Hivatalos Leírás

RÓLUNK

CTBC Financial Management College finanszírozta 2015-ben CTBC Financial Holding Company, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő bank Tajvanon, és koncentrálni a következő területeken: a banki, pénzügyi és menedzsment. Miután CTBC Financial Holding as ipari partner, a testület teljesen feliratkozott a gyakorlati tanulási és tanítási megközelítés integrálásával ismeretek és fogalmak gyakorlati tapasztalatait kar a banki és pénzügyi ágazat.

Mi egy butik üzleti iskola elhelyezi Tainan, egy történelmi város déli Tajvan. A támogatást a bankszektor, diákjaink számára a tanulási lehetőséget a hazai és külföldi kimenete a bank, és a többi első osztályú üzleti iskolák a világon.

Képzési

A Department of Banking and Finance hangsúlyozza a gyakorlati alkalmazások és interdiszciplináris integráció azzal a céllal, hogy ápolják a diákok a jövő pillére szakemberek finanszírozására. A Department of Business Administration arra törekszik, hogy ápolják az üzleti adminisztráció szakemberek fejlesztése révén a tanulók önálló gondolkodást, a szakszerűség és az innováció, és a képességeit, hogy kezelni a nemzetközi és a külügy.

A Graduate School of Financial Management összpontosít kutatási módszerek, gyakorlati és szakmai készségek, és eset elemzése képességét, hogy elősegítse a nemzetközi vezetői szakemberek finanszírozáshoz.

Tengerentúli Study Program

Dolgozik különböző élvonalbeli üzleti iskolák szerte a világon, a College kínál szponzori képzett diákok külföldre, hogy maximalizálja tanulás hatékonyságát, valamint a tanulás különböző kultúrák és a banki ágazat más országokban.

Ösztöndíj és Grant

Csatlakozz a nyelv és kultúra Exchange Program és beszélnek az anyanyelvük barátkozni tajvani diákok. Kölcsönhatásban áll a helyi diákok, mi lesz az tandíjat mentességet, ingyenes on-campus kollégium és az étkezést minden félévben.

International Student Services

Mandarin Lessons

Úgy véljük, a tanulás egy új idegen nyelv elengedhetetlen, hogy fokozza a külföldi tanulmányi tapasztalat, ezért kínálunk ingyenes Mandarin tanulságok nemzetközi hallgatók.

On-campus Kollégium

A közelmúltban felszerelt kollégiumban kínál az internet-hozzáférést, AC, és az egyéni fürdőszoba minden szobában. Vannak még állami mosási lehetőség és szociális nappali hallgatók számára használható.

Karrier tanácsadás

CTBC célja, hogy ápolják a nemzetközi pénzügyi szakértő CTBC Financial Holding Company és 106 nemzetközi piacok az Egyesült Államok, Japán, Indonézia, Fülöp-szigetek, Hong Kong, és más országokban. Pénzügyi életpálya-tanácsadás és interjú felkérés szolgáltatásokat kínálnak a nemzetközi diákok, hogy fejlesszék tovább pályának és az inspiráció.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

CTBC Financial Management College

A tanterv középpontjában a kutatási módszerek, gyakorlati és szakmai készségek, és eset elemzése képességét. Mint a egyetemi programok, a diákok mindkét sáv alatt a progr ... [+]

A doktori program Financial Management kínál két szám: (A) a pénzügyi irányítás és a (B) pénzügyi törvények.

A tanterv középpontjában a kutatási módszerek, gyakorlati és szakmai készségek, és eset elemzése képességét. Mint a egyetemi programok, a diákok mindkét sáv alatt a program kell elhelyezni, hogy vegyenek részt képzéseken adott vezető jelöltek vállalkozások és fizetős helyszíni látogatások a különböző vállalati. Amellett, hogy mely kurzusokat tanítják világszínvonalú oktatók a programunkban, mi is együttműködött nemzetközileg elismert iskolákat, hogy a szakmai képzés. A kiváló minőségű kutatási források felhalmozódott az évek és a környezet az egyetemen is segített toborozni nemzetközi tehetségek és elősegítette a nemzetközi vezetői szakemberek finanszírozási Tajvanon.... [-]

Tajvan Tainan
Szeptember 2020
Angol
Nappali
Campus
Bővebben magyarul