, santral istanbul 148 000 m2, melléképület és Kozyatağı 4300 m2) továbbra is szolgálja diákjait és Törökországban az egyetemi világot.

Az İstanbul Bilgi University , amely 23 évében számos elsődleges előrelépést ért el, és amelynek célja az oktatás és a kutatás minőségének növelése, valamint a globális versenyképességre képes egyetemré válás, hosszú távú partnerséget kezdett a Laureate Education, az egyik legnagyobb nemzetközi oktatási hálózat a világon. 2006-ban, és továbbra is a hálózat részét képezi.

Az egyetemnek jelenleg több mint 20.000 hallgatója és 40 000 diplomája van; közel 1000 akadémikus; 7 kar, 3 intézet, 4 iskola, 3 szakiskola és 150 program, amelyek oktatást nyújtanak társult, egyetemi és posztgraduális hallgatóknak.117230_rsz_adobestock_250661602.jpg

A látomásunk

Ahhoz, hogy nemzetközi egyetem legyen, amely kiterjeszti a tudomány és a művészet határait, magában foglalja a szabadságot, vezető szerepet tölt be a társadalom fejlődésében, olyan helyet biztosít, ahol a diákok és a karok megosztják a tanulás iránti szenvedélyét, és ahol minden tag, mind a tudományos, mind az adminisztratív tagok szentelik magukat eddig a végéig.

Küldetésünk

İstanbul Bilgi University vállalja, hogy hozzájárul a tudományhoz, a művészi termeléshez és a technológia fejlesztéséhez; olyan személyek oktatása, akiknek a kutatási és problémamegoldó készségei a szabad gondolkodás és a társadalmi felelősségvállalás tudatosságának légkörében fejlődtek ki, akiknek a kompetenciái megfelelnek a nemzetközi szabványoknak, és akik az etikai szabályok és a szakmai objektivitás tiszteletben tartása mellett nyitottak is -diszciplináris megközelítések; és a társadalomnak a többdimenziós minőségi színvonalon való kiszolgálása.

Élet a BİLGİ-n

A "tanulás nem az iskolára, hanem az életért" mottóját követően İstanbul Bilgi University egyetemi életet kínál a diákoknak, ahol társadalmilag, tudományosan és kulturálisan javíthatják magukat, és a lehető legteljesebb mértékben megtapasztalhatják az egyetemi életet:

  • "Tanulj csinálj" tanfolyamokon és helyszíneken, mint például a jogi klinikán, az építészeti műhelyekben, a mérnöki és egészségügyi laboratóriumokban és az RGB Studiosban
  • Több mint 1000 rendezvényt rendeztek meg négy egyetemen egy éven belül, a CERN (Európai Nukleáris Kutatási Szervezet) kiállítása "Tudomány gyorsítása" és a GAMES kongresszus között, amely a Nobel-győztes kutatókat és a fiatal társadalmi vállalkozók díját a Crystal Alma.
  • Hozzáférés gazdag könyvtárhoz és e-erőforrásokhoz
  • Több mint 100 sportklub, sport, művészet, tudományos kérdések, új ötletek, társadalmi felelősségvállalási projektek és hobbi117231_rsz_adobestock_100209996.jpg
Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Bilgi University

A bilgiMBA Program három különböző részből áll. Ez is egy angol program. A végzős hallgatók számára 5 fő kurzust, 5 választható kurzust és végső projektet kell teljesíten ... [+]

Programszerkezet

A Bilgi MBA program három félévben készíthető el.

A bilgiMBA Program három különböző részből áll. Ez is egy angol program. A végzős hallgatók számára 5 fő kurzust, 5 választható kurzust és végső projektet kell teljesíteniük. A bilgiMBA Program kurzusait a középtávú és a záróvizsgák mellett a csapatmunka gyakorlatok, projektek, prezentációk és vetélkedők egészítik ki, hogy a hallgató részvétele aktív legyen.

A kurzus megjegyzések követhetők online. A diákok hozzáférhetnek a Bilgi Learn online platformhoz, ahol további feladatokat, gyakorlatokat, eseteket és online tevékenységeket rendelnek hozzá a releváns előadás témák további alkalmazásához.... [-]

Törökország Isztambul
Szeptember 2020
Angol
Részidős oktatás
3 félévek
Campus
Bővebben magyarul

İstanbul Bilgi University