Cal Poly Pomona College of Business Administration

Bevezetés

Hivatalos Leírás

A College of Business Administration a Cal Poly Pomona egy AACSB-International akkreditált intézmény elkötelezett amellett, hogy a hallgatók a tudás, készségek és tapasztalatok, hogy globális vezető.

CBA kínál graduális és posztgraduális programok is, amelyek előrevetítették a US News and World Report és a Princeton Review, ill. A főiskolai diplomát üzleti adminisztráció nyolc koncentrációban, hogy a tartomány számviteli hogy üzemeltetést a marketing mellett több karrier pályák azok számára, akik érdeklődnek a nagyon speciális szakterület. CBA integrálja üzleti oktatás értelmes gyakorlati tanulási lehetőségeket, amely magában foglalja a szakmai, közösségi szolgáltatások és az üzleti versenyeken, valamint a mi egyedi programokat, hogy hívjuk Signature tapasztalatai.

Szakemberek szeretnének előre pályafutásuk lehet folytatni egy két CBA esti posztgraduális programok - a Master of Business Administration és a Master of Science in Business Administration, inkább technikai mértékben azok számára, akik szeretnének előre az információs bizonyosságot terén.

A Dél-Kaliforniában, CBA szolgál egy rendkívül sokszínű hallgatói szervezet, amely tükrözi a globális piacon. Büszkék vagyunk arra, hogy nevezzük magunkat a spanyol-Tálalás Intézmény és rangsoroljuk hetedik országosan a száma, egyetemi üzleti fok oda kisebbségi diákok.

Küldetés

A College of Business Administration a Cal Poly Pomona egy sokszínű közösség a diákok, tanárok és tudósok, és a személyzet, elkötelezett az aktív tanulás alkalmazása révén az elmélet a gyakorlatban. A Kollégium partnerek az érdekelt felekkel, hogy dolgozzon az egyének számára a készségek és ismeretek, hogy sikeres legyen, és hozzájáruljon egy dinamikus globális üzleti környezetben.

Látomás

A College of Business Administration lesz az iskola a választás jól tanuló diákok keres egy kihívásokkal teli főiskolai környezet és az ipari vezetők keresik a tehetségeket. A testület fogják ismerni az élvonalbeli, tanulni-by-doing tudományos programok eredményezett karrierorientáltak, innovatív problémamegoldó hatékony kommunikációs készség. Diplomás és egyetemi tantervek foglalkozni fog a gyorsan változó igényeinek a globális üzleti közösség, miközben támogatják az etikai megközelítések üzleti kihívásokra. Beyond tantermi oktatáshoz, tudományos és szakmai kiválósági központok szolgálnak majd élő laboratóriumok számára a sokszínű hallgatói és oktatói és lesz értékes erőforrásokat a közösség számára, partnerek és az ipar vezetői.

Tanulási célok

Részvétel útján tanórai és közös tantervi tanulási lehetőségek, a diplomások College of Business Administration fogja fejleszteni a következő kompetenciákat:

Tanulási célja # 1

Diákok befejezése BSBA program képes lesz hatékonyan kommunikálni az üzleti környezetben.

Megfelelő célokat:

A hallgatók bizonyítani szóbeli kommunikációs készség során csoportos bemutatók. Diákok fogja bemutatni írásbeli kommunikációs készség a termelő minőségi üzleti dokumentumok.

Tanulási célja # 2

Diákok befejezése BSBA program képes lesz használni a kritikus gondolkodás, hogy az üzleti döntéseket.

Megfelelő célokat:

A hallgatók tanúbizonyságot a kulcsfontosságú kérdésekben. A hallgatók bizonyítani képes megtalálni, olvasni és értékelni információforrások. A hallgatók bizonyítani, hogy képesek a technológiát, hogy összegyűjtse és elemezze az adatokat. A hallgatók bizonyítani képes megoldani a problémákat megfelelő mennyiségi és minőségi készségeket. A hallgatók ismerjék, és fontolóra egymás véleményét, amikor részt csoportos döntések.

Tanulási célja # 3

Diákok befejezése BSBA programot fogja érteni a globalizáció hatása és a sokszínűség az üzleti környezetre.

Megfelelő célokat:

A hallgatók bizonyítani, hogy értik a következményeit jelenlegi globális kérdéseket. A hallgatók bizonyítani, hogy értik a kulturális sokszínűség és a kérdések. A hallgatók olyan globális kérdések, amikor az üzleti problémák megoldására.

Tanulási célja # 4

Diákok befejezése BSBA program képes lesz bizonyítani ismerete alapvető elveit minden üzleti tudományok és foglalkozik az üzleti problémák integratív perspektívát.

Megfelelő célokat:

A hallgatók bizonyítani megértése fogalmak és az alapvető terminológiát minden üzleti tudományok. A hallgatók megértik, hogyan funkcionális terület befolyásolja-e más, és alkalmazza az interdiszciplináris megközelítés, ha üzleti problémák megoldására.

Tanulási célja # 5

Diákok befejezése BSBA program képes lesz bizonyítani a figyelmet az etikai és jogi vonatkozásait az üzleti környezet.

Megfelelő célokat:

A hallgatók bizonyítani képes felismerni fő szempontok az etikai kérdések. A hallgatók bizonyítani képes különbséget tenni a jogi és etikai kérdéseket. A hallgatók érteni az etikai felelősség mindkét akadémiai és üzleti környezet.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol

Megjelenítés MBA » Megjelenítés MSc »

Képzések

Az intézmény további kínálata:

MBA

Master of Business Administration (MBA)

Campus Nappali Részidős September 2018 Amerikai Egyesült Államok Pomona

Az on-campus este Master of Business Administration (MBA) program célja a dolgozó szakemberek számára, akik szeretnék, hogy növeljék a jelenlegi ismereteket és fokozza a karrier potenciális miközben továbbra napközbeni foglalkoztatás. [+]

Az on-campus este Master of Business Administration (MBA) program célja a dolgozó szakemberek, akik szeretnék, hogy növeljék a jelenlegi ismereteket és fokozza a karrier potenciális miközben továbbra napközbeni foglalkoztatás.

A kohorsz, diák vesz egy teljes munkaidős terhelés során a két tanfolyam negyedévente a teljes program keretében hat negyedévben.

Jellemzői a MBA Esti megfelelnek egy éjszaka hetente vagy esetenként szombaton. Diplomás kar közzé tudósok és / vagy az ipari szakemberek, akik mind magasan képzett saját tudományágakban. Tantermek vezeték nélküli hozzáférés és a szélessávú hálózatok. Számos karrier hangsúlyok állnak rendelkezésre, hogy jobban illeszkedjen a mértéke, hogy az egyéni igényekhez. Kiemelkedő tanácsadás személyzet áll rendelkezésre esténként segít Önnek. Kényelem ... [-]

Videók

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: An Overview

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Student Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA Programs: Professor Perspectives

Cal Poly Pomona MBA and MSBA: Alumni Perspective

Kapcsolat

Cal Poly Pomona College of Business Administration

Cím Cal Poly Pomona College of Business Administration 3801 West Temple Avenue Pomona, California 91768
Pomona, California, Amerikai Egyesült Államok
Honlap http://www.cpp.edu/~cba/
Telefon +1 (909) 869-4894