BAU International University Washington DC

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Rólunk

A BAU Nemzetközi Egyetemen 2013-ban, mint egy magántulajdonban lévő, de non-profit felsőoktatási intézményt hoztak létre, amelynek célja, hogy egyedülálló és felbecsülhetetlen lehetőséget nyújtson arra, hogy felkészítse a világ polgárait, akik rendelkeznek a szükséges eszközökkel a globális jövőképünk eléréséhez.

A BAU Nemzetközi Egyetem igen elismert intézmény, amelyet 46 éves oktatási tapasztalattal támogatnak képzett és tapasztalt professzorokkal a nemzetközi színtéren. Akadémiailag koncentrált, kihívást jelentő és ösztönző tanulási tapasztalatot kínálunk. A nemzet politikai és történelmi központjában található, garantáltan élvezheti az igazi amerikai élményt.

BAUI Campus

A BAU International University a DC belvárosában található, melyet üzleti vállalkozások, éttermek és bevásárlóközpontok vesznek körül. Nagyszerű hely azoknak a diákoknak, akik egy biztonságos és barátságos közösségben szeretnének megismerkedni az Egyesült Államok és a világ kulturális és politikai struktúrájával.

Mivel multikulturális város, mindenki számára különféle látnivalók vannak. Az események többsége ingyenes, így bárki élvezheti a múzeumokat, parkokat, állatkerteket és műemlékeket. A közlekedés könnyű a városban, mivel a metró és a buszok 3 óráig üzemelnek.

Az időjárás forró és nedves a nyáron, kellemes tavasszal és ősszel, és enyhe, szezonális hóeséssel télen.

A BAU Nemzetközi Egyetem, Washington, DC rövid sétatávolságra van a DC főbb turisztikai látványosságaitól. A Fehér Ház közvetlenül az épületünk mellett található. A Nemzeti Múzeum, ahol a város múzeumainek többsége csak tíz perc alatt elérhető. Bármi, ami nem közel van, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel.

Küldetésünk

A BAU Nemzetközi Egyetem egyedülálló és felbecsülhetetlen lehetőséget kínál arra, hogy felkészítse a világ polgárait, akik rendelkeznek a szükséges eszközökkel a globális elképzeléseink eléréséhez. Küldetésünk szerves része, hogy kiemeljük a kreativitást és a figyelmességet a diákjaink minden törekvésében, és végezzük el őket a kívánatos és egyetemesen alkalmazható egyéneknek.

"A BAU International Egyetem küldetése, hogy világszerte minőségi amerikai oktatást nyújtson a piac különböző programjain keresztül, amelyek ösztönzik a szellemi kíváncsiságot, a kritikai gondolkodást és a kreativitást, amelyek sürgősen szükségesek a globális közösségben."

Célok: A misszió teljesítése érdekében az egyetem a következő stratégiai célokat hozta létre.

  1. Számos fokozatú és okleveles programot kínálnak a feltörekvő és nagy keresletű területeken
  2. Olyan oktatás biztosítása, amely egyensúlyozza a technikai, szakmai és kritikai gondolkodást segítő elemeket annak érdekében, hogy megfeleljen a különböző tanulók közösségének igényeinek

Célok: A stratégiai célok elérése érdekében az egyetem a következő célokat határozta meg.

  • Minőségi tanulási tapasztalat biztosítása szakképzett oktatók alkalmazásával, akik elkötelezettek a kiváló tanítás mellett
  • A releváns tantervek biztosítása az irányító testület, az iparági tanácsadó testületek, az egyetemi partnerek és a diplomások bevonásával
  • Annak biztosítására, hogy az egyetem megfelelő fizikai és pénzügyi erőforrásokkal rendelkezzen a folyamatos minőségi oktatás biztosításához

A látomásunk

Diákorientált intézmény vagyunk, egy globális elképzeléssel. Filozófiánk a hallgatók felkészítése azokkal a készségekkel és ismeretekkel, amelyek a jövőbeli globális közösség kihívásaival való megfeleléshez szükségesek, a legkorszerűbb oktatási technológiák és oktatási módszerek segítségével, piaci válaszadási programok létrehozása érdekében. Az egyetem hosszú távú sikere, valamint a minőségi oktatás elismertségének megteremtése a tantervfejlesztéstől és az eredmények mérésétől függ. Az egyetem azon képessége, hogy vonzza és megtartsa a hallgatókat, a diákok azon képességét, hogy megfeleljenek az üzleti és ipari követelményeknek, valamint a diplomások és a munkáltatók elégedettségi szintje a kritikus intézkedések a sikerhez.

Alapértékei

A BAU International University arra törekszik, hogy a legmagasabb színvonalú oktatást és ösztöndíjat biztosítsa - elősegítse a tudás határait és előkészítse az egyéneket az élet, a munka és a vezetés számára. Néhányan közülünk hozzájárulunk azáltal, hogy közvetlenül részt veszünk az oktatásban, a tanulásban és a kutatásban, másokban, lényeges módon támogatva és lehetővé téve ezeket az alapvető tevékenységeket. Bármi legyen az egyes szerepünk, és bárhol is dolgozunk a BAU Nemzetközi Egyetemen, kölcsönös tartozunk egymásnak a közösség egyes alapvető értékeinek fenntartása érdekében. Ezek tartalmazzák:

  • Mások jogainak, különbségeinek és méltóságának tiszteletben tartása
  • Őszinteség és integritás minden ügyben
  • Lelkiismeretes törekvés a kiválóságra az egyén munkájában
  • A munkahelyi cselekvések és magatartás felelőssége

Minél többet ölelünk be mindennapi életünkbe, annál inkább létrehozzuk és fenntartjuk a bizalom, az együttműködés, az élénk megkeresés és a kölcsönös megértés környezetét, és elkötelezzük magunkat az oktatás és az ösztöndíj iránti elkötelezettségünk iránt.

Továbbá a BAU Nemzetközi Egyetemen úgy gondoljuk, hogy a tanulás nem korlátozódik a hagyományos tantermek formális oktatására. Az egyetem különböző távoktatási és telekommunikációs módszereket alkalmaz, hogy világszerte minőségi oktatási szolgáltatásokat nyújtson, különösen azok számára, akiknek hátrányos helyzetű vagy hagyományosan nem érdemelt.

Szállás

A BAU International University néhány apartmant kínál a Virginia-i Arlingtonban található diákok számára. Minden apartmanunk egy nagyon központi, biztonságos szomszédságban található, közel a metróhoz és a bevásárlóközpontokhoz. Íme néhány példa a mi apartmanok: Courtland Towers, Randolph Towers, a Birchwood Apartments, a Virginia Towers és a Richmond tér.

Ez az élénk környék Arlington éttermei, üzletei, mozijegyei, közkönyvtárai és egy jégpálya közelében található. Számos park, kongresszus, medence, zenés helyszín és helyi művészeti galéria sétatávolságon belül számos különböző társadalmi és kulturális tevékenységet folytat. Arlingtonnak is van nemzeti emlékműve és múzeuma, köztük az Arlington Nemzeti Temetője, a Pentagon Memorial, a Marine War Memorial és az Egyesült Államok Légierő emlékműve.

A lakásokban való tartózkodáshoz e-mailen keresztül az info@bauinternational.com e-mail címen léphet velünk kapcsolatba, és megpróbáljuk Önt egy apartmanunkba helyezni. Az apartmanok általában 4 fő befogadására alkalmasak, és mindegyikük kábel TV-vel, Wi-Fi-vel és berendezésekkel rendelkezik, amelyek megfelelnek az Ön alapvető szükségleteinek. Minden lakáshoz tartozik a lakás.

Global Outreach

A nemzetközi oktatás a BAU Nemzetközi Egyetem globális küldetése, amely számos kezdeményezést tartalmaz az Egyesült Államokban és külföldön egyaránt, a nemzetközi határokon átívelő ismeretek cseréjének elősegítése érdekében. Az egyetem azzal a feltételezéssel jött létre, hogy a felsőoktatásnak a világ minden tájáról érkező diákok és karok közötti interkulturális párbeszéd szilárd alapjaira kell támaszkodnia.

A BAU Nemzetközi Egyetemen tanuló diákokat arra ösztönzik, hogy külföldön töltsék el tanulmányaikat, hogy megismerjék más megyékkel és kultúrákkal kapcsolatos ismereteiket, valamint a ma mindannyiunk előtt álló globális kérdéseket. Ennek érdekében a diákok meglátogathatják Isztambulban, Berlinben, Szilícium-völgyben, Hongkongban, Batumiban, Rómában, Kölnben és Torontóban található hálózati egyetemeket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master Of Business Administration (MBA)

Campus Nappali Részidős September 2019 Amerikai Egyesült Államok Washington

MBA programunk lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenység, a globális ügyek és a nemzetközi jog területén [+]

MBA programunk lehetővé teszi a diákok számára, hogy ismereteket szerezzenek a vállalkozói tevékenység, a globális ügyek és a nemzetközi jog területén

A program a hallgatók magas színvonalú, professzionális oktatást az üzleti adminisztráció, ezáltal minőségi változatosabb munkalehetőségek.

Az MBA program három akadémiai komponensből áll: alapvető követelményeket, koncentrált választani, és egy kőfejtő tapasztalat. Annak érdekében, hogy diplomás MBA diplomát, a hallgatók sikeresen teljesíteni legalább 36 kredit, amelyből 24 kredit alapvető tanfolyamok és 12 kredit a koncentráció választani.

A fő követelmények 9 kötelező tanfolyamból állnak, 24 kreditért.... [-]


Videók

BAU Washington DC

Kapcsolat

BAU International University

Cím BAU International University 1510 H Street NW,
20005 Washington, District of Columbia, Amerikai Egyesült Államok
Telefon +1 202-644-7201