Allen University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Alakítottak ki a Afrikai metodista episzkopális (AME) templomVágya, hogy oktassák az újonnan felszabadított rabszolgák, Allen Egyetem -ben alakult 1870-ben, mint egy magán, Keresztény, bölcsész, Történelmileg Fekete főiskolai és egyetemi (HBCU).

dtyka

Allen Egyetem névadója Richard AllenAz alapító a AME Church. Allen EgyetemElismert, az első egyetem dél Karolina által alapított Afro-amerikaiak az oktatási afrikai amerikaiak, Egyben az első egyetemi elnevezett afro-amerikai. Míg a kezdeti középpontjában Allen Egyetem volt a képzés a miniszterek és a tanárok, az egyetemi nőtt az évek során, hogy a vonat, és felszerelni diplomások más tudományos területeken. Az egyetem elkötelezett amellett, hogy a legmagasabb színvonalú oktatás a diákok.

Dedikált Student Achievement

Mai napon, Allen Egyetem nőtt hez 21 koncentrációt nyolc egyetemi szakon a matematika és a természettudományok, a bölcsészettudományok, üzleti adminisztráció, a vallás és a társadalomtudományok. Minden tagja a tanári kar egy egyetemi diploma, Sok tartalmazó PhD-k. a diákok a Allen Egyetem kényelem összetartó tanulási közösség egy külön kar és a hozzáférést a valós tapasztalatok. Miután lépést gyalog az egyetemen, akkor lesz része Allen család.

Helyszínek

Kolumbia

Address
1530 Harden Street
Columbia, SC

29204 Kolumbia, dél Karolina, Amerikai Egyesült Államok

Programok

Az intézmény további kínálata: