Hivatalos Leírás

LETELEPEDÉSI:

Az Dodomai Egyetem hivatalosan 2007 márciusában alakult meg, miután a Tanzániai Köztársaság elnöke aláírta a chartert. Az első tudományos programok 2007 szeptemberében kezdődtek.

Az egyetemet egy campus főiskolai módban tervezték, amelyek mindegyike félig autonóm. A felépítésében az egyetemnek hat főiskolája van. Ezek:

  1. College of Education
  2. Humán és Társadalomtudományi Főiskola
  3. Informatikai és Virtuális Oktatási Főiskola
  4. Természettudományi és Matematikai Főiskola
  5. Egészségügyi és Szövetséges Tudományi Főiskola
  6. Földtudományi Főiskola
  7. Üzleti tanulmányok és jog

Az UDOM kezdetben négy iskola, nevezetesen az oktatás, a humán tudományok, a társadalomtudomány és az informatika között indult. Jelenleg hat főiskola működik. Ezek a College of Education, a Bölcsészettudományi és Társadalomtudományi Főiskola, az Informatikai és Virtuális Oktatás Főiskola, a Földtudományi Főiskola, a Természettudományi és Matematikai Tudományok Főiskola és az Egészségtudományi Főiskola.

58082_58043_udom.jpg

CÉL:

A cél: növelni a felsőoktatás hozzájárulását Tanzániában a gazdasági növekedés eléréséhez, a szegénység csökkentéséhez és a tanzániaiak jobb szociális jólétéhez a felsőoktatáshoz, a technológiai innovációhoz, a tudás generálásához és alkalmazásához való fokozott hozzáférés révén.

LÁTOMÁS:

Az egyetem víziója a kiválóság központjává válik, amely hozzáadott értéket nyújtó képzést, kutatást és közszolgáltatásokat kínál.

MISSZIÓ:

Az egyetem küldetése, hogy oktatási, kutatási és közszolgálati oktatási, egészségügyi és kapcsolódó tudományok, természettudományok, földtudományok, informatika és kommunikációs technológiák területén átfogó, nemi szempontból érzékeny és minőségi oktatást nyújtson a lakosság széles szegmensére , üzleti, humán és társadalomtudományi.

CÉLOK:

Az UDOM létrehozásának általános célja Tanzániában létrehozni egy olyan helyet, ahol a tudást egy generációról a másikra átruházzák, ahol a megfelelő tanítási és tanulási folyamatok révén a Tanzániai gazdasági fejlıdéshez szükséges ismeretekkel és készségekkel felruházott emberi tıke fog történni. a megfelelő kutatás révén a tudás határai előrehaladnak, és megoldást nyújtanak az emberek szenvedésére.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Jelenleg nincs megjeleníthető program

Finomítsa a keresési fent, nézd meg a népszerű kategóriák alatt vagy végezzen kulcsszavas keresés.


... or simply by choosing your degree: