CTBC Financial Management College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

RÓLUNK

CTBC Financial Management College finanszírozta 2015-ben CTBC Financial Holding Company, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő bank Tajvanon, és koncentrálni a következő területeken: a banki, pénzügyi és menedzsment. Miután CTBC Financial Holding as ipari partner, a testület teljesen feliratkozott a gyakorlati tanulási és tanítási megközelítés integrálásával ismeretek és fogalmak gyakorlati tapasztalatait kar a banki és pénzügyi ágazat.

Mi egy butik üzleti iskola elhelyezi Tainan, egy történelmi város déli Tajvan. A támogatást a bankszektor, diákjaink számára a tanulási lehetőséget a hazai és külföldi kimenete a bank, és a többi első osztályú üzleti iskolák a világon.

Képzési

A Department of Banking and Finance hangsúlyozza a gyakorlati alkalmazások és interdiszciplináris integráció azzal a céllal, hogy ápolják a diákok a jövő pillére szakemberek finanszírozására. A Department of Business Administration arra törekszik, hogy ápolják az üzleti adminisztráció szakemberek fejlesztése révén a tanulók önálló gondolkodást, a szakszerűség és az innováció, és a képességeit, hogy kezelni a nemzetközi és a külügy.

A Graduate School of Financial Management összpontosít kutatási módszerek, gyakorlati és szakmai készségek, és eset elemzése képességét, hogy elősegítse a nemzetközi vezetői szakemberek finanszírozáshoz.

Tengerentúli Study Program

Dolgozik különböző élvonalbeli üzleti iskolák szerte a világon, a College kínál szponzori képzett diákok külföldre, hogy maximalizálja tanulás hatékonyságát, valamint a tanulás különböző kultúrák és a banki ágazat más országokban.

Ösztöndíj és Grant

Csatlakozz a nyelv és kultúra Exchange Program és beszélnek az anyanyelvük barátkozni tajvani diákok. Kölcsönhatásban áll a helyi diákok, mi lesz az tandíjat mentességet, ingyenes on-campus kollégium és az étkezést minden félévben.

International Student Services

Mandarin Lessons

Úgy véljük, a tanulás egy új idegen nyelv elengedhetetlen, hogy fokozza a külföldi tanulmányi tapasztalat, ezért kínálunk ingyenes Mandarin tanulságok nemzetközi hallgatók.

On-campus Kollégium

A közelmúltban felszerelt kollégiumban kínál az internet-hozzáférést, AC, és az egyéni fürdőszoba minden szobában. Vannak még állami mosási lehetőség és szociális nappali hallgatók számára használható.

Karrier tanácsadás

CTBC célja, hogy ápolják a nemzetközi pénzügyi szakértő CTBC Financial Holding Company és 106 nemzetközi piacok az Egyesült Államok, Japán, Indonézia, Fülöp-szigetek, Hong Kong, és más országokban. Pénzügyi életpálya-tanácsadás és interjú felkérés szolgáltatásokat kínálnak a nemzetközi diákok, hogy fejlesszék tovább pályának és az inspiráció.

Helyszínek

Tainan

Address
No. 600, Section 3rd, Taijiang Boulevard, Annan District, Tainan, 709, Taiwan
Tainan, Tainan City, Tajvan

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket