Providence University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited
a_01

Által előírt iskola mottója, Virtus cum Scientia és erény a tudás, Providence Egyetem értékek általános oktatási, valamint a szakmai képzés, mivel létre 1956-ban.

Összhangban az egyetem céljainak "Holisztikus Formation és szakmai irányításával", célunk, hogy oktassák a diákokat, hogy észre az élet értékét az Igazság, a Jóság, Szépség és etika; bővíteni globális elképzelések és kommunikációs képesség; hogy elősegítse a vágy, a tudás keresésére és problémamegoldás; és hogy rendelkezzen speciális ismeretekkel a megfelelő technológia használata. Ezek alapvető kompetenciák fent ábrázolt meghatározzák hallgatók foglalkoztathatóságát érettségi előtt, és beépülnek az összes tanfolyam.

Más szóval, a Providence Egyetem következetesen arra törekszik, hogy elősegítse a diákok képességeit, amelynek középpontjában a hosszú távú karrier fejlesztési szakterületein, ami szintén át különböző szakmai területeken. Az elmúlt években az a gyakorlat, szolgáltatás-learning vált az alapvető értéke az egyetemi campus elősegítése a kultúra, hangsúlyozva oktatási, kutatási, az emberiség, az erkölcs és a szolgáltatások.

a_17

Mission Statement

Providence Egyetem Tajvanon egy katolikus intézmény. Irányítása alatt az evangélium üzenetét a szeretet, irgalom, az igazságosság, a Providence Egyetem elkötelezett az oktatás minden tanuló teljes értékű embernek. Arra törekszik, hogy segítse őket az élethosszig tartó értékek, a kutatás és a kritikus gondolkodás képességeit, hogy azok befolyásolhatják a pozitív társadalmi változások.

Providence Egyetem a katolikus egyetem keresztény inspiráció, és ez a célja a következő célkitűzések:

  1. Reflection of Knowledge a hit fényében
  2. Fidelity Christian Üzenet kifejtett katolikus hagyomány
  3. Intézményi elkötelezettség, hogy a szolgáltatás az emberek
a_10
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés Global MBAs » Megjelenítés Alapképzés »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Global MBA

Mba Globális

Campus Nappali September 2018 Tajvan Nantun District

Nemzetközivé most egy globális trend. Bővíteni a diákok globális nézet és a tapasztalatok, ez a program egyesíti a kapcsolódó minőségi menedzsment képzés a hallgatókat, hogy megfeleljen az igényeknek a versenyképes globális üzleti környezetben. [+]

Nemzetközivé most egy globális trend. Bővíteni a diákok globális nézet és a tapasztalatok, ez a program egyesíti a kapcsolódó minőségi menedzsment képzés a hallgatókat, hogy megfeleljen az igényeknek a versenyképes globális üzleti környezetben.

Tanfolyamok tanítják az angol, amely a nemzetközi diákok, valamint a helyi diákok lehetőséget, hogy a kockázati össze, és biztosítja számukra a tudományos és társadalmi-kulturális környezet, hogy vizsgálja meg a bonyolult nemzetközi üzleti életben.

Tanterv

Kötelező kurzusok

Kurzus Kreditek Kutatási módszer 3. Global Business Ethics 3. Stratégiai menedzsment 3. Emberi Erőforrás Menedzsment 3. Nemzetközi Marketing 3. Speciális pénzügyi menedzsment 3. Választható kurzusok Kurzus Kreditek International Business Management 3. Szervezeti magatartás és menedzsment 3. Marketing Research 3. Hálózati marketing 3. Fogyasztói magatartás 3. Cross-Cultural Management 3. Projekt Menedzsment 3. Operation Management 3. Tourism Management 3. Elektronikus kereskedelem Üzemi Management 3. Kínai nyelvtanulással 3. Belépés Alkalmazás meg van nyitva egész évben! Őszi félévben kezdődik szeptember közepén. Tavaszi szemeszter kezdődik február közepén. Megjegyzés: A tavaszi félévben is csak GIP MBA & egyetemi fokozatot Turizmus és kozmetikai tudomány. [-]