Hivatalos Leírás

Ról ről

A Norris-Vincent College of Business mind az egyetemi, mind a mesterképzési szintű üzleti programokat kínálja a számviteli, a közgazdasági és a pénzügyminisztérium, illetve a menedzsment és marketing osztályán keresztül. Ezenkívül a Főiskola lehetőséget biztosít az ASU-hallgatóknak, hogy részt vegyenek a díjnyertes amerikai légierő ROTC programban a Repüléstechnikai Tanszéken keresztül.

Akadémiai programajánlatok

A Főiskola számos alapképzési programot kínál, ami egy Bachelor of Business Administration (BBA):

  • Számvitel
  • Pénzügy (beleértve a pénzügyi tervezés opciót)
  • vezetés
  • értékesítés
  • Nemzetközi üzlet
  • vezetői információs rendszer

A Főiskola által kínált mesterképzések a következők:

  • Szakmai számvitel mestere (MPAc)
  • Master Of Business Administration (MBA)

ASU Kisvállalati Fejlesztési Központ

Az ASU Kisvállalati Fejlesztési Központ (SBDC) kulcsfontosságú szerepet játszik a kisvállalkozások növekedésének és sikerének előmozdításában a San Angelo környékén fekvő 10 megye körzetében, amely szolgáltatási területet foglal magában. Az SBDC lehetőséget nyújt az ASU üzleti hallgatók számára arra is, hogy valódi világélményt érjenek el az SBDC ügyfelekkel, hogy kisvállalkozásukat elindítsák vagy javítsák.

Központ a hallgatói sikerhez

A College of Business létrehozta a Hallgatói Központot egy egyetemi szintű kezdeményezés részeként, amely a diákok jobb kiszolgálását segíti elő a hallgatói siker növelése érdekében. A CSS személyzeti tanácsadói nem csak tudományos tanácsadók; értékes tanácsokat is nyújtanak a College of Business hallgatók számára elérhető valamennyi egyetemi szolgáltatásról és forrásról.

Program oktatási nyelve:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Angelo State University College of Business

A Master of Business Administration (MBA) szakon oktatási hangsúlyt fektet a vezetőségre, széleskörű perspektívát kínál az üzleti életben, és célja az üzleti készségek és ... [+]

Ról ről

A Master of Business Administration (MBA) szakon oktatási hangsúlyt fektet a vezetőségre, széleskörű perspektívát kínál az üzleti életben, és célja az üzleti készségek és ismeretek fejlesztése és fejlesztése, amelyek értékesek a vezetők, a vezetők és az adminisztrátorok számára. Az i nterdisciplináris program magában foglalja a számviteli, marketing, menedzsment, pénzügyi, gazdasági, jogi és társadalmi környezet üzleti, adatelemzési és menedzsment információs rendszereinek tanfolyamát. A nemzetközi üzleti és üzleti etika a program egészében integrálva van.

Felvételi követelményekBaccalaureus egy akkreditált egyetemen2,5 vagy annál jobb GPA vagy utolsó 60 óra430 vagy jobb GMAT-pontszám (a GMAT 3.0 vagy jobb GPA-val vagy 3 éves jelentőségű üzleti tapasztalattal lemondott)Szakmai folytatásElőfeltételek... [-]
Amerikai Egyesült Államok San Angelo
Augusztus 2019
Angol
Nappali
Részidős oktatás
12 - 24 hónap
Campus
On-line
Bővebben magyarul
Angelo State University College of Business

Az MBA az egészségügyi menedzsment szakirányával is kiegészíthető. Ez a szakosodás célja, hogy fejlessze és fejlessze az üzleti ismeretek és készségek, amelyek megfelelne ... [+]

MBA az egészségügyi menedzsment szakirányával

Az MBA az egészségügyi menedzsment szakirányával is kiegészíthető. Ez a specializáció célja az egészségügyi vezetők, az adminisztrátorok és az állami vagy magán egészségügyi szervezetek vezetői számára megfelelő üzleti ismeretek és készségek fejlesztése és fejlesztése. A standard MBA programban szereplő üzleti ismeretek és készségek mellett ez a specializáció további képzést kínál a következő területeken:

Az egészségügyi ellátás jogi és etikai szempontjaiEgészségügyi pénzgazdálkodásEgészségügyi műveletekEgészségügyi kommunikáció sokszínű munkahelyen.

Ez a program összesen 36 óra, és 14 hónap alatt érhető el. Az egészségügyi szakosodási kurzusokat (12 kreditóra) az ősz / tavasszal (16 hetes feltételek) szemtől-szembe / hibrid formátumban kínálják. Azok a hallgatók, akik ezt a specializációt folytatják, képesnek kell lenniük arra, hogy részt vegyenek a Norris-Vincent Business College-ban. Ez a specializáció a tavaszi 2020-tól kezdődően 100% -os online opciót is kínál. Minden más szükséges kurzust online (8 hét) vagy szemtől-szembe / hibrid formátumban (16 hetes feltételek) kínálnak.... [-]

Amerikai Egyesült Államok San Angelo
Szeptember 2019
Angol
Nappali
14 hónap
Campus
On-line
Vegyes online és egyetemi
Bővebben magyarul
Norris-Vincent College of Business
Honlap
Telefonszám
1-800-946-8627