Hivatalos Leírás

Anna Maria Főiskola Kínál személyre szabott tanulási tapasztalat

Anna Maria Főiskola egy privát, közös oktatási intézmény 1946-ban alapították a Sisters of Saint Anne. Egy éves beiratkozási 1500 diák, a College büszke arra, értékalapú, szolgáltatás-orientált bölcsészettudományi oktatás. AMC nőtt kínálnak a különböző egyetemi szakok, valamint számos egyetemi és bizonyítvány programok, mind a föld és online. A kis diák-tanár arány lehetővé teszi a személyre szabott tanulási tapasztalat, míg a szerény osztály és a campus mérete lehetővé teszi az optimális hallgatói részvétel. A Kollégium 13 osztály III NCAA sportos programokat a férfiak és a nők. Az AMC campus kényelmesen mindössze percre Worcester, MA 192 hektáros Paxton.

A diákok a Anna Maria Főiskola kap egy szakmailag koncentrált, bölcsészettudományi oktatás összhangban áll az Akadémia katolikus identitás és az értékek.

AMC különlegessége, hogy a karrier-orientált bölcsészettudományi oktatás, elérhető és rugalmas kar, kis létszámú osztályok, és a különböző társ-tantervi tevékenységek, beleértve a III osztály atlétika. Népszerű szakok közé tartozik a büntető igazságszolgáltatás, a tűz a tudomány, zeneterápia, ápolás, szociális munka és a sport irányítását.

AMC kínál Honors Program, valamint számos, egyedi külföldi tanulmányi lehetőségekről. Anna Maria Főiskola is tagja a Felsőoktatási Konzorcium Közép Massachusetts, egy csoport 12 főiskolák, amely lehetővé teszi a diákok a határon nyilvántartás plusz költség nélkül.

Anna Maria Főiskola: Küldetésünk

Anna Maria FőiskolaKatolikus felsőoktatási intézménye, elismeri azon kötelezettségét, hogy szolgálja a közvetlen közösség, a Commonwealth of Massachusetts, a nemzet és az egész világon a nevelési, megőrizzék a tanulás, valamint a kutatás támogatásával.

Gyökerezik a római katolikus hagyomány a felsőoktatás, Anna Maria Főiskola fenntartását és működtetni megfelelően az értékek a zsidó-keresztény hagyomány és összhangban eszményeit a foundresses, a Sisters of Saint Anne. Ezek az eszmények, amelyek tükrözik a fejlesztés a teljes emberi lény, még a növekvő minőségi oktatáshoz való hozzáférés, a pedagógiai innováció és tisztelet gyakorlati ismeretek.

Pontosabban, Anna Maria Főiskola abban látja küldetését, hogy, hogy elősegítsék a hallgatói szellemi bevonásával, karrier előkészítése, a társadalmi tudatosság, elkötelezettség igazságosság és a béke, a vallási és erkölcsi érzékenységét, és egy életmód, amely képes fenntartani ezeket belüli egyensúlyt.

Ezen kívül a testület elkötelezett ápolása fejlődésének egyfajta tisztelet az ember és mások számára, valamint a felelősségérzet, hogy a társadalom és a világ.

Ehhez az küldetés, a College kínál egyetemi hallgatók egy programot integrálja a bölcsészettudományi oktatás és erős karrier előkészítése. Ahhoz, hogy a végzős hallgatók, a Kollégium kínál az oktatás támogatása a magas szintű személyes fejlődés és a szakmai kitüntetést, valamint érett felelősségérzet.

Feladatainak teljesítésében, mint egy felsőoktatási intézmény, Anna Maria Főiskola nem diszkriminál semmilyen tulajdonság kategóriában a közigazgatásban az oktatási politikák, felvételi politika, ösztöndíjak, hitelprogramok, és más College beadott programokat.

Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Anna Maria College

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse az egyének szakmai karrier menedzsment és hogy az oktatási dúsítási tapasztalt szakemberek célja ... [+]

A Master of Business Administration (MBA) program célja, hogy felkészítse az egyének szakmai karrier menedzsment és hogy az oktatási dúsítási tapasztalt szakemberek célja szélesebb igazgatási szempontból. Advanced Certificate in Business (ACB) is rendelkezésre áll, valamint egy igazolást a Grant írása. A kar áll nagyrészt a szakmai gyakorlati akiknek tanulmányi adatait tovább fokozza a szint a személyes teljesítmények. Az ő tapasztalatuk a hallgató számára értékes egyensúlyt az elmélet és alkalmazás.

MBA hallgatók is kiválaszthat a koncentráció az etika és a vezetés, pénzügy, egészségügyi informatika, marketing, közszféra, biztonsági felügyeletet vagy a sport irányítását. Diákok keresek egy szélesebb üzleti programot is választhat az általános üzleti vagy saját tervezésű koncentráció, kiválasztásával tanfolyamok a legkülönbözőbb területeken. Annak érdekében, hogy teljes koncentrációban, a hallgató kell választania négy választani a koncentrációs set választani.... [-]

Amerikai Egyesült Államok Worcester
Nappali
Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Bővebben magyarul

Many Paths, One Goal - Excellence at Anna Maria College

The Anna Maria College Advantage