California Institute of Advanced Management

Bevezetés

Hivatalos Leírás

CIAM arra törekszik, hogy az egész életen át tartó tanulási lehetőségeket hozzáférhetővé, kihívásoknak és a sokszínű diákpopuláció szempontjából relevánsvá tegye. Célja az oktatási hozzáférés és a tudományos kiválóság elősegítése az egyetemi műveletek és erőforrások, az innovatív szállítási rendszerek és a hallgatói szolgáltatások rendkívüli irányításával, valamint a releváns, tanulóközpontú, sikerorientált és a technológiára reagáló programokkal.

CIAM

A bölcsesség felhasználásával Peter F. Drucker a vezetés gyakorlatához, CIAM felkarolja a vezetőket és a vezetőket az eszközökkel és a tudományágakkal, hogy társadalmilag felelős döntéseket hozhasson, ami a változó üzleti környezet szempontjából jelentőséggel bír, mivel a tapasztalati tanulás beépül mind az online, mind az osztálytermi környezetbe.

Peter Drucker számára öt irányítási alapelv volt:

  • A teljesítménymérések meghatározása
  • Motiválás és kommunikáció
  • célok kitűzése
  • szervező
  • Emberek fejlesztése

Küldetés

Ahhoz, hogy egy rugalmas, megfizethető és magas színvonalú oktatás elvei alapján és értékei Peter F. Drucker, "Az apa a modern menedzsment", hogy a diákok azonnal alkalmazni tudásukat és képes tisztességesen és a siker.

Értékek

A CIAM értékeket képvisel és előmozdítja az etikát, az integritást és a kötelességnek való megfelelést tiszteletben tartó kultúrát alkotóink, alkalmazottaink és társadalmunk számára. Ezek az értékek közvetlenül Peter Drucker bölcsességéből származnak.

Látomás

A CIAM felismerhető lesz társaink és közösségünk körében olyan vezetők előállítása érdekében, akik erkölcsileg és intellektuálisan igyekeznek fejleszteni az embereket. A diplomások rendelkeznek olyan ismeretekkel és készségekkel, amelyek szükségesek ahhoz, hogy kiválóan fejlődhessenek az üzleti környezetben, és alakítsák ki a tájat az eljövendő generációk számára. A CIAM ezt elérte azáltal, hogy úttörő szerepet tölt be a posztgraduális képzésben a tapasztalati tanulásban. az oktatás fejlesztésével és a vezetők felhatalmazásával, olyan tapasztalatokkal, amelyek a társadalmilag felelős megoldások fejlesztéséhez szükségesek a globális közösségekben, ahol szolgálnak.

CIAM

CÉL

A Kaliforniai Speciális Menedzsment Intézetnek (CIAM) egy célja: hogy lehetőséget adjon arra, hogy saját jövőjét megtervezze a választott környezetben. Ennek megvalósításához felépítettük tanfolyamainkat és programunkat, amit a menedzsereknek és a vállalkozóknak tudniuk kell, hogy sikeresek legyenek a mai kihívásokkal teli és versenyképes környezetben. A vezető vezetők és a jövőbeni munkáltatók ma megértik, hogy a mai alapvető alkalmazottak - akiket Peter F. Drucker, a modern gazdálkodás atyja, "tudásmunkások" -nak neveznek, nem kezelhetők, hanem vezetni kell őket. Ezenfelül ez a vezetői szerep csak olyan vezetőknél végezhető el, akik nemcsak MBA-kkal rendelkeznek, hanem a tapasztalatokra és a tudományágak széles skálájára is támaszkodnak. Mi már megtanult az életben és a főiskolai, nem számít, milyen nagy, és mit tettek szert a másokkal való érintkezés a múltban, az ajtók a lehetőséget. A CIAM MBA megadja a kulcsait, hogy ezeket az ajtókat kinyitva építsen fel személyes világvilágra.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Mba A Menedzsment és A Vállalkozói Szellem

Campus Nappali Részidős 11 - 22 hónapok Nyílt Beiratkozás Amerikai Egyesült Államok El Monte + 1 további

A Kaliforniai Speciális Menedzsment Intézet (CIAM) a Nonprofit Egyetem, amely gyakorlati, gyakorlatias és alkalmazható MBA programot nyújt a valós tapasztalatokra alapozva. Rolling admissions határidők, pénzügyi támogatással azok számára, akik jogosultak. ALKALMAZZÁ SEM [+]

A CIAM MBA: A LEGJOBB VÁLLALKOZÁSI HATÁROZAT, AMELYET TÖRTÉNT.

---

Elérhető mind online, mind on-campus.

Mind az online, mind az egyetemeken elérhető, a CIAM Executive Management & Entrepreneurship MBA programja az egyetlen a nemzetben. Ez a 36 órás óra program célja, hogy kielégítse a dolgozó szakemberek igényeit számos üzleti területen. Többféle pálya opció, hétvégi / éjszakai órák, alacsony iskolai végzettség, és külön szakértői karok teszik a CIAM-ot a legjobb választás az MBA-jáért.

Nincs több teszt vagy vizsga. Nincs GMAT vagy GRE szükséges.

A tesztek helyett a CIAM a papírokat, jelentéseket és prezentációkat alapozza meg. A diákok gyakorlati kutatást végeznek tanácsadói projektek formájában. A CIAM nem igényli a GMAT vagy a GRE-t felvételi követelményként.... [-]


Videók

Introduction to CIAM

Student Testimonials

Kapcsolat

CIAM (California Institute of Advanced Management)

Cím 9550 Flair Drive, Suite 201
CA 91731 El Monte, Kalifornia, CA, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.ciam.edu/
Telefon +1 626-350-1500