Baruch College, Zicklin School of Business

Bevezetés

Hivatalos Leírás

AACSB Accredited

A ZICKLINRÓL

A Zicklin School of Business a Baruch College-n belül helyezkedik el, amely a legjobb felsőoktatási intézmények között helyezkedik el, olyan területeken, mint az akadémiai kiválóság, sokszínűség és érték.

A Zicklin büszke arra, hogy vezető szerepet tölthet be a XXI. Század felsőfokú egyetemi, diplomás és végrehajtó üzleti oktatásában. Programjainkat a Szövetség akkreditálja az Advance Collegiate School of Business-hez (AACSB), és osztályainkat olyan oktatók tanítják, akik gondolkodó vezetők, aktív kutatók és területük szakértői.

A Zicklin School of Business mind fizikailag, mind filozófiai szempontból egyaránt integrálva a világ pénzügyi tőke New York City szövetébe, elkötelezett amellett, hogy megfelelő, megfizethető, akadémiailag szigorú üzleti oktatást biztosítson, amely világszínvonalú a minőségben és hírnévben, és világszerte hatása alatt .

A látomásunk

A Zicklin School of Business törekszik arra, hogy kiemelkedő üzleti iskola legyen, amely nemzetközileg elismert vezető kutatási és hozzáférhető, innovatív programok számára.

Küldetésünk

A Zicklin School of Business, a New York-i közintézmény, a jövőbeli üzleti vezetőket oktatja a szellemi kíváncsiság, az erős integritás, a társadalmi felelősségvállalás és a globális kompetencia iránti elkötelezettség fejlesztése hatásos kutatási és minőségi akadémiai programok révén.

A rangsorunk

A számok szerint

MBA és MS diákjaink

 • 90% Minden Zicklin MBA és MS diplomás alkalmazott, kapott ajánlatokat, vagy nem keres munkát
 • 95% Esti MBA Pályakezdő alkalmazottak, fogadott ajánlatok, vagy nem keres munkát
 • 97% Esti MBA Pályakezdő foglalkoztatott, kapott ajánlatokat, vagy nem keres munkát

Doktori diplomások

 • 14 doktorjelölt 2016-ban
 • 10 doktorjelölt 2015-ben
 • 9 PhD-k 2014-ben

A mi történelmünk

A Zicklin School of Business közel 100 éve állítja és teljesíti céljainkat.

 • 1919: A City College létrehozta az üzleti és polgári közigazgatási iskolát a Lexington Avenue-n Manhattanben, amely az első MBA programot egy évvel később kínálta.
 • 1953: Az iskolát Bernard M. Baruch alumnus tiszteletére nevezték át, aki a kollégium formációjában volt szerepet.
 • 1968: Baruch független felsőoktatási intézményré vált, amely egyetlen olyan üzleti programot kínált a New York-i Városi Egyetemen, amelyet a Szövetség akkreditált az Advance Collegiate School of Business-nek.
 • 1998: A Zicklin School of Business nevét az alumnus Lawrence Zicklin ('57) és Carol Zicklin tiszteletére nevezték el, akik nagyra értékelik az iskola nagylelkű támogatását.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol

Megjelenítés Részidős MBA » Megjelenítés 1-year MBAs » Megjelenítés MBA » Megjelenítés MSc » Megjelenítés Mester »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

1-year MBA

Egyéves MBA

Campus 1 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok East New York

A Zicklin egyéves MBA ugyanazt a kihívást jelentő, valós világú tantervet kínálja, mint a teljes idejű és az esti MBA programok gyorsított formában. Ha van egy egyetemi képzés az üzleti életben, releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, és szeretné felgyorsítani karrierjét, az egyéves MBA programunk ideális. [+]

A Zicklin egyéves MBA ugyanazt a kihívást jelentő, valós világú tantervet kínálja, mint a teljes idejű és az esti MBA programok gyorsított formában. Ha van egy egyetemi képzés az üzleti életben, releváns szakmai tapasztalattal rendelkezik, és szeretné felgyorsítani karrierjét, az egyéves MBA programunk ideális.

PROGRAM ÁTTEKINTÉS

Az egyéves MBA egy 42 kredit szintű, amely 12 egymást követő hónapban kezdődik júniusban. Mint hallgató, akkor várhatóan egy intenzív osztályterv és egy akadémiai tanulás kezelése. A program számos pályaválasztási és hálózati lehetőséget kínál, többek között:

Hozzáférés az iparági mentorokhoz és alumni csoportokhozRészvétel a program menedzsment tanácsadás gyakorlatábanAz erősen motivált osztálytársak sokszínű csoportjának való kitettségMintaprogramszerkezetNyári blokk 1 (elsősorban nappali) Orientációs Hét Üzleti kommunikáció I Üzleti jog áttekintéseNyári blokk 2 (elsősorban nappali) Üzleti kommunikáció II ÜzletiŐsz (elsősorban késő délután / este) Választók / funkcionális készségek tanfolyamok Üzleti tanácsadásTavasz (elsősorban délután / este) választani Nemzetközi tanulmányút (opcionális) [-]

MBA

Teljes Munkaidőben MBA

Campus Nappali 2 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok East New York

A Zicklin legmagasabb rangú teljes idejű MBA-ja a kapcsolódás az üzleti világhoz. Ez a program felkínálja Önt a tudás és a szakértelem felemelkedése a verseny fölött, leküzdeni az ipari kihívásokat, és nő üzletvezető. [+]

A Zicklin legmagasabb rangú teljes idejű MBA-ja a kapcsolódás az üzleti világhoz. Ez a program felkínálja Önt a tudás és a szakértelem felemelkedése a verseny fölött, leküzdeni az ipari kihívásokat, és nő üzletvezető.

New York City az Ön Campusja.

A New York energiája táplálja az oktatásodat. A nagyvállalatokhoz való közelségünk kiterjeszti az MBA tapasztalatait az osztályteremen túl, összekötve Önt az alumíniumokkal és a professzorokkal, akik mélyen gyökereznek New York üzleti közösségében, és teljes mértékben ki vannak téve az üzleti világ vezető szereplőinek.

A Full-Time MBA egy szelektív program. Az Ön társainak változatos háttere a tapasztalat és a tudás világát az MBA program együttműködési tanulási környezetébe hozza.... [-]


Részidős MBA

Esti MBA

Campus Részidős 3 év September 2018 Amerikai Egyesült Államok East New York

Zicklin legnépszerűbb Esti MBA ugyanazt a tudományosan kihívást jelentő, valós tantervet nyújtja, mint a teljes munkaidős MBA rugalmas, részmunkaidős formában, amely befogadja karrierjét. Az Esti MBA pozícionálja Önt a sikerhez, és versenyelőnyt biztosít a jelenlegi karrierjében, miközben alapot nyújt az új lehetőségek feltárásához. [+]

Zicklin legnépszerűbb Esti MBA ugyanazt a tudományosan kihívást jelentő, valós tantervet nyújtja, mint a teljes munkaidős MBA rugalmas, részmunkaidős formában, amely befogadja karrierjét. Az Esti MBA pozícionálja Önt a sikerhez, és versenyelőnyt biztosít a jelenlegi karrierjében, miközben alapot nyújt az új lehetőségek feltárásához.

A karrier mestere

Az Esti MBA program hallgatójaként lehetőséged lesz arra, hogy tanulj a Zicklin világszínvonalú üzleti veteránjaitól, akik iparági ismereteiket és szakértelmüket az osztályteremben hozták. Ön is tanulni mellett a társaik, akik jönnek a különböző szakmai és oktatási háttérrel. Ez a sokszínűség gazdag tanulási élményt, korlátlan hálózati kapcsolatot és egyéni, csapattársaként és vezetőként fejlődő lehetőségeket kínál.... [-]


Kapcsolat