BAU International University Washington DC

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A BAU Nemzetközi Egyetemen 2013-ban, mint egy magántulajdonban lévő, de non-profit felsőoktatási intézményt hoztak létre, amelynek célja, hogy egyedülálló és felbecsülhetetlen lehetőséget nyújtson arra, hogy felkészítse a világ polgárait, akik rendelkeznek a szükséges eszközökkel a globális jövőképünk eléréséhez.

A BAU Nemzetközi Egyetem igen elismert intézmény, amelyet 46 éves oktatási tapasztalattal támogatnak képzett és tapasztalt professzorokkal a nemzetközi színtéren. Akadémiailag koncentrált, kihívást jelentő és ösztönző tanulási tapasztalatot kínálunk. A nemzet politikai és történelmi központjában található, garantáltan élvezheti az igazi amerikai élményt.

BAU Campus

A BAU International University a DC belvárosában található, melyet üzleti vállalkozások, éttermek és bevásárlóközpontok vesznek körül. Nagyszerű hely azoknak a diákoknak, akik egy biztonságos és barátságos közösségben szeretnének megismerkedni az Egyesült Államok kulturális és politikai struktúrájával.

Mivel multikulturális város, mindenki számára különféle látnivalók vannak. Az események többsége ingyenes, így bárki élvezheti a múzeumokat, parkokat, állatkerteket és műemlékeket. A közlekedés könnyű a városban, mivel a metró és a buszok 3 óráig üzemelnek.

Az időjárás forró és nedves a nyáron, kellemes tavasszal és ősszel, és enyhe, szezonális hóeséssel télen.

A BAU Nemzetközi Egyetem, Washington, DC rövid sétatávolságra van a DC főbb turisztikai látványosságaitól. A Fehér Ház közvetlenül az épületünk mellett található. A Nemzeti Múzeum, ahol a város múzeumainek többsége csak tíz perc alatt elérhető. Bármi, ami nem közel van, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Küldetésünk

A BAU Nemzetközi Egyetem egyedülálló és felbecsülhetetlen lehetőséget kínál arra, hogy felkészítse a világ polgárait, akik rendelkeznek a szükséges eszközökkel a globális elképzeléseink eléréséhez. Küldetésünk szerves része, hogy kiemeljük a kreativitást és a figyelmességet a diákjaink minden törekvésében, és végezzük el őket a kívánatos és egyetemesen alkalmazható egyéneknek.

"A BAU International Egyetem küldetése, hogy világszerte minőségi amerikai oktatást nyújtson a piac különböző programjain keresztül, amelyek ösztönzik a szellemi kíváncsiságot, a kritikai gondolkodást és a kreativitást, amelyek sürgősen szükségesek a globális közösségben."

Célok: A misszió teljesítése érdekében az egyetem a következő stratégiai célokat hozta létre.

  1. Számos fokozatú és okleveles programot kínálnak a feltörekvő és nagy keresletű területeken
  2. Olyan oktatás biztosítása, amely egyensúlyozza a technikai, szakmai és kritikai gondolkodást segítő elemeket annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző tanulók közösségének igényeinek

Célok: A stratégiai célok elérése érdekében az egyetem a következő célokat határozta meg.

  • Minőségi tanulási tapasztalat biztosítása szakképzett oktatók alkalmazásával, akik elkötelezettek a kiváló tanítás mellett
  • A releváns tantervek biztosítása az irányító testület, az iparági tanácsadó testületek, az egyetemi partnerek és a diplomások bevonásával
  • Annak biztosítására, hogy az egyetem megfelelő fizikai és pénzügyi erőforrásokkal rendelkezzen a folyamatos minőségi oktatás biztosításához

A látomásunk

Diákorientált intézmény vagyunk, egy globális elképzeléssel. Filozófiánk a hallgatók felkészítése azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyek a jövőbeli globális közösség kihívásaival való megfeleléshez szükségesek, a legkorszerűbb oktatási technológiák és oktatási módszerek segítségével, piaci válaszadási programok létrehozása érdekében. Az egyetem hosszú távú sikere, valamint a minőségi oktatás elismertségének megteremtése a tantervfejlesztéstől és az eredmények mérésétől függ. Az egyetem azon képessége, hogy vonzza és megtartsa a hallgatókat, a diákok azon képességét, hogy megfeleljenek az üzleti és ipari követelményeknek, valamint a diplomások és a munkáltatók elégedettségi szintje a kritikus intézkedések a sikerhez.

Alapértékei

A BAU International University arra törekszik, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást és ösztöndíjat biztosítsa - elősegítse a tudás határait és előkészítse az egyéneket az élet, a munka és a vezetés számára. Néhányan közülünk hozzájárulunk azáltal, hogy közvetlenül részt veszünk az oktatásban, a tanulásban és a kutatásban, másokban, lényeges módon támogatva és lehetővé téve ezeket az alapvető tevékenységeket. Bármi legyen az egyes szerepünk, és bárhol is dolgozunk a BAU Nemzetközi Egyetemen, kölcsönös tartozunk egymásnak a közösség egyes alapvető értékeinek fenntartása érdekében. Ezek tartalmazzák:

  • Mások jogainak, különbségeinek és méltóságának tiszteletben tartása
  • Őszinteség és integritás minden ügyben
  • Lelkiismeretes törekvés a kiválóságra az egyén munkájában
  • A munkahelyi cselekvések és magatartás felelőssége

Minél többet ölelünk be mindennapi életünkbe, annál inkább létrehozzuk és fenntartjuk a bizalom, az együttműködés, az élénk megkeresés és a kölcsönös megértés környezetét, és elkötelezzük magunkat az oktatás és az ösztöndíj iránti elkötelezettségünk iránt.

Továbbá a BAU Nemzetközi Egyetemen úgy gondoljuk, hogy a tanulás nem korlátozódik a hagyományos tantermek formális oktatására. Az egyetem különböző távoktatási és telekommunikációs módszereket alkalmaz, hogy világszerte minőségi oktatási szolgáltatásokat nyújtson, különösen azok számára, akiknek hátrányos helyzetű vagy hagyományosan nem érdemelt.

Global Outreach

A nemzetközi oktatás a BAU Nemzetközi Egyetem globális küldetése, amely számos kezdeményezést tartalmaz az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt, a nemzetközi határokon átívelő ismeretek cseréjének elősegítése érdekében. Az egyetem azzal a feltételezéssel jött létre, hogy a felsőoktatásnak a világ minden tájáról érkező diákok és karok közötti interkulturális párbeszéd szilárd alapjaira kell támaszkodnia.

A BAU Nemzetközi Egyetemen tanuló diákokat arra ösztönzik, hogy külföldön töltsék el tanulmányaikat, hogy megismerjék más megyékkel és kultúrákkal kapcsolatos tudásaikat, valamint a ma mindannyiunk előtt álló globális kérdéseket. E célból a diákok meglátogathatják Isztambulban, Berlinben és Cipruson található hálózati egyetemeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés BA-k » Megjelenítés BSc-k »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Nappali Részidős 1 - 2 év September 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington + 1 további

MBA programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenység, a globális ügyek és a nemzetközi jog területén [+]

MBA programunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenység, a globális ügyek és a nemzetközi jog területén

A program a hallgatók magas színvonalú, professzionális oktatást az üzleti adminisztráció, ezáltal minőségi változatosabb munkalehetőségek.

Az MBA program három akadémiai komponensből áll: alapvető követelményeket, koncentrált választani, és egy kőfejtő tapasztalat. Annak érdekében, hogy diplomás MBA diplomát, a hallgatók sikeresen teljesíteni legalább 36 kredit, amelyből 24 kredit alapvető tanfolyamok és 12 kredit a koncentráció választani.

A fő követelmények 9 kötelező tanfolyamból állnak, 24 kreditért.... [-]


Kapcsolat

BAU International University

Cím BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, Amerikai Egyesült Államok
Telefon +1 202-644-7201