Adolfo Ibañez School of Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

élcsapat

Ben alapított Valparaiso, Chile, 1953-ban, az egyetem Adolfo Ibáñez az első üzleti iskola Latin-Amerika erős hagyománya az oktatásban a felső vezetés. Az ő tapasztalata és a presztízs, a közigazgatás területén és a tudomány az üzleti forgatják minden évben következetesen jelenik meg a tetején a rangsor az üzleti iskolák (Amerika Economia), és azoknál nagyobb a latin-amerikai iskolákban helyezés Business Executive Education (Financial Times).

Adolfo Ibáñez School of Management alapított Miami 2005-ben az első latin-amerikai felsőoktatási intézmény kínál egy akadémiai posztgraduális diplomát üzleti az Egyesült Államokban. Adolfo Ibáñez School of Management célja, hogy hozzájáruljon a képzés vezetők üzleti zavaró programok kizárólag tervezett igényeit a felső vezetés. Akár felsővezetők, illetve vállalkozók, hogy nő a vállalkozásukat, vagy az amerikai kontinensen és a világ.

59371_rsz_screen_shot_2017-10-29_at_170922.png

Miami, torkolata között Latin-Amerika és Európa kapuja

Miami már az üzleti tőke Latin-Amerikában, nem csak az erős jelenléte latin-amerikaiak, hanem azért, mert ez az, ahol a legfontosabb döntéseket sok cég a régióban működő veszik. Ez a fókuszpont, ahol csatlakozik a világ infrastruktúráját fejleszteni az egyedi képességek a vezető latin-amerikai vállalatok, amelyek sikerült működtetni a platformok egyensúlytalanság a helyi piacok és csatlakozik-e a globális piacon.

Adolfo Ibáñez Egyetem Alumni

Több mint 6000 diplomások az MBA program most játszani mind az állami szektor és a magánszektor 23 országban, és több mint 17.000 vezetők, chilei és külföldi választotta diplomások, szemináriumok és egyéb oktatási programok folyamatos üzleti iskola.

Keresztül a diplomások, az egyetem Adolfo Ibáñez játszott jelentős szerepet minden és mindenki a átalakulási folyamatokra chilei, egy ország, amely vezető szerepet tölt be a fejlesztési és gazdasági növekedés egész Latin-Amerikában.

Partnerség ESADE Business School

2 iskola üzleti vezetők összefognak, hogy a legjobb programokat felsővezetői Latin-Amerikában.

Adolfo Ibáñez School of Management, az első latin-amerikai felsőoktatási intézmény kínál egy akadémiai posztgraduális diplomát üzleti az Egyesült Államokban. Mindez számos megnyitásával Miami, Florida, a Adolfo Ibáñez School of Management, az egyik amely kizárólag a felső vezetés vezetők és vállalkozók folytató vállalkozást vagy Amerika és a világ iskola.

59372_rsz_ranking-partnership.png

Mintegy ESADE

ESADE egy nemzetközi felsőoktatási intézmény több mint ötven éves múltra tekint vissza. A fő eszközei ennek üzleti iskola az emberek: a tanárok és szakemberek, akik termelnek gondolat, a beszéd, projektek és kezdeményezések szolgáló kiváló képzést, releváns kutatási és értékes hozzájárulást nyilvános vita és társadalmi átalakulás.

ESADE fő küldetése a képzés az emberek a magas szintű szakmai hozzáértéssel és teljesen tisztában a társadalmi felelősséget. Támogatjuk oktatási és kutatási keresztül Jog- és Business School, egy elkötelezettség szellemi szigor RME, a kritikus gondolkodás és a tudományos kiválóság.

Miután áthaladt az osztálytermekben ESADE, mi diplomások részévé válik ESADE Alumni, kiterjedt öregdiák közösség több mint 48.500 ember gyakorló 114 országban 5 kontinens, és fejezetek több mint 20 országok és a tv állomás maga, ahol lehet követni előadások és viták a sok más dolog.

nemzetközi akkreditációk

Mind a School of Business az Universidad Adolfo Ibáñez és ESADE Business School egyénileg a három rangos nemzetközi akkreditációk ismert a tudomány, mint a „Triple Crown” tartozó 1% -át az üzleti iskolák a világon, akik osztoznak ezek a díjak .

AACSB International (Szövetség Advance kollégiumi iskolák Business), képviseli a legnagyobb világszerte szempontból tudományos minőségi tanúsítványok az üzleti menedzsment programok megvalósítását.

EQUIS (Európai Minőségfejlesztési rendszer). Tanúsítja, iskolák egészét, azaz értékeli az egyensúlyt tudományos színvonalú, a szakmai kiválóság, interakció az üzleti világ és a nemzetközivé.

AMBA (Az Association of MBA). Akkreditál MBA programok, s jelenleg egy globális szabvány az összes MBA program a világon.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Spanyol

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés Tanfolyamok » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

Részidős MBA

A Multinacionális MBA

Campus Részidős 15 hónapok November 2018 Amerikai Egyesült Államok Miami

A multinacionális MBA szervezi építeni alapvető készségek vezetők menni ebbe az irányba. A program szállított teljes szélességében az egész északi féltekén maximalizálása ESADE székhelye és Adolfo Ibáñez School of Management van Spanyolországban és Miami. A modulok a Szilícium-völgyben és Kína megadja nekünk a lehetőséget, hogy látogassa meg a két legdinamikusabb gazdasága az északi féltekén, hogy milyen lehetőségeket jelentenek az latin-amerikai vállalatok és elemezni a legsikeresebb menedzsment paradigmát nagy változás. [+]

01 / Miért

Az elmúlt évtizedben láttuk átalakításáról hegemónia a különböző ipari ágazatokban. Második felében a huszadik század a főszereplők a különböző iparágakban jött a 3 fő gazdasági csoportosulások: Európa, USA és Japán.

Ez a forgatókönyv változott drasztikusan. Észak-déli forgalma nőtt gyorsabban, mint az észak-déli utat.

Latin-Amerika, a dinamizmus, amely felveszi a versenyt az ázsiai piacon - kevesebb, mint fele a kínai lakosság termel lényegesen több, mint ez - rejlenek nagyon vonzó fogyasztás és a gyors növekedés a hazai fogyasztás.

Hogy az üzleti az új latin-amerikai, egy új irányt a vezetők, új szereplők, amelyek megváltoztatják a játék által létrehozott más szereplőkkel van szükség.... [-]