Babson College

Bevezetés

Hivatalos Leírás

Babson College USA News & World Report szerint a Babson College , a 27 éves vállalkozási iskola első számú 27 éve , olyan vállalkozói vezetőket oktat, akik mindenhol nagy gazdasági és társadalmi értéket teremtenek. Kínálunk széles körű posztgraduális üzleti programokat, mind teljes munkaidőben, mind részmunkaidőben, megértve, hogy minden hallgató egyedi személyes és szakmai elkötelezettséggel rendelkezik. A programtól függetlenül felfedez egy cselekvésre épülő oktatást és egy dinamikus vállalkozói vezetőkkel teli közösséget. Babsonnál könyörtelenül a következőkre koncentrálunk:

A hallgatók átalakítása vállalkozói vezetõkké: Úgy gondoljuk, hogy a vállalkozók nem születnek - megteremtõdnek, és egy Babson oktatás bevezet egy olyan gondolkodást és készséget, amely arra készteti a tanulókat, hogy arra ösztönzi a hallgatókat, hogy a problémákat mint lehetõségeket tekintsék meg, tájékozódjanak a kétértelmûségben és cselekedjenek. A vállalkozói vezetők alapvető fontosságúak, mint valaha.

Tanulás cselekedetekkel : Mi több, mint gondolkodás megtanítása. Megtanuljuk, hogyan kell csinálni. Az olyan magával ragadó tapasztalatok, mint a hallgatói konzultációs projektek, az osztálytermi szimulációk és a hallgatók által vezetett fórumok, elősegítik az osztályteremben dolgozó akadémikusok valós gyakorlatát, felkészítve a hallgatókat a cselekvéshez és a hatás befolyásolásához szükséges készségekkel.

Potenciáljának optimalizálása: Akár vállalkozás indítását, iparágak megváltoztatását, akár családi vállalkozás átvételét szolgálja, a Babson fokozat segít a hallgatóknak mozogni, ahonnan vannak, ahol akarnak lenni. Kis méretünk azt jelenti, hogy a hallgatók, oktatók és karrier-tanácsadók olyan élményt hoznak létre, amely segít minden hallgatónak elérni személyes céljait.

A globális tapasztalat és a hálózat kiépítése: Ha a különböző nézőpontok összefognak, új ötletek merülnek fel. A Basonban a közösség sokszínűsége olyan erősség, amely szélesíti a hallgatók perspektíváját, felkészítve őket arra, hogy minden gazdaságban és kultúrában dolgozzanak. A Babson élményt kultúrák közötti csapatmunka, globális esettanulmányi megbeszélések és nemzetközileg összpontosító események töltik meg. Amint a karrier a diploma megszerzése után világszerte kibontakozik, a Babson-hálózat soha nincs messze, 43 000 öregdiák 125 országot érint.

A Babson College több mint diplomával rendelkezik - elsajátítja a tartós szakmai sikerhez szükséges inspirációt, eszközöket és gondoskodó gondolkodásmódot. Ennek oka az, hogy a nagy vállalkozói vezetők legyőzik a kudarcokat, bizonytalanná válnak és mindig olyan megoldásokat keresnek, ahol mások csak akadályokat látnak. Vállalkozói vezetőként tevékenykedhet minden szervezetben, képes navigálni a kétértelműséget és előrelépni, míg mások még mindig dolgoznak.

A következő teljes munkaidős posztgraduális programokat kínáljuk:

Teljes munkaidős MBA: A teljes munkaidős, egyetemi MBA felosztásával tegye Babson otthontól távol otthonától. Teljesítse diplomáját egy vagy két év alatt. Szakterület hét MBA koncentrációval, beleértve a STEM által megjelölt koncentrációkat a kvantitatív pénzügyi és üzleti elemzés és gépi tanulás területén.

Master of Science in Business Analytics: Transformálja az információkat innovációba egy teljes munkaidős, STEM által kijelölt programmal.

Master of Science in Finance: Szerezzék meg a pénzügyi modellezési és kódolási készségeket, amelyeket a munkaadók akarnak ebben a teljes munkaidős, STEM által kijelölt programban.

Master of Science in Management A Vállalkozói Vezetés: Tanulja meg, hogyan kell innoválni a karrierjét a teljes munkaidőben, kilenc hónapos programban

Helyszínek

Wellesley

Address
231 Forest Street
02457-0310 Wellesley, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Boston

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Boston, Massachusetts, Amerikai Egyesült Államok

Miami

Address
1200 Brickell Ave
33136 Miami, Florida, Amerikai Egyesült Államok

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Akkreditáció

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited