Alvernia University

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A Philadelphia Nagy Metropolita régiójában, az Egyesült Államok 8. legnagyobb nagyvárosi gazdaságában található az Alvernia University kiváló lehetőséget kínál a nemzetközi hallgatók számára arra, hogy kiváló minőségű oktatást és kitettséget kapjanak a vezető amerikai vállalatokhoz. Az 1958-ban alapított egyetem több mint 2900 hallgatóból álló kampusz népességet támogat, akik számos egyetemi és posztgraduális fokozatot választanak.

Rangsor

Az egyetem az Amerikai Hírek és Világjelentés által rangsorolt ​​Regionális Egyetemek 111. helyén szerepel . Az Alvernia minőségét a Carnegie Alapítvány és számos más iparági vezető is elhivatotta.


Nemzetközi ösztöndíjak/>

Érdemes alapítványi ösztöndíjak legfeljebb 68 000 dollárig az alapképzésen és 8 000 dollár az MBA programban.

Elhelyezkedés

A campus helyszíne Reading, egy óra Philadelphia belvárosától. New York és Washington DC pár órán belül vezetnek.

Tanítási minőség

A 12: 1-es diák-oktatói arány mellett az egyetem minden tanuló számára egyéni tanulási tapasztalatot nyújt egy barátságos közösségben.

Válassza a Programok lehetőséget

BS Biológia; BS az Orvosi Laboratóriumi Tudományban; BS a kémia; BS környezeti tudományok; BS az Egészségügyi Tudományban; BS Matematika; MBA; MA vezetés; PhD vezetés.

Felvételi követelmények

Alapképzés: 6.0 IELTS (vagy azzal egyenértékű) és középiskolai diploma, minimum 3.0 GPA-val
Diplomás: 6,5 IELTS (vagy azzal egyenértékű) és 3,0 GPA egy akkreditált egyetemen.

Kezdje a dátumokat

Január és augusztus (egyetemi)
Január, május és augusztus (végzős)

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

MBA

Campus Nappali Részidős 12 - 24 hónapok August 2018 Amerikai Egyesült Államok Reading + 1 további

Az Alvernia MBA magas rangú és akkreditált az Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP.org). A program olyan munkatársak számára készült, akik egyenlő értéket képviselnek a szellemi teljesítmény és a szakmai fejlődés számára. [+]

Az Alvernia MBA magas rangú és akkreditált az Akkreditációs Tanács üzleti iskolák és programok (ACBSP.org). A program olyan munkatársak számára készült, akik egyenlő értéket képviselnek a szellemi teljesítmény és a szakmai növekedés terén. A hagyományos formájú MBA-osztályokat kínálják a campusban Readingban, Pennsylvania-ban és esti órákon a Philadelphia számos helyén. Előfeltétel üzleti osztályok is elérhetőek a hallgatók nélkül üzleti egyetemi diploma.

MBA Díjak és ösztöndíjak

Érdekes, érdemeken alapuló ösztöndíjak állnak rendelkezésre a nemzetközi hallgatók számára. Az egyetem 30 és 39 óra hitel MBA-t (39 kredit órát hallgatók számára, akik korábban nem tanulmányozták az üzleti tevékenységet).... [-]


Videók

ooyP1r1IwT8

Kapcsolat
Cím
400 St Bernardine St, Reading, PA 19607
Reading, Pennsylvania, 19607 US