National Taiwan University College of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

Visions Tajvani Nemzeti Egyetem egy átfogó kutatóintézet, amelynek alapja a teljes és integrált tudományos alapot.

Az egyetem a hallgatók és oktatók közül a legkiválóbb a nemzet, és mottója: "Integrity, a szorgalom, a hűség és könyörület" szolgált az alapkőzet annak értelmében az oktatási, kutatási, valamint a közigazgatási kiválóság.

A megalakulása gyökerezik ilyen eszmények, NTU továbbra is biztosítják a sokszínű, versenyképes, és nemzetközi tanterv, miközben ragaszkodik egy erős egyetemi képzés élvonalbeli kutatás és fejlesztés. Azt is aktívan keresi lehetőségeket együttműködni iparágak a magánszektorban, hogy megfeleljenek a társadalmi felelősségvállalás ad vissza a társadalomba. Mint a világ egyik legkiemelkedőbb kutatási és oktatási intézmények vezetésében és a tudományos kiválóság a legkülönbözőbb tudományágak, NTU víziója a jövő az, hogy végül is előre, mint az első számú kínai nyelvű egyetem, valamint közé sorolható a legjobb az összes nemzetközi egyetemeken.

Alapított

1928 Taihoku Imperial Egyetem

  1. Tajvani Nemzeti Egyetem

Kar (2013-tól)

Főállású oktatók: 2044 Részmunkaidős Kar: 1911

Diákok (2013-tól)

Egyetemi: 16.588 Mester: 10.989 Doktori: 4591 Összesen: 32168

Tudományos és kutatási egységek

NTU épül fel 11 Főiskolák, 54 osztályok, és 105 diplomás intézetek, neve mintegy 8000 fok évente. Az egyetem is büszkélkedhet számos nemzetközi és hazai kutatási központok, valamint több mint három tucat egyetemi szintű kutatási központok.

Campuses

Az egyetem campus húzódik mintegy 34.283 hektár szerte az egész Tajvan, a főépületben található a szívében az ország fővárosa, Taipei City. Fő Campus College of Medicine és Egyetemi Kórház Egyetem Mezőgazdasági Chubei Branch Yinlin Branch Xitou Kísérleti Gazdaság

Jelmondat

"Tisztesség, a szorgalom, a hűség és könyörület"

Kitüntetések

1 Nobel-díjas, 3 állam-

Könyvtár Gyűjtemény

Tartalmazza több mint 4 millió kötet, 40 ezer időszaki választás, és több mint 1 millió gyűjtemények különböző formái.

Áttekintés

NTU College of Management 1987-ben alakult. Visszatekintve, a fejlesztés a Főiskola lehet osztani négy fő szakaszból áll: a kezdetleges szakaszban a növekedési szakaszban, a bővítési szakaszban, és a színpadon az innováció és a kiválóság. Vezetése alatt a jelen és múlt dékánok, a testület most áll a minisztérium és a Graduate Institute of Business Administration, Department és Graduate Institute of Accounting Tanszék és Graduate Institute of Finance Tanszék és Graduate Institute of International Business Tanszék és Graduate Institute of Information Management, Global MBA Program, Executive MBA Program, valamint egy angol tanított alapképzés in Business Administration.

NTU Vállalkozási Főiskola ad otthont 109 kiemelkedő főállású oktatók, akik közül sokan diplomát a világ legjobb egyetemek, mint a Stanford Egyetem, a Yale Egyetem, a Massachusetts Institute of Technology, University of Chicago, University of Pennsylvania, Northwestern University, valamint így tovább. Ami a tudományos kutatás, több mint 100 publikál évente professzorok a Főiskola SSCI és SCI folyóiratban, eredmény, valamint egy folyamatos növekedése, amely konszolidálta a nemzetközi rangú Főiskola. 2012-től, a hallgatói létszám mintegy 3600, akik mind ígéretes elitek a haladás holnap.

Az elmúlt néhány évben, a testület aktívan részt vesz a promóciós nemzetközi akadémiai csereprogramok és a stratégiák kidolgozása a nemzetközivé, mind ami a győztes sokféle acclaims a nemzetközi tudományos élet. 2010-ben, NTU College of Management hivatalosan akkreditált AACSB International, megtiszteltetés, hogy segített a testület lépést tudjon tartani a magas színvonalú kutatás és oktatás között elsőrangú üzleti iskolák világszerte.

2010 óta, a testület aktívan indított egy sor kezdeményezést nemzetközivé, amely magában foglalja aláírása MOU kettős szakok a Pekingi Egyetem és a Fudan Egyetem Kína és partneri együttműködések kialakítása stratégiai partner egyetemek az USA-ban és Hong Kong szempontjából együttműködés elmélyítése és megosztásának ösztönzése globális tudományos források. Eközben a College együttműködött neves hazai vállalkozások fejlesztéséhez a világ első üzleti iskola, amely tartalmazza a cloud technológia a tanítás és a tanulás révén jöjjön létre egy tudományos program a cloud computing alkalmazás. Minden, a Kollégium kíméli sem erőfeszítéseket arra törekszik, hogy megerősítse a listavezetők között a világ legjobb üzleti iskolák.

Látomás

Célunk, hogy váljon az egyik vezető menedzsment iskolák az ázsiai térségben elérni a globális elismerés kimagasló oktatási és kutatási.

Küldetés

A misszió a Főiskola művelni a tudományos és üzleti ágazatok között, magas színvonalú ökoszisztéma, amely elősegíti a tanulás és az innováció. Ezek fokozott hatások közé

Oktatási hatása
Akadémiai hatása
Nemzetközi hatás
Ipari hatása
Társadalmi hatás

Alapvető értékek (TAIDA)

Csapatmunka (團隊 合作)
Elszámoltathatóság (負責任)
Integrity (誠信 正直)
Szorgalom (勤勉)
Ambition & Vision (抱負 與 遠見)

Összehozza remek tehetségek és a társ-létrehozásáról világszínvonalú Vállalkozási Főiskola

Míg az egyetem átfogó stratégiáját nemzetközivé célja egy 33% -os hallgatói részvételt (nagyjából 1/3, főleg egyetemi szintű) a rövid távú külföldi tanulmányokat, a College of Management mohón törekszik egy 100% -os hallgatói részvételt keresztül széles skáláját átváltási lehetőséget rendelkezésükre.

NTU Főiskola menedzsment várakozásai a diákokat, hogy ne csupán a vezetők a hazai vállalkozások, hanem rendkívül keresett üzletemberek Ázsiában és más a világ, vezető vállalatok a vállalati átalakulások és a globális stratégiai feltérképezése, erősítése Tajvan hatása a világgazdaságra, és tisztelni az alma mater azok eredményeit, viszont tanúsítja az állapotát NTU College of Management, hogy a premier üzleti iskola a mandarin nyelvű világban.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Global MBAs »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Global MBA

Campus Nappali Részidős 1 év September 2018 Tajvan Taipei + 1 további

[+]

[-]

Videók

NTU Global MBA

Kapcsolat

National Taiwan University

Cím No.1,Sec. 4, Roosevelt Rd., Taipei City 106, Taiwan(R.O.C)
Taipei, Tajvan
Honlap http://exp.management.ntu.edu.tw/en/GMBA
Telefon +886 2 3366 1030