American Consortium of Universities (INTERLINK)

Bevezetés

Hivatalos Leírás

UNCGMAIN1Az Amerikai Egyetemi Konzorcium (ACU) az akkreditált felsőoktatási intézmények csoportja, mely kiváló programokat és szolgáltatásokat kínál. Tagjai világszerte több ezer nemzetközi diák tanulási szükségleteit szolgálják. Az ACU kínálatának kiterjedése változatos és széles körű, számos területen, beleértve a fejlett tudományt, mérnököket és technológiát, valamint a számviteli, mérnöki, jogi, üzleti adminisztrációt, textilt, táplálkozást és a Sport gyógyszer. Az ACU nem csak az erős tudományos programokról szól. A nemzetközi hallgatók a nemzetközi oktatás iránt elkötelezett intézményekben virágoznak, amint azt a források - az emberek, a létesítmények, a támogató szolgáltatások stb. Ez az elkötelezettség egy misszióból ered, nem csupán azért, hogy segítse a nemzetközi diákokat oktatási szempontból kiválóan, hanem hozzájáruljon az amerikai diákok tudományos és tanulási környezetének gazdagításához. Az ACU intézményi programjaiból is származik, hogy amerikai diákokat külföldre küldjenek más országokba; kulturális tanulásuk arra ösztönzi őket, hogy jobb globális állampolgárok és diákok legyenek nemzetközi diákokkal, amikor visszatérnek. UNCGMAIN02 Az Amerikai Egyetemi Konzorcium (ACU) megkönnyíti a nemzetközi hallgatói felvételt a posztgraduális és egyetemi programok számára a tagintézményeiben, amelyek kiváló oktatási programokat és szolgáltatásokat kínálnak. A diákok számára az angol nyelvtanuláshoz és az új tudományos és kulturális környezethez való igazodást az egyes campusok INTERLINK központjai biztosítják.

ACU HELYEK

ACU Locations Map

TAGJAI

Valparaíso Egyetem Valparaío Egyetem (Valpo) egy magánegyetem, amely 4500 amerikai és nemzetközi diákból áll az Egyesült Államokból és 40 országból. Állandóan a Midwest egyik legmagasabb egyetemeként rangsorolt, a Valpo az USA-ban működő egyetemek között szerepel, amelyek a legjobb ár-értéket kínálják. A Valpo hosszú és büszke hagyománya volt annak, hogy nemzetközi kulturális hagyományokat és háttérrel rendelkező nemzetközi diákokat fogadjanak. Az egyetem hallgatóinak és oktatóinak valódi nemzetközi oktatásának előmozdítására irányuló törekvése révén számos olyan programot kínál, amely a kultúrák közötti párbeszédben, a kulturális cserékben, a külföldi tanulmányokban és a szolgáltatási tanulási lehetőségekben részt vesz a diákok és a karok között. A Valpo mindössze egy órányira fekszik Chicagóból egy biztonságos, barátságos 31,000-es városban.

A University of North Carolina at Greensboro A University of North Carolina at Greensboro (UNCG) egy kihívásokkal teli, támogató és elkötelezett közösség, amely különbözik más egyetemektől, mivel közös értékünk a "tegyen valami nagyobbat összesen". Kiválasztjuk a kiválóságot nemcsak az általunk vonzott emberek és az általuk követett magas színvonalú eredmények, de az általuk tett jelentékeny hozzájárulások is. Meggyőződéssel, hogy mindent meghatalmazzunk, létrehoztunk egy egyedülálló együttműködési és inkluzív környezetet, amely a kíváncsiságot és a szenvedélyt táplálja. Sokszínű közösségünk egyesítve van annak megértésével, hogy az osztályteremben megtanult tapasztalatokon túlmutató tényező az, hogy miként haladnak előre, hogy különbséget tegyenek a karrierjükben és a közösségeinkben. Az interkulturális és a nemzetközi tapasztalatok és perspektívák integrálása minden diák tanulási tapasztalatába, az UNCG egy olyan globális egyetem, amelyben minden faji vagy etnikai identitás, életkor vagy háttérben élő emberek tudatosan értékelni tudják saját és különböző kultúráikat. Ez a közösség aktívan részt vevő diákjainak, oktatóinak, személyzetének és öregdiákainak közössége, akik a nyílt párbeszéden, megosztott felelősségvállaláson és az egyes tagok különféle hozzájárulásainak tiszteletén alapulnak.

St. Ambrose Egyetem A St. Ambrose Egyetem (SAU) egy akkreditált, átfogó egyetem, amely jól ismert az akadémiai kiválóság, a bölcsészettudomány, a társadalmi igazságosság és a szolgáltatás iránti elkötelezettség iránt. A legmagasabb regionális egyetemek körében a SAU több mint 70 olyan területet kínál, amelyek főiskolai, mester- és doktori fokozatokhoz vezetnek. A nemzetközi hallgatók számára a legelterjedtebb tanulmányi területek a mérnöki, számítástechnikai, üzleti és menedzsment. A posztgraduális szinten a magasan nemzetközi beiskolázási programok a Master of Accounting, a Master of Business Administration és a Master of Science in Information Technology Management.

Az Indiana State University Indiana State University (ISU), amely több mint 100 fő egyetemi hallgatója és posztgraduális diploma megszerzését végző állami doktori kutatóintézet, kiemelkedő oktatási lehetőségeket biztosít a diákok számára, javítja az életminőség terjesztését az oktatással és a kutatással, valamint előmozdítja a kreatív és tudományos programozás.

Montana Állami Egyetem Montana Állami Egyetem található az egyik leglátványosabb főiskolai beállítások az Egyesült Államokban. Egy nagyobb egyetem előnyeit kínálja egy kisebb campus barátságos közösségével. Az 1893-ban átfogó, állami állami támogatási intézményként alapított MSU a világ 50 legfejlettebb egyetemének közé tartozik. A 16.440 diák közül 722 nemzetközi 75 különböző országból. Az MSU alacsony hallgatói és oktatói aránya 19: 1 teszi a professzorokat elérhetővé, és gyakorlati tanulási lehetőségeket biztosít. Az MSU hallgatók felfedezhetik érdekeiket, új perspektívákat nyerhetnek, és szerezhetik meg a dinamikus jövő megteremtéséhez szükséges szakmai szférát.

A Seattle-i Csendes-óceáni Egyetem hallgatói a Seattle-i Csendes-óceáni Egyetemet (SPU) választják szigorú egyetemi tanáraikért, támogató közösségéért, csillagászati ​​Seattle helyszínéért és egy elképzelésért, hogy bevonják a kultúrát és megváltoztassák a világot. Az SPU egy keresztény egyetem, melynek több mint 4000 végzős és egyetemi hallgatója van 39 országból és 45 államból. Az SPU végzettségűek ismertek a kompetenciák és a karakterek terén, és pozitív változást hoznak a közösségek körében.

INTERLINK Nyelvi Centrumok A mai világban elért sikereink növelik a kultúrák közötti kompetenciát és a hatékony kommunikációs készségeket. A második nyelv, különösen az angol nyelvtudás elengedhetetlen a nemzetközi diákok és üzletemberek számára. Ebből a célból a INTERLINK egyedülálló tananyagot kínál, melyet a tanulási elméletek, a kutatás és a gyakorlati alkalmazások inspirálnak. Az INTERLINK tapasztalat lehetővé teszi a tanulók számára, hogy aktívan részt vegyenek a különböző nyelvi, tudományos és kulturális környezetekben. Az egyéni igényeket és előrehaladást gondosan figyelemmel kísérik, és e folyamat során a tanulók bátorítást, támogatást és segítséget kapnak. A legmagasabb rangú amerikai egyetemek központjában található INTERLINK a diákoknak teljes körű hozzáférést biztosít az összes létesítményhez és sok tudományos szolgáltatáshoz, ideértve a feltételes belépést ezen intézményeknek. Emellett a diákok találkozhatnak amerikai hallgatókkal és professzorokkal, ellenőrizhetik vagy osztályozhatják a krediteket, és megtapasztalhatják az egyetemi campus életét. A diákok tartózkodása során a dedikált oktatók és személyzet segíti őket személyes, kulturális és tudományos kihívásaikban. UNCGMAIN03

Feltételes belépés

Akadémiailag képzett diákok, akik nem rendelkeznek az angol nyelvtudással, feltételesen vehetnek részt az ACU tagintézményben, ha az egyetemi tanulmányaik megkezdése előtt beiratkoznak az INTERLINK-re. A program sikeres befejezése után és az ACU tagintézményének első feltételes befogadási levélben meghatározott feltételek teljesítése után rendszeres hallgatóként vehetnek részt. Néhány ACU-tagországi egyetem megköveteli, hogy a hallgatók benyújtsák a kitöltött pályázati űrlapokat, a korábban részt vett iskolai átiratokat, a pénzügyi dokumentációt és esetleg ajánlóleveleket. Más egyetemeknek csak át kell tekinteniük a hivatalos átiratokat, hogy döntsenek a hallgató feltételes elfogadhatóságáról. Minden esetben az egyik feltétel egy adott TOEFL vagy IELTS pontszám elérése vagy az INTERLINK program sikeres befejezése. Az egyetemekhez való segítségnyújtás ingyenes minden INTERLINK hallgató számára.

Helyszínek

Louisville

Address
INTERLINK Language Centers
890 W. Cherry St. Suite 200
Phone: +1 (303) 278-8337
Email: esl@interlink.edu

80027 Louisville, Colorado, Amerikai Egyesült Államok

Seattle

Address
Seattle, Columbiai körzet, Amerikai Egyesült Államok

Bozeman

Address
Bozeman, Montana, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket