Europe de COM

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Com Európa Management Institute of Communication Európai Iskola Tunisz van kialakulóban, mint egy félelmetes hálózat nyílt kommunikációt tekintélyes és erős partnerség.

Kommunikációs eszközök emelése és differenciálása. Kommunikációs válik orientált technológia és innováció: Így Európában Com kínál egy átfogó képet a kommunikáció, a nappali nyitott iskola, egy látnok, aki állandóan megújul.

Légy kreatív, innovatív tudás, a csapatmunka és a tudás, hogy a döntéseket olyan képességek, amelyek tanult nyílt kommunikáció iskola is, hogy a vállalkozások és intézmények számára. Rendszeres eszmecsere a szakma táplálja pedagógia edzeni kommunikátorok holnap és megfogalmazni tudásukat azokat a gyakorlatokat.

Köszönhetően az erős interkulturális készségek és ismeretek a kiváló minőség, a diplomások az Európai Com fejlődni felelős pozíciók Tunézia-ban Európa és világszerte.

A minőségi környezet

A modern és kellemes campus, az Európai Egyetemi található a külvárosokban Karthágó a tó partján Tunisz, az új tevékenységi területe Khair-Eddin közelében Sidi BouSaid, Salammbo és történelmi helyek Karthágó és 15 percre a Tunisz repülőtérre.

A campus európai Egyetem Tunis magában felszerelt tantermek videó kivetítők és interaktív tábla, Internet csatlakozás optikai szál, konferenciatermek, egy hagyományos könyvtár, egy nagy számítógépes labor, internetkávézó, betegszoba és a hallgatói terek kívül és belül az épületet.

szolgáltatások:

  • Office gyakorlat és mentorálás
  • Assistance Office a külföldi hallgatók
  • Intranet diákok
  • Virtuális könyvtár
  • Club és a végzett hallgatók
  • sport partner központ közeli Egyetem

A közösségi élet:
A klub a diákok a lehetőséget, hogy vegyenek részt a hallgatói élet és a különböző területeken: hazai nemzetközi diákok; konferenciák; nemzetközi környezetben; Junior üzlet; kulturális túra; zene fényképészet; sport ...

Konferenciák és projektek:
Annak érdekében, hogy fejlesszék az analitikai és vezetői, iskolák Tunis európai Egyetem rendszeresen szervez konferenciákat és tudományos műhelyek. Vállalkozói projektek is szerveznek az Európai Egyetemi Tunisz és nemzetközi együttműködésben az európai iskolákban az egyetem partnerekkel.

A pedagógia, amely megfelel a munkaerő-piaci igények

Mivel összhangban a munkaerő-piaci és szinergikus közötti diákok és a vállalatok az első küldetések a COM Europe lehetővé teszi a diákok, mint a kommunikáció, alkalmazkodni, felkészülés, és értékeli a gazdasági és társadalmi változások.

A szakemberek bevonásával a tananyag

Során a képzés, szemináriumok, oktatóanyagok és műhelyek, a diákok találkoznak nagy kaliberű szakemberek cserélnek velük, és szembenézni az elméleti tudást a szakmai gyakorlatot.

Ezek a szakemberek meghívást iskolánk fog illeszkedni őket során szakmai és toborozni a végén a képzés.

Ebben a szellemben, a diákok épít az évek során a képzés, a szakmai identitás igényekkel összhangban a munkaerő-piacon.

A hallgatók mobilitása külföldi és partnerségek

Partnerségek nagy európai iskolák diákjaink eltölteni egy szemesztert vagy egy évet külföldön egy neves egyetem, vagy egy neves cég. Ez lehetővé teszi számukra, hogy egy multikulturális jövőkép saját speciális területen, nyitás a világ felé, megismerésével másik kultúra és élvezi a nemzetközi érvényesítése.

a multikulturális

Az európai kontextus COM Europe már lehetővé teszi, hogy a diákok dolgozni egy olyan nemzetközi környezet: - Oktatási kifejlesztett programok partnereinkkel együttműködve külföldön.

  • Képzési programok, amelyek megfelelnek a normáknak és szabványoknak a legnagyobb európai iskolákban.

Minden évben, az Európai Egyetemi tuniszi üdvözli a diákok a különböző nemzetiségű, ami lehetővé teszi a hallgató fejlődni, mint egy multikulturális környezetben.

Nemzetközi Akkreditációs és kettős diplomát

Annak érdekében, hogy a nemzetközi elismeréséről Com Európa által jóváhagyott Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Tunéziában, hanem akkreditált európai Akkreditációs Tanács Felsőoktatási iskolák (EABHES) .

Az Európai Akkreditációs Tanács Felsőoktatási iskolák (EABHES) egy akkreditáló testület, amely lehetővé teszi a végrehajtását az Európai ajánlások felsőoktatási eredő Bolognai Nyilatkozat 1999. június 19-e és megfelel az előírásoknak és eljárásoknak meghatározott sonconseil Igazgatósága

Helyszínek

Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Tunis, Tunis, Tunézia