Hivatalos Leírás

Üdvözöljük a Shih Chien University College of Management"A College of Management for Business". USC egyre inkább elfogadottá válik az egyik úttörője iskolák Tajvan angol tanított program (ETP). Kínálunk International Business és posztgraduális fok kiváló nemzetközi szabvány fejlesztésére és tanítás, hogy rendkívül fontos szerepet játszanak a pályaválasztás igényeinek. Ha keres egy izgalmas és kifizetődő oktatási tapasztalat, ez az a hely az Ön számára.

USC College of Management rendelkezik Angol Tanított Program (ETP) -ben nemzetközi üzleti hogy tudományosan szigorú és gyakorlatilag releváns. Iskolánk szoros kapcsolatok a nemzeti és nemzetközi vállalkozások minden méretben és minden ágazatban.

-On College of ManagementUSC diákokat arra biztatják, és képzett legyen a vállalkozói és innovációs, amely lehetőséget ad, hogy vegyenek részt a valós üzleti problémákat mind a programok és a mi szakmai képzés helyeket. Shih Chien Egyetem található Taipei, ahol a legdinamikusabb regionális gazdaságok, mi igen széles körben alkalmaznak meghívott előadók a vállalkozások és az ipar. Azáltal USC College of Management biztos lehet benne, hogy lesz végzős a szükséges képesítéssel, hogy nyissa ki az ajtót, hogy egy izgalmas és jövedelmező karrier.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Shih Chien University

USC College of Business kínált sikeres angol tanított program (ETP) in International Business 2009 óta. Mint egy innovatív iskola büszkék vagyunk, szembe tanítás online t ... [+]

USC College of Business kínált sikeres angol tanított program (ETP) in International Business 2009 óta. Mint egy innovatív iskola büszkék vagyunk, szembe tanítás online technológiák biztosítása a diákok továbbra is az élvonalban úttörő üzleti oktatás. A tudásalapú előadások és készségek ülések nem csak tanítani a megfelelő üzleti ismeretek, de felállítja majd a szélesebb készségek szükségesek a tudományos vizsgálatok és a jövőbeni karrier.

1. év: Nemzetközi Tudományos Konferencia

Kötelező modulok:

Nemzetközi Marketing Menedzsment nemzetközi üzlet Alkalmazott statisztika Nemzetközi pénzügyi menedzsment Üzleti kutatás módszere Vezetői gazdaságtan ... [-]
Tajvan Taipei
Szeptember 2020
Angol
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul