German Business School

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Találd meg a neked való Programot

A német Business School az első különleges Business School Tunézia alkalmazásával német szabványok vezetői oktatás együtt partnere University of Applied Management Mannheim (Business School of HdWM). A GBS biztosítja a nemzetközi profi fenntartható, stratégiai szakmai tréning jövőbeli vezetők EMEA.

GBS feladata, hogy dolgozzon, hogy támogassák és erősítsék az oktatási igényeit figyelembe véve a kulturális háttér, hogy azok képesek működni a nemzetközi üzleti, amin az angol nyelv elengedhetetlen a kommunikáció. Ezért GBS célja, hogy kihívást jelent a potenciális vezetők hozzá jelentős értéket a további karrier, angol nyelven, az üzleti és a kutatás.

Rólunk

A nemzetközi szakmai csapat, német Business School biztosítja a fenntartható, stratégiai, szakmai tréning a jövőbeli vezetők. Küldetésünk, hogy dolgozzon, elősegíti és erősíti a tudás és készségek szükségesek, hogy működik a nemzetközi üzleti környezetben. Abban német Business School, akkor kaphat Executive MBA (Master of Business Administration) fokozatot kapnak egy üzlet vagy műszaki tanúsítási a mi személyre szabott képzési programokat, és javítja a német és angol nyelven.

GBS célok a következők:

  • folytatott magas szintű kutatás, a szakmai előmenetel és a hálózati
  • hogy dolgozzon vezetők különböző ágazatokban a nemzeti és nemzetközi üzleti és közszolgálati

GBS áll az oktatás minőségének biztosított, és mindig lelkesen, hogy javítsa.

Helyszínek

Tunis

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Tunis, Tunis, Tunézia
Telefonszám
(+216) 31 10 11 11