Sciences Po Tunis

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Akkreditáció és társulások

A Politikatudományi Intézet Tunisz fejleszti partneri tekintélyes projektek együttműködve a nemzetközi intézmények és szervek, a Nemzetközi Szövetsége politológia, az Európai Szövetség a védelmi, az Emberi Jogok Nemzetközi Szociológiai Társaság és a francia Association politikatudomány.

Konferenciák, találkozók, cserék és beavatkozások professzorok és szakértők szerveznek az iskolában közösen intézmények, iskolák, egyetemek partnerek a Politikatudományi Intézet Tuniszban.

A programok a Politikatudományi Intézet által jóváhagyott Minisztérium Felsőoktatási és Tudományos Kutatási Tunéziában, hanem a EABHES európai Accriditation Board of Higher Education Schools, amely lehetővé teszi az európai és a nemzetközi elismerést.

A EABHES egy akkreditáló testület, amely lehetővé teszi a végrehajtását az Európai ajánlások felsőoktatási résulatant a Bolognai Nyilatkozat június 19-i, 1999. és megfelel az előírásoknak és eljárásoknak révén létrehozott igazgatóság.

A hallgatók mobilitása külföldi:

Nemzetközi nyitottság megerősítettük a mobilitást kínál a diákok a lehetőséget, hogy kiad egy szemesztert vagy egy évet külföldön Sciences Po Franciaországban, mind a partner iskolákban és egyetemeken szerte a világon.

Az Európai keretében az egyetem lehetővé teszi a diákok dolgozni egy olyan nemzetközi környezetben, amely lehetővé teszi, hogy nyissa meg a világot, és megismerni más kultúrákat programok révén alakult együttműködve partnereinkkel és képzési rependant normáknak és a legnagyobb európai iskolákban.

Minden évben, az Európai Egyetemi tuniszi szívesen a diákok a különböző nemzetiségű, ami lehetővé teszi a hallgató fejlődni, mint egy multikulturális környezetben.

Multidiszciplináris programok és az innovatív pedagógia

A multidiszciplináris képzés:

A tanítás fejlődött a Politikatudományi Intézet Tunisz kapcsolódik egy elit képzési mód, amely magában foglalja az új gazdasági és geopolitikai kérdésekben a pillanat.

Tanítás táplálja kutatási kiválóság, a kultúra és a multidiszciplináris megközelítés törvény a társadalmi tudomány, amely egyesíti a politológia a közgazdasági, menedzsment és az információ-kommunikáció.

A szakmai program:

Tisztviselők érintett szakemberek oktatása formájában előadások és irányított munkát, felügyeli a diákok során szakmai és toborozni a végén a képzés.

Kutatás és a pedagógiai innováció:

Oldalán A Politikatudományi Intézet TuniszA Kutatóközpont Az Európai Egyetem Tunisz kínál a közös gondolkodásra, és a munka a kutatók professzorok, diákok és szakemberek, akiknek célja, hogy hozzájáruljon az új gazdasági, politikai és szociális jogok tunéziai és az nemzetközi szinten.

Az európai intézmények és nemzetközi partnerszervezetek a Politikatudományi Intézet Tunisz aktívan részt vesz a kutatás és fontos eleme a fejlődés.

A civil társadalom, a civil szervezetek, alapítványok, egyesületek is hozzájárulnak különböző programokat a Politikatudományi Intézet Tuniszban.

Elite, Think Tank Sciences Po Tunisz:

„Elite” egy laboratóriumi ötletek csoportból Politikai Tanulmányok Intézete Európai Egyetem Tunis (első Politikatudományi Intézet Tunézia), együttműködve az International Network of Political Science „nemzetközi politikai tudomány Egyesület „és a vezető tudományos együttműködést.

Miután a siker a nemzetközi konferencián „A gondolkodás a tunéziai forradalom” január 14-i 2017 által szervezett Európai Tanulmányok Intézete Egyetem házirendje Tunisz Think Tank „Elite” jelentette be a folytonosság biztosítása kutatás és ellenőrzi a munka a téma a szimpózium részvételével diákok, tanárok és kutatók a Institut d'Etudes Politiques de Tunis, valamint a szakemberek és a civil társadalmat, hogy ne csak gondoljon a forradalom Tunézia, hanem a jövőre gondolni Tunézia.

"Elite" érdekelt politikai, társadalmi és gazdasági problémák a forradalom, és megvizsgálja a kapcsolódó kérdéseket a demokratikus átmenet folyamatának a nemzeti és nemzetközi dimenziók, és egy belső szempontból, és összehasonlította a a munka- és gondolkodás műhelyek, hogy javítsa a megközelítés és cselekvési közrend; fontos ösztönző a politikai, társadalmi és gazdasági fejlődés Tunéziában.

A minőségi környezet

A modern és kellemes campus, az Európai Egyetemi található a külvárosokban Karthágó a tó partján Tunisz, az új tevékenységi területe Khair-Eddin közelében Sidi BouSaid, Salammbo és történelmi helyek Karthágó és 15 percre a Tunisz repülőtérre.

A campus európai Egyetem Tunis magában felszerelt tantermek videó kivetítők és interaktív tábla, Internet csatlakozás optikai szál, konferenciatermek, egy hagyományos könyvtár, egy nagy számítógépes labor, egy cyber kávézó, egy betegszoba és a hallgatói terek és az épületen kívül.

Szolgáltatások:

  • Office gyakorlat és mentorálás
  • Assistance Office a külföldi hallgatók
  • Intranet diákok
  • Virtuális könyvtár
  • Club és a végzett hallgatók
  • sport partner központ közeli Egyetem

A közösségi élet:

A klub a diákok a lehetőséget, hogy vegyenek részt a hallgatói élet és a különböző területeken: hazai nemzetközi diákok; konferenciák; nemzetközi környezetben; Junior üzlet; kulturális túra; zene fényképészet; sport ...

Konferenciák és projektek:

Annak érdekében, hogy fejlesszék az analitikai és vezetői, iskolák Tunis európai Egyetem rendszeresen szervez konferenciákat és tudományos műhelyek. Vállalkozói projektek is szerveznek az Európai Egyetemi Tunisz és nemzetközi együttműködésben az európai iskolákban az egyetem partnerekkel.

Helyszínek

Tunis

Université Européenne de Tunis

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III. 2015

Tunis, Tunis, Tunézia