Read the Official Description

AACSB Accredited

A ZICKLINRÓL

A Zicklin School of Business a Baruch College-n belül helyezkedik el, amely a legjobb felsőoktatási intézmények között helyezkedik el, olyan területeken, mint az akadémiai kiválóság, sokszínűség és érték.

A Zicklin büszke arra, hogy vezető szerepet tölthet be a XXI. Század felsőfokú egyetemi, diplomás és végrehajtó üzleti oktatásában. Programjainkat a Szövetség akkreditálja az Advance Collegiate School of Business-hez (AACSB), és osztályainkat olyan oktatók tanítják, akik gondolkodó vezetők, aktív kutatók és területük szakértői.

A Zicklin School of Business mind fizikailag, mind filozófiai szempontból egyaránt integrálva a világ pénzügyi tőke New York City szövetébe, elkötelezett amellett, hogy megfelelő, megfizethető, akadémiailag szigorú üzleti oktatást biztosítson, amely világszínvonalú a minőségben és hírnévben, és világszerte hatása alatt .

A látomásunk

A Zicklin School of Business törekszik arra, hogy kiemelkedő üzleti iskola legyen, amely nemzetközileg elismert vezető kutatási és hozzáférhető, innovatív programok számára.

Küldetésünk

A Zicklin School of Business, a New York-i közintézmény, a jövőbeli üzleti vezetőket oktatja a szellemi kíváncsiság, az erős integritás, a társadalmi felelősségvállalás és a globális kompetencia iránti elkötelezettség fejlesztése hatásos kutatási és minőségi akadémiai programok révén.

A rangsorunk

A számok szerint

MBA és MS diákjaink

  • 90% Minden Zicklin MBA és MS diplomás alkalmazott, kapott ajánlatokat, vagy nem keres munkát
  • 95% Esti MBA Pályakezdő alkalmazottak, fogadott ajánlatok, vagy nem keres munkát
  • 97% Esti MBA Pályakezdő foglalkoztatott, kapott ajánlatokat, vagy nem keres munkát

Doktori diplomások

  • 14 doktorjelölt 2016-ban
  • 10 doktorjelölt 2015-ben
  • 9 PhD-k 2014-ben

A mi történelmünk

A Zicklin School of Business közel 100 éve állítja és teljesíti céljainkat.

  • 1919: A City College létrehozta az üzleti és polgári közigazgatási iskolát a Lexington Avenue-n Manhattanben, amely az első MBA programot egy évvel később kínálta.
  • 1953: Az iskolát Bernard M. Baruch alumnus tiszteletére nevezték át, aki a kollégium formációjában volt szerepet.
  • 1968: Baruch független felsőoktatási intézményré vált, amely egyetlen olyan üzleti programot kínált a New York-i Városi Egyetemen, amelyet a Szövetség akkreditált az Advance Collegiate School of Business-nek.
  • 1998: A Zicklin School of Business nevét az alumnus Lawrence Zicklin ('57) és Carol Zicklin tiszteletére nevezték el, akik nagyra értékelik az iskola nagylelkű támogatását.
Programs taught in:
Angol

Az intézmény további kínálata:

MBA

Baruch College, Zicklin School of Business

A Zicklin legmagasabb rangú teljes idejű MBA-ja a kapcsolódás az üzleti világhoz. Ez a program felkínálja Önt a tudás és a szakértelem felemelkedése a verseny fölött, lek ... [+]

A Zicklin legmagasabb rangú teljes idejű MBA-ja a kapcsolódás az üzleti világhoz. Ez a program felkínálja Önt a tudás és a szakértelem felemelkedése a verseny fölött, leküzdeni az ipari kihívásokat, és nő üzletvezető.

New York City az Ön Campusja.

A New York energiája táplálja az oktatásodat. A nagyvállalatokhoz való közelségünk kiterjeszti az MBA tapasztalatait az osztályteremen túl, összekötve Önt az alumíniumokkal és a professzorokkal, akik mélyen gyökereznek New York üzleti közösségében, és teljes mértékben ki vannak téve az üzleti világ vezető szereplőinek.

A Full-Time MBA egy szelektív program. Az Ön társainak változatos háttere a tapasztalat és a tudás világát az MBA program együttműködési tanulási környezetébe hozza.... [-]

Amerikai Egyesült Államok New York
August 2019
Nappali
2 év
Campus
Bővebben magyarul